PIP 2010 is here!!Tror ni jag är taggad?!
Då tror ni helt rätt!!

4-dagars av underbar musik, härliga människor och förhoppningsvis bra väder!
Hörs i början av nästa vecka!


New order

 

Båda par skorna är från Nelly, och likaså på g hem till mig :)


Jag skulle göra allt och lite till..

.. för att få göra om det igen igen igen!

Macho-sallad ifrån Farsan!


13.10Hur gött vore det inte en dag som denna att slå på en långfilm och mysa ner i sängen!


2010-07-25

Sjukt bra helg har det bjudits på!
Dessutom en dubbelhelg!

Imorgon är det jobb igen, så idag kommer inga barn bli gjorda! Istället försöker vi samla ihop till Tacomys, för det vore allt nått de!


Tisdag - jobbigaste dagen på hela veckan?

Jag tror det ligger något i det jag säger, Tisdagar är väl alltid jobbigaste dagen på hela arbetsveckan? Du har endast avverkat en dag, och har knappast kommit halvvägs in i arbetsveckan än..

Det jag tror att jag försöker få fram, är att idag gick det gruvligt svårt att kliva upp ur mina sköna säng.. Men aggerud och fisksjön kan väl inte vara utan sin post idag kan jag tänka mig?

Lika bra att hoppa på cykeln och göra någon nytta nu, Ciao!


Felsms.com

Vi träffade 2 skånska tjejer i Australien som började snacka om denna sida ovan! Har kikat in några ggr, och man får sig garanterat ett och annat skratt imellan åt!

Till: Pappa
Sms: I kväll håller du kuken i styr om du vill ha den kvar.
Svar: Vaddå. Jag ska ut med grabbarna på jobbet. Är det Martin du pratar om eller. Du är värre än morsan.

Förklaring: Ja det var martin min sambo som jag skulle skicka till. Han skulle också ut med sitt jobb och jag kom på att han hade strulat med en på jobbet för ett tag sedan. Så jag var lite orolig.
Till: Mig (Sonen)
Sms: Ska vi åka ut i stugan i helgen? Vi tar med låda vin, glidmedel och jättedildon. Puss på dina rosa ställen
Svar: Men fy fan.


Förklaring: Jag fick ett sms av farsan som förmodligen skulle till morsan. Han rinde efter 5 sekunder efter mitt svar och sa att det var en arbetskamrat som skojat med honom. Men morsan och farsan åkte till landstället den helgen.


Till: Chefen
Sms: Fan vad full jag var igår, jag flashade ju musen framför alla på festen. Shit, tur att jag kommer ihåg allt iallafall...
Svar: Oj, vilket party det måste ha varit ;)

Förklaring: Hoppas jag inte är ensam om detta pinsamma sms. Min chef är rätt så cool ändå haha...Mitt mess skulle till en väninna egentligen...

Nelly comp!

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Oskar linnros

Killen kan leverera! Jag föll pladaskt..

helgen som varit..Fredag - Lilja & Helena dyker upp och vi grundar en härlig fredags fylla, innan vi springer iväg till statt och dansar natten lång! Det blev en otroligt lyckad kväll, punkt slut!

Lördag - Runt 3-snåret började det rulla in folk här uppe i berely bråten och vi slutade upp med 4 taggade volley-boll lag som skulle kämpa! Said and done, det blev några timmar av skratt, öl och härligt sällskap! Mitt lag bestod av berglund, pezo och asken, och vi tog oss helöö vägen till finalen, men där tog det tvärstopp!

Frammåt kvällen dök det upp ett gäng med folk och det firade vi hela kvällen lång, vissa av oss längre än andra! Toppen helg kan vi summera det som! :)


summerbreeze

Samtliga kläder från forever21 & topshop!


A pretty odd question..

MEN.. vet någon en sida där man kan köpa vinter kläder redan nu?


AustraliaI miss the baaaaaay!


Det va bättre förr..

Slet med mig lillsyrran en dag och gick ner och lattja lite boll, och de va inte igår! De va bättre förr..


MysdagHar haft mini favoriten på plats också och myst i sommar värmen!


wow..

Nu var det ett tag sen..
Har varken haft tid eller lust att klottra ner något här men när jag nu smiter in och kollar och ser att der är ett gäng trogna som hänger kvar trots kass uppdatering känner jag mig skyldig till att slänga in nått! :)

Haft semester snart i 2 veckor, och på måndag går jag på't i 4 veckor! Ah justdet.. har hunnit byta jobb sen sist också, befinner mig nu på Posten under 4 veckor! Här går det undan..

Imorgon (lördag) har vi planerat in en volleyboll turnering också för nära och kära, vi kommer vara 4 lag som kör! Om vädret tillåter..

P


RSS 2.0