Utflykt

Idag har vi akt ut med speedboat fran Phuket till lite olika oar & sett diverse trevliga saker! Vi har bland annat stannat till pa Monkie Beach, dar det ganska logiskt nog kryllade av apor, & radda var dom jeklarna inte! Klattrade nast intill pa en.. Sen den andra hojdpunkten for idag har varit snorklingen, helt underbart! Vilka fiskar det finns & i alla dess farger.. Helt klart det basta jag har gjort, trots att jag ar fiskradd! Sjukt fina strander, inte som mockeln dar inte.. Tyvarr har det tradlosa internet pajjat nagra dagar nu, sa bilderna kommer in forhoppningsvis imorgon! ; ) Men den som vantar pa nagot gott vntar aldrig for lange?

Har aven gatt & bleve frisk, hallelulja!
Torsdag styr vi kursen mot PhiPhi dar vi ska overnatta en natt & trivas! Alskar stallet ; )


Körtelfeber..

Är inget jag rekommenderar för fem öre.. Det är rent ut sagt ett j*vla helvete att gå omkring med här nere i den här värmen! Jag började få lite ont i halsen i fredags kväll & på lördag-morgonen hade halsmandlarna svullnat upp så jag hade ett lufthål som inte var större än ett sugrör.. Därav kunde jag inte äta någonting alls de första två dagarna, men idag har det börjatvändt lite åtminstonde! Det enda möjligtvis positiva i skiten är att det är en galet bra bantningskur!

Men efter några burkar tabletter och lite smärtstillande senare kommer det nog bli bättre, är glad bara febern släpper så jag kan visas utomhus & lägga mig & steka i solen - men vi har ju trots allt en vecka kvar!

Vädret här nere i Patong ändras konstant, men vi har det grymt fuktigt & tempen ligger runt 40-45 i skuggan.. Tack&lov får man väl ta & säga så är det för mesta dels molnigt & det regnar lite då & då! Något jag aldrig tidigare skulle ha uppskattat utomlands, men jag vettefaen om man hade orkat varit ute i den här värmen långa dagar om solen skulle vara framme konstant! Nästa vecka skulle det bli ännu varmare har vi hört också, sweet..Vi har allihopa efter en vecka fortfarande solskyddsfaktor minst 30 & bränner oss, samt flagnar.. Solen är ganska stark!

Dagen till ära har iallafall tillbringats på Laem Sing Beach - otroligt fin stran som ligger strax utanför Patong.. Däremot galet jobbig väg att gå till stranden..


Årets mode..

Vägen till Laem Sing Beach - fyfan!

Tre strandade sälar

Elinor & Ellen



Laem Sing

Just bara några fåglar på elledningarna

Tack för idag ♥
OBS! En stor puss till Millan & Pathy som åker hemmåt imorgon : )

tierd..

Nu har vi just kommit hem från en runda i patong & shoppat diverse kläder & skor : )
Blir ett snabb-inlägg här ikväll för här är klockan redan 23.00 medans den hemma är endast 17.00.. Så jag tänkte prova på något nytt & lägga mig i tid för en gångs skull! Vi var ute & åt på en toppen resturang idag, & jag kan inte förstå hur billig maten är? Vi var 5 stycken som åt, vi hade förrätt & sen 3 drickor och 2 öl på det.. Guess what - det gick på 250:- svenska kronor.. Ska faen inte göra nått annat än att käka här nere!


Vi släppte iallafall upp en sån är lykta..

Riktigt fränt, speciellt när det var många samtidigt på himlen!

Bye..

Torsdag - Karonbeach

Idag klev vi upp i tid & åt den underbart goa hotellfrukosten, finns det något bättre än att vakna upp & ha 4 långa bord med olika frukost varianter - mumma!

Strax efter det begav vi oss mot Karonbeach & låg där hela dagen.. Nu har även mormor&morfar och farmor&lennart anländt, så nu är hela tjocka släkten här! Har varit mulet största delen av dagen med lite dugg regn då och då, men det tackar vi för! När solen väl kommer fram går det knappt att synas i solen utan att avlida! Men senare på dagen sprack det upp och bjöd på grym värme.. Med den 40 gradiga värmen som befann sig i skuggan lyckades jag med solskyddsfaktor 30 över hela kroppen bränna upp mig så jag inte kan lyfta armarna! Men that's life.. Vi tog oss även en strandpromenad idag i raskt tempo på ca 1 mil, nått nyttigt måste man väl göra.

Förövrigt har jag lyckats få varenda jävla thailändsk mega mygga att bita mig.. Mina ben har svullnat upp till det dubbla och bett överallt! Tacka fan för apotek.. Glömde säga att jag älskar det här landet & maten är underbar!!


Myggfanskap! 

Mormor&morfar hade med lite presenter till ma'ma & pa'pa

Badhairday - men faen va stek!

Poolen på hotellet..


Karonbeach - lågvatten..


Onsdag

Här är klockan just nu 22.30 & hemma är den 17.30, känns väldigt konstigt att folk nyss har kommit hem från jobben där hemma medans jag snart ska krypa ner i sängen! Blir nog en gaddning här nere också verkar det som, skulle vilja ha en tatuering gjord med bambu! Har nu efter några timmars slit med att försöka få dom blåsta thailändarna att hjälpa mig, fått till internet på datorn! Det innebär lite fräscha bilder från PhiPhi som jag var där med Camilla & Pathy : )

Systrarna bodin i en hög på planet..
Jävligt snyggt...

Något svenskt tvprogram, månne det vara Semester Svenskar?
Shemales
Transvestiter, jävligt goa!

Ma'ma & någon ny polare..
jag & jackie
Jag hittade åtminstonde en sötare kompis - Jackie

En ny familjemedlem som kommer trivas fint i bråten!

Ett stopp på vägen till PhiPhi..

Kolla noga på ön där ute.. Är det inte självaste Homer Simpsons som tar sig en tupplur?

Pathy i regnvädret ; )

Sköna killar från Carpe Diem

Malin & Amanda som är reskompisar med millan&pathy!

PhiPhi - lågvatten..

Nejni, det var det.. Nu blir det natten gott folk, för imorgon är det dags för stek igen!
Bye : )


sawatdee kha

Aven kallat hej!
Just nu sitter jag pa PhiPhi med millan & natta, & trivs som fisken i vattnet! Gardagen bestod i en ganska lang och seg resa fran patong till phiphi, som inneholl en battur pa nagra timmar och aven buss, men val har ar det underbart! Solen star mitt pa himlen och steker pa sa inni bomba, men dumt & klaga? Igar trodde jag tydligen att jag var immun mot solen & slarvade med solkramen, sa det har jag fatt lida for idag!

Har knappt koll pa dagarna har nere, timmarna bara springer ivag! Idag ska jag hem igen till patong, och dom andra brudarna ska vidare till Bangkok, & invanta hemresa om nagra dagar! Sad but true..

Forovrigt gick det inte som jag hade hoppats med det tradlosa natverket sa jag ska forsoka luska ut hur det ska losas med bilder, men det far vi kolla upp om nagon dag! Vi har det i allafall underbart & lever i paradiset.. Stranderna har sa ljus sand sa det ar brillorna som galler dagarna i anda!

Nej, take care dar hemma sa skriver jag mer imorgon! :)
PUSS

Flygplatsen

Tänkte slänga in ett inlägg nu när vi sitter här på flygplatsen.. Vi kom hit i så pass god tid, laddade som vi var så nu har vi suttit av många dö-timmar här på landvetter! Vi har just checkat in & gluttat igenom Taxfree;n, & där önskar man att man hade haft åldern inne för diverse starkare safter, för jeklarns vad billigt det är.. Billigare än ullared, you know!

Om cirkus 2,5 timmar är vi iallafall ombord på planet, så vad som sker därimellan ska bli otroligt intressant att se.. Kanske man ska köpa sig ett par joggingdojjor & börja toklöpa i korridorerna.. Nej ni, det återstår att se!

Fick ett frestande sms tidigare idag där vi blev uppdaterade om 33grader i skuggan & lika varmt i havet, svar ja, jag vill hoppa över flygresan & bara vara nere nu! Kanske ska man luska fram ett par starkare tabletter så är det problemet löst! Tjollahopp tjollahey, det var de ja..

Förövrigt, jätte kul att se att så många nya läsare har hittat hit, stay whit me!

Later ♥

Landvetter

Om några cirka timmar drar vi oss ner mot göteborg, så nu blir det att gå igenom packningen en gång till.. Men ni andra får väl ha det så bra i det fina snövädret ; )

PUSS

Here we come..

Imorgon bär det av mot Thailand alltså gott folk, närmare bestämt Patong!
Det känns konstigt nog inte som vi ska åka redan imorgon, men det känns nog när man kliver in på flygplatsen & checkar in! Packningen har just bleve klar & nu är vi fit for fight! Var även inne & kollade in millans blogg för en stund sen & insåg just att dom kommer vara kvar på PhiPhi island ända tills onsdag! Så på tisdag morgon (första soldagen) kommer jag hoppa på en speedbåt som tar mig från phuket till PhiPhi, för jag måste träffa mina älsklingar & väl där blir det en rejäl festkväll : ) OHH VAD JAG LÄNGTAR!

Vi kommer bege oss mot Göteborg imorgon eftermiddag någongång & planet lyfter inte förens klockan 23.00, vilket innebär med tidsomställningen att vi är framme i Phuket klockan 17.00 på måndagen!



Vi har även fått våra studentmössor, WHEY : )

Pusshej allihopa, ska uppdatera noga med bilder här på bloggen ska ni se!

Resfeber

Resfeber
Hur stor är risken att hela familjen ska åka på sjukdomar i diverse olika slag bara några dagar innan vi ska ge oss av.. Tydligen stor, eftersom det bara är jag som är frisk & kry! Gårdagen bestod av jobb 14-22 därav dålig uppdatering här! Imorgon är det slurspurten i skolan när det gäller prov & arbeten på några veckor, ska bli riktigt skönt att slippa plugga faktist.. Packningen blev till största del klar idag & nu är det bara lite solkräm & brillor som ska införskaffas : )

Vad bjuder helgen på kära vänner? ♥

Losing you..


Dead by april - losing you
Fastnade för låten i Robinson reklamen där den är intro!

Nu blir det lunch på Paris & sen vidare till jobbet, later ♥

Congratz girl!


GRATTIS
Idag är det maddelurts dag, för hon fyller 19 bast! Grattis tjejen!
Geografiprovet är avklarat idag & ser snart slutet på allt plugg.. Har även börjat köra stenhårt på cross-maskinen & tusan vilken bra uppfinning! Imorgonbitti väntar pump, jihay!

Det är förtusan snart bara 4 dagar kvar tills värme, jag har resfeber långt upp över öronen!

Ljuvliga tider

Klassflaggan S3A
Guess what, idag har vi nyinrett skolan med lite snygga nyanser! Jajemensan, flaggan är på plats! Dagen kommer ägnas åt träning, geografi och packning!

På söndag, på söndag, på söndag..

Melodifestivalen

Ska man skratta eller ska man gråta? För det första, visst vinnaren var helt okej, men hur kunde alla poppiga bra låtar som faktist skulle kunna ha en chans i eurovision komma så långt ner? Och för i helvete svenska folket, hur kan ni rösta på "snälla snälla"? Jag kan för mitt liv inte förstå hur man vill ha en halvdan sunkig dam i blåa gummistövlar att representera vårat land? Låten var ju för fan kass.. Sisådär, skönt! Nu har jag fått ut mina aggressiationer över caroline af ugglas!

Later ♥

hey there sunshine



Karlskoga har för första gången i år sett att våren är på väg!
Kvittrande fågelkräk, blå himmel & varm sol : ) Imorgon kommer väl snön igen kan jag tänka mig, så lika bra att passa på å' dokumentera denna härliga dag..  Veckan till ära kommer bjuda på kollosalt mycket plugg, köpa lite grejjer tills vi drar & packa! Finns det något tråkigare att packa? - Jo, packa upp!

Stacie Orrico - Dear Friend

Please dont stop the music


Lördag & jobb 16-22!
Men hur go skulle inte den
här låten vara att dansa till ute på statt ikväll då? Nejni, det får vi vänta med verkar det som.. Arbetsinterjuv igår också, så nu får vi se om det blir något sommarjobb eller inte! Jag är så grymt taggad på utlandet nu med värme, sol&bad! Nästa söndag åker vi ju faktist : )

195kr145kr145kr145kr
Alla armband är ifrån cocoo.se

Robert Pattison


Finally, två efterföljare böcker av Twilight-filmen är beställda! Så nu blir det till att tokläsa borta på stranden i thailand! Sen ett stort plus i kanten är väl att karln är grymt snygg?

Fredag idag & helg med andra ord! Kvällen skulle behöva ägnas åt plugg i både geografi, samhällskunskap och naturkunskap, men det lockar tyvärr inget vidare.. Ska iallafall börja ladda upp med ett gäng nya goa låtar på mobilen, så är det någon som har något tips, giveme! ;p

Britney spears

Satt just och läste om Britney's nya hit, som tydligen blivit bannad på flera radiostationer och fått jekligt mycket kritik.. Därav för att hennes låt heter If you seek Amy, som tydligen ska få ihop det till att If uttalas som F, You uttalas U, Seek låter som C och K och Amy blir Me.

Om man nu sätter ihop dessa "uttal" blir det FUCK ME, faen vad långsökt! ;p


Lady Gagas nya partykänga!



workout


Said and done


Klassflaggan är redo!
Under gårdagen fixade jag slutspurten på tygbiten så nu är allt som det ska..
Strax ska jag skjussa in Sandra till tågstationen i Örebro, blir förmodligen en runda på stan också kan jag tänka mig. Har man tur kommer jag kanske över något snyggt plagg!

Vad är det med alla Sony Ericsson telefoner? Dom börjar alltid stänga av sig efter några månader & sen ger sig alltid joysticken! Nu står jag i valet och kvalet om jag ska köpa en ny eller om jag ska lämna in den!

Later ♥


Nothing compares to you


UF-mässan i penningbridge


Japps, idag gick vi i skolan fram till lunch och slapp de sista efter lite övertalande om att vi ville in & kolla på UF-mässan i örebro! Packade som sillar begav jag, sandra, jennie, jonna & annsofie oss mot örebro i "bilen med utrymme" - polon! Bilfärden in på 30-minuter kan ha varit de mest händelserika på ett bra tag.. Det hela börjar med att både jennie & annsofie börjar tokskrika och kommer upp i en tonart som jag tvivlar ens operasångare kommer upp i, chockad som jag blir håller jag på att ta med mig sällskapet ner i diket, men lyckas trots allt hålla mig kvar på vägen. Det hela visade sig att det var en liten spindel som tydligen ville ha snålskjuss in till örebro han med, & det gillade ingen av tjejerna i baksätet..

Nästa händelse är då en bil med en hel nation irakier kör förbi oss & ler så glatt' & lägger sig precis framför oss.. Efter ett tag tröttnade vi & körde om bilen & tänkte även köra om kommande bil så plattan i mattan! Tydligen ville dessa jekla irakier göra samma sak, trots att dom låg kvar i fel fil! Så i sista sekund slänger dom sig imellan våran bil & den andra bilen som jag precis höll på & köra om.. låter nog ganska okul att läsa, men själva grejjen är att vi snackar om centimeter duude!


 


Något som var mycket roligare var att jag fick med mig dessa två par skor hem! Varför får man aldrig nog av skor?

9 mars




Måndag: Morgonkvisten intog jag J&S skrantaskolan där vi pratade om vårat projektarbete, där vi ska ha en idrottsdag för ett gäng 8:or! Från en sak till en annan har jag faktist fått otroligt mycket saker gjort idag inom skolarbetet känns det som, skönt att beta av lite så jag slipper skiten efter lovet.. Sen förstår jag inte hur snygg den här tjejen är i håret 24/7! Den där tycks aldrig ha en bad hair day!




a little bit of me


Det finns många saker man vill ha här i världen gott folk, & det här är en del av dom!

• Den röda jackan kommer ifrån Phillip Lim som kostar ganska exakt - € 701.26
• Jeansen hittar man på GinaTricot för en mindre summa - 499:-
• Ringen vet jag faktist inte vart den är ifrån, men snygg är den!
• Skorna som jag en gång tidigare lagt in köpes på forever21 & jag älskar dom!!
• Väskan är från Chique & kan köpas för 569:- riksdaler!

Söndag 8/3

Hola amigos! En kort sammanfattning om helgen - Fredag bjöd på filmmys med ett gäng brudar & lördagen bestod av loppis, förfest hos nicko och en skön avslutning på kvällen med en film! : )

Idag däremot är det bara 2 veckor kvar tills värmen! Och ja, ni kommer få fortsätta höra min nedräkning tyvärr, för jag är såå taggad!

Tatueringstiden som jag har börjar närma sig också! Ska bli grymt kul & få gadda in något nytt igen! Blir en text på axeln & kommer bli guld!

Strax kommer släkten & då blire fika för hela slanten ; )


music


S3A - shallalala

Gårdagen var mycket trevlig som bjöd på film&mys hos lisa med ett helt gäng godingar : ) Ikväll blir det lugnt som aldrig förr, månne' det bli melodifestivalen kanske?

För några veckor sedan skissade jag upp på photoshop hur våran klassflagga skulle få bli.. & sagt & gjort köpte ja tyg & drog igång vårat lilla klassprojekt!




Detta är resultatet än så länge.. Är som ni kanske ser inte klart, bokstäverna hänger sig tappert kvar med hjälp av en bunt med nålar! Färgerna ser dock inte ut som på bilden, såg jag plötsligt ;D Är skarpare!  OBS! Den är stor som ett as!

klassflagga!

Sup och svälj trevlig helg!

Pyssel&knåp

Vi började med en spanska lektion i morse som innehöll en presentation, som varken jag eller någon annan förmodligen förstod nått av.. Spanska är inte riktigt min grejj! Sen fortsatte dagen med att införskaffa tygtill våran klassflagga som ska bäras på studenten! Så det har pysslats & sytt's i stort sett hela dagen, men faen så snyggt det blir kära klassmates! Bild får komma senare när den är färdig & redo för bättre tider ; )

Lugn helg för min del, men mina partypinglor kan jag sätta pengar på ska bli goa och inta statt! ; ) Nej, det var de.. CIAO! 

rubbish

Hur mycket saker lyckas man smala ihop sig en livstid månne tro? På 19 år har åtminstonde min familj lyckats få ihop leksaker till en hel afrikansk by! Rensning har pågått konstant i 2 dagar och har aldrig sett på maken hur mycket dockor och barnleksaker vi har! Som tur är ska skiten bort på lördag, för då har vi bokat ett bord på loppis uppe i bråtenskolan. Men ett stort frågetecken är fortfarande hur 4 flyttkartonger ska få plats på ett 1,60 bord? Någon som kan trolla?

SAKNAR MILLAN & PATHY! ♥
Tror nästan det är dags för en bär-smoothie för min del, oush vad gott : ) Sen ska jag krypa ner framför Greys Anatomy.

Pusspåerlovers!

Hurtful

♥          ♥          ♥          ♥          ♥          ♥

tisdag & 18 da'r kvar

Skorna är väl inget annat än grymma?
Satt & kollade igenom forever21 tidigare idag & fastnade för hur mycket som helst! Om ändå plånboken hade varit lika stor som behovet.. På tal om absolut ingenting så är jag redan skoltrött.. igen! Vill inget annat än bara åka hem nu & bocka av en lista med saker som ska göras! Sen tror jag starkt på att jag måste riva upp resväskan på rummet idag, för att få humöret uppe på topp! Bikini är beställd så nu får vi bara vänta & se hur den blir ;p 

Nej, lite plugg nu kanske? fyfan!

100 jävla dagar!

Alla kära studenter i Karlskoga, nu är det inte långt kvar!
Fyfan va taggat!

Idag har det lagts i en extra växel med skolarbeten så jag slipper skiten när vi åker.. På tal om det, vart tusan finns det vettiga bikinis som det inte tar månader att få hem? Någon som har hittat någon guldgruva kanske..


- Var kan man köpa kor billigast i världen?
- Korea.

Beyonce - Halo




Söndag

Gårdagen bjöds på utgång, galet mycket folk men fan inte så uppskattat som jag hade hoppats! Visserligen är en fylla en fylla, men vafan.. Anyway, här sitter man & försöker bli människa igen och ska strax iväg & käka med hela släkten, yes



Later!

RSS 2.0