Ayia fucking Napa

Kvar att göra:
Halvera min packning & bli klar me't 
Inta Jacks
Öppna en cider
Sjunga någon studentsång
Knalla upp till busstationen
Inta position & börja rulla mot huvudstaden
Glatt' kliva innanför Arlandas dörrar & checka in
♦ Hoppa på flygplanet med ett stort flin
♦ FEST x7 dagar

Nej nu får det vara nog med bloggandet!
BYEBYE HERE WE COME..


Music


Tecno skivor utan desslike bränns för tillfället! Inte en lugn låt ska höras på resan för nu jävlar äre dags att fira att vi gjort vårat i skolan!! Har just kommit hem från jobbet också så nu är det slutspurten i packnings-vägen som ska göras klart, sen bär det av till Jack & sen busstationen vid 00.30!!

Sjukligt taggad för tillfället, saken gör det inte bättre när sms ramlar in var 10:e minut där mina alkis-vänner även dom är grymt taggade!

häng på Jacks!

Imorgon kära resenärer som läser detta inlägg har vi ordnat så Jack-resturangen på torget har öppet till 00.00 för våran skull! Så detta innebär att alla & då menar jag allihopa av er ska mötas upp där för lite taggning inför resan med en & annan cider eller öl.. För er som åker nån dag senare än oss andra tycker jag gott allt kan hänga med ni också, det är ju trots allt taggning :D

Så någongång mellan 21.00 & 00.00 möts vi på Jack!
Resväskorna får vi fixa skjuss till busstationen för så vi får med oss dom ; )
See you there!


smått&gott

Faen då, jag missar robinson-finalen på lördag! Jag har faktiskt flitigt följt programmet & tycker att det är bra, visserligen går det inte att jämföra med hur det var för några år sen, men ändå en rolig grejj att se : )

Den senaste timmen har jag roat mig med att tömma min bärbara på alla bilder & andra viktiga saker man har hunnit samla på sig under 3 år på skoldatorn! Så nu ligger allt i säkert förvar..

Har även konstaterat att jag har på tok för mycket kläder nerpackade för tillfället.. För en stund sedan har jag 'nada' & nu helt plötsligt är den överfull! Får fixas imorgon för då har vi endast step/pump på colluseum på morgonkvisten & sen är vi trevligt nog lediga resten av dagen : )


Party like a rockstaaarSjukligt nog kan jag fan inte komma på något annat att skriva om än hur jävla taggad jag är inför torsdag!! Jo visserligen var vi inne till örebro en sväng & inhandlade det sista & däribland ett par älskade solglasägon : )

Klockan 06.45 fredag morgon lyfter vi förfan kära resekamrater!
Men innan dess är det en hel resväska att försöka fylla, som jag faen måste påbörja redan ikväll med! ♥

3 enkla dagar kvar

Packningen har börjat & paniken kryper sakta men säkert fram! Jag har som förmodligen alla andra inte förstått ännu att vi snart är klara med skolan! Det känns overkligt, men så himla skönt.. Plugga vidare blir det förmodligen också, men något år & vila upp sig behövs verkligen.

Men skit i skolan nu förfan, det är ju sjukligt nog Ayia Napa på torsdag natt! Även detta är fortfarande overkligt att vi ska åka så snart.. Men vi är taggade till 1000!


Det är sommartider med bad, sol & dans! Jaa okej, lite alkohol kanske då..


liten i kroppen men stor i sinnet

Igår tillkom en ny medlem hos grannarna som är sjukligt söt! Underbett som påminner om en gädda och sylvassa tänder, denna goding kommer bli bortskämd! Storlek som ett marsvin på råga av allt!

Zara
 
 

party-lördag

Gårdagen blev en hit tillslut, med ett gäng grymma människor! Fler sånna kvällar, tack. Slänger upp lite bilder också ska ni se ; )

Tydligen var jag sugen på ett kokt ägg inatt när jag kom hem för kaviarn låg tillsammans med hårborstarna.. jaja!

     


Ayia napa


Ayia napa på torsdag natt för faaaan!!
Dagens schema är en runda på stan, fotboll & givetvis utgång som pricken över i:et!

Heyhåå heyhåå vi till vår stuga gå!

Baby-princess

Hello in there


Inga pengar ska spenderas innan Ayia, så var det sagt!
Men en tripp till örebro kan ändra en hel del i dom planerna, som vi då var idag! Fick med mig diverse hem & ett bra mycket bättre humör.


Någon själ där ute som äger ett par lindex-brillor i denna modell som inte kommer till användning, hör av er!! Mina älsklingar är trasiga & de tycks inte finnas någonstans längre..

Mina senaste dagar i ord

Söndag - P.g.a sjukan fick jag hoppa över cykelturen som de andra startade med, som sedan följdes av en promenad på någon timme upp i skogen. Vad vi inte visste innan var att vi givetvis skulle gå upp för ett berg för att komma till vårt första nattläger! Ca 2km uppför kändes rätt bra i vaderna med en väska på 20kg på ryggen!

     

Måndag - Uppe med tuppen & packade ihop alla saker & tälten! Gick i kompassriktning till en början i blötregnet & fortsatte sen vår vandring med ytterligare 5-6 timmar tills vi kom fram till nästa natt-hållplats! Väl där sattes tälten upp på nytt & elden startades så käk kunde ordnas! Mysig kväll framför elden med ett grymt gäng & roliga lekar : )

   

Tisdag - Samma start på dagen som tidigare men idag var det dags för paddling genom diverse sjöar, älvar & allt var det var! Ca 4 h paddling som startades i Rockesholm följde & dagen till ära var iallafall mulet istället för regn! Övernattade längs älven & gjorde klart för natten. Lyx-natt kan vi faktiskt kalla det! Vi hade en sopkorg, dass och ett vindskydd med eldstad! Vi letade upp diverse träbitar och delade upp lag & körde skogs-brännboll som rekomenderas starkt, de va grymt kul! Bollen studsade hej vilt & banan vi sprang på vad rätt så oförutsägbar! Ena stunden blev det häckhoppning över träd & andra stunden låg man på backen. Hur som haver, natten spenderades i vindskyddet med eld hela natten tack vare johan & östen!
    Hedström & jag  

Onsdag - Sista jekla dagen ute, i kalla långa nätter! Hoppade i kanoten för sista gången & paddlade på som aldrig förr för att komma hem fortare! Paddlingen tog ca 3-4h tills vi tillslut nådde Öfalla där vi blev hämtade! Väl hemkommen sov jag som ett litet barn i soffan några timmar innan det var dags för avslutningsmiddag på skolan : )

 

hajken avklarad

Sedär då var vi hemkomnna från hajken.. Idag är det fullt upp med både middag och sista skolarbetet bl.a. på schemat! Därför slänger jag upp ett inlägg senare om det hinns med ; ) Ska ta mig en tupplur nu eftersom det inte bleve mkt med sånt dom senaste nätterna..


Changed planes

Ändrade planer trots allt! Det blir hajk redan ikväll, så vi hörs på onsdag kära vänner ♥

// er skogsmulle

Sjung om studentens lyckliga daaaa'r

S3A - SHAALALLALA


Pencillin is the shiet!
Det har äntligen börjat bryta ner min hals & jag, gott folk är på bättringsvägen, wihow! Idag är det dagen som vi ska ut på hajk med N&F-kursen, men jag får springa ikapp förmodligen imorgon för idag blir det inget åka av.. Tänker då inte riskera att bli dålig till studentiderna som knackar på dörren.

Igår blev det som sagt nyktert men nog drog det i spritnerverna! Frågan är nu bara: va det kul på melodyclub för er som va ute? Min lördag spenderades hos Robban Lilja som bjöd på 40-års kalas med en åldersgrupp som var allt mellan 3 år till 60! Suveränt : )

Fredag

Sikken toppen fredag..
Soff-liggandes & pillerätning har stått högt på listan, men mår man nått bättre - neeej!
Måste ju förfan bli bättre nu när det är studenttider & speciellt Ayia-tider! Nej ni, detta kommer bli en ovanlig och förmodligen en väldigt chockerande helg för kroppen då det inte blir fest.. sjukt länge sedan! För tillfället har vi 2-åriga Jackson på besök & han kan ju vara bland dom sötare : )

Fränt..

Förra veckan var jag hemma från både skola & jobb, pga förkylningen som aldrig tycktes ge sig! Inatt däremot hade jag en nära döden upplevelse.. igen! Tro på fan att jag har fått tillbaka "infektionen" i halsen som jag åkte på nere i Thailand då jag blev sängliggandes i 3 dagar & hölls på bantningskur pga att jag inte kunde svälja..

Fick iallafall reda på vad det var som spökade i halsen idag hos läkarn.. en halsböld! Ungefär lika kul som det låter, halsen är uppsvullen så jag har en ordentlig "boxar-nacke"! Ännu roligare att höra var att, blir det inte bättre måste jag opereras & tömma bölderna, hyffsat lagomt till napa!

Helgen blir så lugn den bara kan bli i hopp om att bli bättre! För på måndag ska vi ut på hajk med skolan också under 3-dagar..får se om jag ens kommer iväg!
headbang

Inge headbang för min del idag inte.. Huvudet sprängs vilken sekund som helst, och att man har 1000 saker att tänka på gör absolut inte huvudet lättare! Men en stor säck med sten har åtminstonde lyfts från mina axlar idag när Projektarbetet lämnades in!! GUD VAD SKÖNT!


Dö råttfan döö

Skämt'å'sido var det inte riktigt så det gick till idag.. Nej utan vi blev tvingade till dissekering på feta råttor på vår naturkunskapslektion! Vissa uppskattade detta & andra inte. Skulle tydligen vara för vetenskapens-skull, yeahright som om jag kommer skära upp en råtta någon mer gång i mitt liv, nej ja justde!
Men jag kommer däremot sakna min klass något grymt efter studenten!


Något taggad bara..
  
Resterande bilder som både natta & jennie tagit är inte sevänliga, och om dom mot förmodan skulle komma upp här har jag förmodligen inte en enda besökare kvar! Kameran va näst intill inne i rått-faen..

• Projektarbetet och geografiarbete - sen är allt klart !!!!!!
GIVE ME A HALLELULJA

crosstraining


Efter skola & jobb bjöds de på lite crosstraining, alltid lika gött att köra litte! Idag blev det dock en variant - dator med film spelades upp så tiden sprang iväg fortare än någonsin, rekommenderas starkt... att kolla film alltså - träna får ni göra bäst ni vill!


Samhällskunskap


Nelly.com - 799:-
I brist på annat på en helt vanlig samhällskunskap-lektion slänger jag upp ett inlägg.. Under gårdagen fick min kropp allt ta sitt straff för lördagens bravader, men det vare värt! Idag däremot går vi in på ännu en ny vecka, och kvällen spenderas med jobb! Jobbar lite, eftersom jag absolut inte har nått annat för mig? Jo, jo..

Nationalsången


Det blev utgång igår tillslut, & den blev på råga av allt riktigt kul också! Jag får tacka mina kära vapendragare till vänner som gjorde kvällen till vad den blev!
& nu till veckan ska även alla skolarbeten vara klara & inlämnade, så det blir en tuff sista vecka nu.. & om mindre än 3 veckor mår vi gött i Ayia!

freeaky friday

Helg & guu' va skönt!
Idag var det dags för lilja att rycka in & göra nått åt kråkboet till hår, said and done!
Tro om det är dags för att kolla hockey nu, semi trots allt ;p


Pyssel&knåp eve..

Som förmodligen sandra skulle ha uttryckt det! Jag själv å' andra sidan skulle vilja uttrycka det mer som: Grymt bra jobbat tjejen! När jag efter många timmars dötid på jobbet kom hem vid 6-tiden passade jag på att fixa ordning mina högtalare i min som har stått där ett tag nu & täckt upp hela bakrutan! Sagt & gjort - högtalarna som tog galet mycket plats är ett minne blott! Dom är numera en del av bilen - med hjälp av en borrmaskin, en sticksåg samt ett jävla bra handslag! Wipps - skåda vad man kan göra på en sådan kort tid..Men jag har faktist fått andra stora underverk gjorda under dagen.. Japp - jag har nämligen hämtat ut min Bikini samt student skor från HM!
Uppdrag Barn

Uppdrag barn (World childhood foundation) har nu en kampanj tillsammans med Vattenfall, där Vattenfall går in och skänker 20:- till "Uppdrag barn" för varje bloggare som skriver och länkar till deras sida.

När man väl har skrivit sitt inlägg, så behöver man bara pinga sin blogg på twingly.se, sen så registreras det hela och vips, så har man skänkt 20:- till välgörenhet.

Nu känner jag mig grymt snäll! Så gör desamma ni andra med blogg, många bäckar små..
i brist på annat..

Spenderade jag någon timme för att fixa ordning bloggen lite.. igen! Efter många om och men fick jag in både klockan samt bloggvärdet, & ni ser ju själva att denna blogg är grymt värdefull! Nästan så man överväger att sälja skiten..

På tal om skit, har jag samt många andra åkt på nån värdelös förkylning som inte gör nytta någonstans faktist! Dåligt tajmat för den delen också, eftersom vi drar om bara några veckor.. Värst av allt är att på dessa, "bara några veckor" ska så sjukt mycket hinnas med i skolan.. Får höra till höger & vänster att folk börjar se slutet, men jag känner bara ett starkt behov av att slänga in handduken & isolera mig i en källare!

Nej, gissa vad.. tro om man ska plugga lite? : )
& sen börjar man givetvis överväga om man ska ut i helgen eller inte.. Dumt & bryta rutinen som man börjar komma in i så väl nu efter ett halvår! Märks på lördag gott folk : )

Måndag

Skolan är avklarad för dagen & nu vankas jobb tills klockan slår 18.00! Månnetro om man ska dra sig till bråtenvallen för att se när mina kära lagkamrater lirar match.. äsch, hörs sen!

Walt Disney

Jag tror nästintill alla har sett minst en Disney film, men att dom fortfarande är bra är väl häpnadsväckande? Skiten håller i alla tider, sweet ♥hello there sunshine

Frågan är vad jag & min karl ska hitta på idag.. Hörde alkvettern skulle lira boll, så det kanske bär av dit!

Nej skämt&sido, gårdagen blev inte värst till lördag måste jag påpeka! Långdragen förmiddag med inte en aktivitet som sedan följdes av jobb på kösa tills stängning! Yeey..

Nu går vi in på en ny vecka gott folk - 4 enkla, snabba, effektiva, jobbiga, underbara veckor kvar till studenten! Ännu kortare tills utlandsresa med taggade studenter runtom i landet!

Lördagen 2 maj

Tiden rullar på & vi är redan i maj! Igår firades det ordentligt & festen styrdes på hemmaplan i bråten.. Galet trevligt & galet lång kö in till wickan! SaharaHotnights körde sitt race & en annan missade dom 2 låtarna man kunde, även det galet!

Kort resume över gårdagen - grymt kul & fan va gött med grogg

Valborg


Igår var det valborg & tiden rullar på fortare än någonsin! Det var ju nyss nyår?
Valborg spenderandes hos gillan där det var både go musik, grill & ett gäng glada människor : ) Dagen ska däremot spenderas ute i solen & götta' sig, innan det blir dags att inta wickan för en svängom till Sahara Hotnights..

Skål & svälj - trevlig helg

RSS 2.0