091130



Back on track once agian!
Imorgon blir det tillbaka till jobbet & håller tummarna för att halsen också vill vara tillbaka till 100%!

För nu jeklar blir det att ligga i med tanke på att snart går "en-månads" strecket inför resaaan :D


29th november



Söndag och första advent!
Julkänslan börjar infinna sig runt om i landet..

Dagen till ära har bjudit upp på en rejäl nack/öron värk, den där operationen var då inte bara märker man nu efteråt.. Lätt att vara efterklok!


Said and done



Nu är alla 4 böcker i Twilight serien avklarade, och tusan vad bra dom är! Nästan så man kanske ska ta och börja om från början igen.. Goda nyheter är att den tredje filmen håller på att spelas in, kan knappt bärga mig!


Get ready!

Join us..


Countdown have just starti'n!
Get ready, 40 days left mates!


kiss kiss


Nya lovers från HM!
Hm kan leverera..


Scorett 750:- riksdaler!


Scorett 799:-


like like like



Antingen så har det att göra med att jag är djupt nergrävd i de fyra böckerna som Stephanie Meyer har skrivit i Twilight serien, eller så var helt enkelt den 2 filmen också kanon!

Vad tycker ni, någon som sett 2:an?




091127



Fredagskväll & varken kroppen eller huvudet tycks vilja som jag! Har spenderat torsdagen samt fredagen uppe i Umeå med Johanna och haft det lugnt och gött! Sprang ner på stan en sväng och lyckades få med mig bla. klänningarna ovan!

Känns så konstigt att det är första advent redan på söndag.. vi tog väl just studenten?

Nu ska jag återgå till mina lyckopiller som tar bort all smärta i öron/hals - i love them!


Runaway


I want summer once agian!


Get away mate!



Onsdag morgon och halsen värker precis som vanligt.. Har just vaknat efter en jobbig natt med många spring!

Igår var jag faktiskt och passade på att vaccinera mig för svininfluensan också, i och med att Johanna skulle iväg och jag lika förbannat skulle få stå i kö! Så nu är det gjort, om cirka 2 veckor igen ska jag försöka få en vaccineringstid igen för Twinrix, sen får det vara nog med sprutor på ett tag!

OBS! 43 DAGAR KVAR NU BARA!
I'M ON FIRE!


07.50



Tisdag morgon och jag kan inte sova längre tack vare min spökande hals..

Jag offrar min höger arm om någon kan ta mig tillbaka till bal-student-ayianapa tiden! Det var livet de!

Befinner mig för tillfället 60 mil upp i landet, är nämligen och hälsar på mormor och morfar! Skönt att komma hemmifrån för några dagar och att slippa gå omkring själv hemma på dagarna! Drog även med mig min hemkära hund som förmodligen känner sig rätt så virrig och funderar på vart hon är..

Nej, dags att kurera halsen!
Later


091123

Förbaskade hals!
Jajaja, jag vet att smärtan i halsen endast är tillfällig men det känns som knivar i halsen då man ska svälja! I want to break freeeeee..


pusspårä


091122



We are out of here!


snowboarding




I dessa tider önskar jag att det vore snö redan från oktober månad så man kunde utnyttja snön & få åka bräda! Nu förtiden blir det väl endast 1-2 åk per år, it sucks!


Vi gillar



Min käre vän Camilla har som många av er vet, flyttat hemmifrån! & att inte tala om hennes kylskåp, majoriteten i kylskåpet består av bilden ovan, Camilla Widå lever i en ungkarlslya!

Jag gillar!


091119

 

 
Sådär då var detta över!
Åkte upp till sjukan igår vid 12.30 & där stod hela teamet redo & väntade på mig, så direkt när jag kommit fram till rätt avdelning var det dags att skölja ner ett gäng tabletter, & därefter gå & byta om till de otroligt snygga sjukhuskläderna! & att inte tala om trosorna, som lika gärna hade kunnat vara en blöja som gick upp till armhålorna, sexy-mama!

Därefter gick jag direkt in till operations-rummet & fick dropp i armen samt lite lugnande mediciner (gillar) tills den andra sköterskan kom & berättade för mig att nu ska vi sova lite, visst tänkte jag & tog ett djupt andetag ur den där masken & sen är det svart.. Det där bör man ha om man inte kan somna om nätterna, för jeklar i havet va fort det gick! Anyway, vaknade upp exakt 1 timme efter operation & min första tanke var, shiet inte igen, jag har halsböld! Men icke, för någon sekund senare då sköterskan kom fram till mig på "uppvaket" förstod jag att jag redan hade opererats! Starka mediciner, mycket sömn & 3 piggelin kan väl beskriva resterande del av dagen/natten!

Nu efter däremot låter jag snarare som en dansk, rösten ger vika & det är ett projekt i sig att försöka prata & att inte tala om att äta.. Isglass-diet blir!


Peace out



Nu ni allesammans börjar det dra ihop sig!
Vid 12.30 ska jag infinna mig på Sjukhusets Dagskirurgi avdelning & hoppa i en snygg vit dress! Därefter får jag några fina tabletter som får mig att somna in & dropp.. Sen åker tåget, nu ryker halsmandlarna & det ska bli så skönt med tanke på hur mycket strul jag haft med halsen..

Jag ligger kvar på sjukhuset tills Fredag & kör en update när jag kommer hem igen, om jag orkar dvs!

CIAO!


nöjd tjej



Hey jag är rätt så bra goo'!
Personligen tycker jag att Natta kan åka & sola oftare, för jag mår utmärkt just nu med världens finaste bebis i ena armen sovandes (hon skulle tydligen vara vaken? enl natta)  & musik på i bakgrunden! Just de, Louise hälsar även hon att hon stortrivs, pjuh!

 


Jummie


FelHörning

Om man lyssnar dagligen på Rock Klassiker så har dom en s.k. Felhörning, idag blev tydligen jag in-tipsad till dom på redaktionen! Grejjen var den att när jag var cirka 10 bast & Tom Jones hade precis kommit med "Sexbomb" som blev en riktig hit & spelades sönder på radion! Engelskan var lite halvkrasslig på den tiden & när jag tog ton' i refrängen fick jag ihop det till: "Sättfart Sättfart Jorma Sättfart".. (Sexbomb, Sexbomb you're my Sexbomb)
 

Dessvärre var dagens Felhörning inte min & gick till någon annan looser där ute i landet!


oups!



Sitter här & tittar utanför fönstret imellanåt för att se hur många bilar som har hunnit stoppats!


Silly boy

Vaccineringstid nr2 för Twinric är bokad!

♦ Ledighet fixat under 8 Dec för en tripp till Stockholm och ordna visum till Bali!

Idag var det sista arbetsdagen på ett tag framöver, det är nästan så man börjar bli lite små nervös inför operationen! Jag har ju trots allt aldrig haft ett team som söver mig & sen börjar skära & ha sig, nej men fytusan vad bra det kommer bli!

& nu bär det strax bort till Millan för en promenad ut i höstmörkret!

Tror jag glömt att tipsa om en ny serie som har börjat gått efter Idol på Fredagar - Flashforward! Jag har grävt ner mig djupt i den, rekomenderas!


I suck, i know!



Dålig med uppdatering senaste veckan, i know!
Som ett plåster på såren bjuder jag er på en grym låt! Poppas dag & natt i mina öron - enjoy!


Flashlight



En sovande prinsessa ställde upp som modell, omedvetet..
Finns det något sötare än dom här söta små tossingarna?


Sunday morning




Sunday morning, here we are!
Helgen har passerat & den här veckan har bara runnit iväg. Fredagen blev en mysig hemmakväll & Lördagen spenderades med Pathy&Millan framför en film!

& idag känner jag på en gång att det inte kommer bli mycket gjort! Förhoppningsvis får jag ur tummen ur * & går ut en sväng & går!


2012


Duett



Bra duett!


1 år



Idag har bloggen gått & bleve' 1 år gammal!
Gud, vad dom växer upp snabbt..

Fredag igen, oh vad jag gillar dessa dagar!
Blir jobb till 18 ikväll & sen bär det av mot Katrinedalskrogen för lite käk med släkt & familj! Mormor & Morfar har kommit på besök så nu ska det ätas gott!

Later!


091112



Slutar otroligt nog om cirka 30 min för dagen!

Väldigt ovanligt men ska in till Örebro & vaccinera mig för Twinrix, Hepatit A & B, blir nog även nått för malaria! Där snackar vi om att kunna bränna pengar på kort stund, 620:- på 1 min! Härligt när det bränner i plånboken!

Later!


091111


Awesome



Givetvis finns denna fontän, eller snarare världens mest avancerade fontän placerad i extrema Dubai! Frågar du mig är det jävligt coolt!


13,25

Åhh vad jag hade rätt!
Träningsverken börjar verkligen krypa sig närmare..


BodyPump

Body pump är ett pass man absolut inte ska tok-köra igenom med tunga vikter när man inte har tränat på ett bra tag.. Trots detta så tycks man aldrig lära sig! När man väl står där är det väl klart man lyfter på vikt efter vikt (eller ja, nu ska vi inte överdriva) men ni hajjar poängen! Nu sitter jag här efter en halvvinglig färd hem ifrån träningslagret där jag hade en del svårigheter med att försöka koppla med ett darrande ben!

Imorgon blir trappor jävligt tufft!


Hm rocks



Höst-uppfräschning på HM!


Nostalgi



Bra jekla nöjd man var på den här tiden då! Ser ut som jag fått i mig en halv flaska whiskey.. inte konstigt jag ser lycklig ut då..


Mormor & Morfar



when it all comes around..



Idag fick jag ett telefonsamtal som var bland dom bättre!
& det är inget utav dom 60 samtal jag tar om dagen på jobbet, utan det var läkaren som ringde mig och jag har äntligen fått operationstid redan nästa vecka! Så på Onsdag nästa vecka blir det att träffa narkosläkaren & ta en hejdundrans massa prover, sedan torsdag är det fasta som gäller och till att lägga sig under kniven!

Min dag har just blivit guld!


2 jekla månader

idag är det ofattbart endast 2 månader kvar tills vi sticker!
Fytusan vad gött!

091108

Bra gårkväll!

Sår & blåmärken får man räkna med!


friday night lights



Fredags passet till 18.00 är numera ett minne blott.. åtminstonde för någon vecka framöver! Imorgon bjuder däremot konsum upp till jobb till 16.00, förjekla goa dom där cheferna som ger en' en massa pass!

Hur som helst, strax bär det av till Jossan&Kristian för att spana in vad idolerna har att erbjuda för kvällen, fräckt! Hur som helst, seyah later alligator!

För er som missat!
Http://acrosstheworld.blogg.se

Glömde nästan att nämna att jag även lyckats fått in en reklam-banner på vänstersidan av min blogg som går till cooco, rekomenderas starkt för snygga smycken!


HAPPYFAAAACE



Blombud till Anna Linden på Folksam - blir!

Så jeekla gött, har just kommit hem från jobbet & dagen har blivit så mycket bättre när jag klev innanför dörrarna & öppnade min post! Där låg nämligen post från Folksam ang mitt ärr på knät sedan en härlig utflykt till Alanya år 2007! Well well, fick iallafall mina försäkringspengar som förvånadsvärt kom upp till hela 9560:-!!

Kunde inte ha kommit mer passande!


Resfeber långt upp över öronen



Lilla Bali mot Australien ser rätt sjukt ut!


trick or treat


Någon vis person som kan förklara för mig varför solskydd är så dyrt?
Inte coolt..

Våra visum till Australien har anländt och nu börjar de stora bitarna av våra reseplaner ha bockats av! Resekassan börjar strama åt, för på Söndag är det exakt 2 månadet kvar tills planer lyfter.. Tiden kommer bara rinna iväg har jag en känsla av!

Jag hann åka förbi kyrkogården på Lördagskvällen under Halloween, på tal om ingenting! Har aldrig haft det behovet förut iochmed att ingen jag känt har befunnit sig där, men hur som haver åkte jag dit en stund & det var riktigt fint! Det kändes nästan som man stod & köade till Ullared en löningsfredag, det var riktigt folkrikt och väldigt fint! Ljus var tända överallt, mysigt i höstmörkret!


höst-smycken från cocoo.se

 

 




Bitch, you'r hot!


Sunday evening



Helgen är över & snabbt har den gått också!
Fredags var det fika på stan med ett gäng brudar & lördagen spenderades till största delen på hemmafronten! Ända tills Camilla kom in i bilden & fick en på andra tankar & slutade upp på Statts dansgolv!

Imorgon hoppas jag få svar på en operationstid också!


RSS 2.0