Let the music speak for it self..

Inte många rader att skriva idag, slänger istället in två sköna låtar :)




snapshot

Äntligen har min nya kamera kommit! Är grymt nöjd över den nya & den kommer användas flitigt.. Det blev en Canon Ixus 980 IS som ersatte min gamla vattenskadade ayia-kamera ;D



Grym cover på en grym låt av en grym artist!
Enjoy


I mina solglasögon...

Ja ni, nu är denna helg över & en ny arbets-vecka står på tur!
Tuta & köra och börja se fram emot nästa helg igen..

Helgens bravader har varit shopping, solning & 20-års fest för Pezo! Med tanke på missade soltimmar under förra veckan blev det under gårdagen & idag stek i solen flertalet timmar - guu' så gött!

Efter jobbet på fredan' tog jag en snabb visit in till Örebro också för att fylla ut min redan överfulla garderob! Kan vara på tiden att gå igenom gammla trasor som ligger dammiga längst in i garderoben..

& igår i det strålande vädret drog vi ihop ett gäng med tjejer först hos Lisa och knallade därefter upp till Pezo för att fira hans 20 fyllda! Grymt bra kväll med härligt folk, bra väder, god dricka & allsång - detta är en riktig svensk sommar!


Denna klänning finns hos HM för 299;- som jag klickade hem tidigare idag!


Vår legend Michael Jackson


Michael Jackson - killen med dom där lite för korta byorna, ni vet han med den uppknäppta skjortan eller med den taighta skinndressen med guldkanter när han står på sceen & kör sina grymma dance-mooves i takt med sin underbara röst.. Jo han ja ! Säg vad ni vill men i mina ögon är/var och kommer han förbli bland dom största genom tiderna..

Legenden som tog hela världen med storm, där ibland mig själv på ca 9 bast! Killen jag trodde var odödlig visade sig ha fått hjärtstillestånd inatt..
Rest in peace legend ♥



 Tyvärr var det svårt att få tag på dom bättre låtarna han gjort för att lägga upp här på bloggen, tydligen skyddade eller nåt! Men.. keep on singing..

Nathalie Posth

Obs! Dags att byta telefoner för samtliga läsare förutom Natta som förmodligen var den enda som va nöjd med sin mobil..


working 9 to 5

Det är typ jag & Dolly Parton nu förtiden.. Skillnaden är att hon är en riktig sju'sovare och börjar inte jobba förens en 9- alltså en halvtimma efter mig! Men imorgon kära vänner är helgen som jag väntat på sen i måndags kommen, YES!

Och på tal om Yes, så har jag just kollat på Yesman med Jim Carrey i huvudrollen! Har velat sett den under en lång tid men har aldrig blivit av bara, så idag var det dags.. Hade hört att den tydligen inte alls skulle vara bra vilket jag tyckte var raka motsatsen, Jim Carrey har aldrig och kommer aldrig vara med i en dålig film - thats it!





mobilstrejk

Är efter en längre tid nu i stort behov av en ny mobil.. Min trogne tjänare SonyEricsson har nu som alla andra utav mina telefoner börjat se sitt slut närma sig! Därav att detta ämne kommer upp, så vill jag ha tips på bra mobiler! Någon som läser måste väl vara hyffsat nöjd med sin telefon? Enda kravet är att det ska gå att lyssna på musik i den, annars behöver det inte vara nått high-tec, för som sagt.. Min mobiler har inte någon längre vistelse här på jorden ändå.

Ayia Napa maj-09

Snart dags att börja planera vår långresa till våren & alla dess destinationer, wihow! Den som spar han har.. eller?

Nej ni, läggdags för en annan som är obotligt morgontrött & börjar jobba imorgonbitti igen! Ciao

Vecka 25

Nu ni lämnar vi vecka 25 bakom oss & intar position för ännu en arbetsvecka.. Blir jobb 8.30-17.00 mån-fre, fintfint! Skönt att ha något att göra visserligen men en eller två veckors sommarlov hade nog behövts efter studenten ist för jobb på en gång, men thats life! Nu biter vi ihop till agusti's slut!



Den här låten är så jävla mycket Ayia Napa, så jag får ångest! Grymt skön låt med grymma minnen.. Take us back?

Tror förresten de va länge sen jag skrev hur mycket jag älskar mina underbara vänner ♥

Midsommarhelgen

Helgen spenderades då nere i Varberg tillsammans med Olivia & ett gäng goa grabbar! Kan smått & gott sammanfattas med:
- Fest
- Baskethall
- Raggarrundan
- Hav & sol
Med andra ord en toppen helg! Får helt klart ta & göras om..

Dolce & Grabbarna

Dagens hyllning

Dagens hyllning går helt klart till Svensk sommar!
Sommaren som majoriteten av svenska folket skryter & längtar till så förbaskat. Den stekande värmen med svala vindar & mysiga sommarkvällar ute på altanen, right! Hojta till när sommaren har anländt, för jag räknar inte en dag med 3 soltimmar på 3 veckor för sommar ännu.. Ännu en bra ursäkt till att åka tillbaka till Cypern månnetro?

Midsommar var då som sagt planerat som en jobb-helg.. Men rätt som det är gör tåget en u-sväng, så nu ska jag & min käre kompajon neråt i landet ut på nya äventyr! Utforska vägen mellan Karlskoga & Varberg är tanken, så jag hoppas alla andra får en toppen midsommar, & sen hoppas jag även på fint väder! : )

Dagens fråga lyder: Har Sandra Brunzell verkligen kommit fram till Stockholm med egen bil eller befinner hon sig numera i Norge?
Svar kommer snarast!


Walthers Studenter 2009
Fy faan va vi är bra!

Baksmällan

Två dagar innan sitt bröllop så åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. Men när de tre marskalkarna vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter så är gårkvällen en enda stor minneslucka. Deras lyxiga hotellsvit är fullständigt vandaliserad och brudgummen är försvunnen.

Utan en aning om vad som hänt och med väldigt lite tid på sig så måste trion följa sina dimmiga spår bakåt i tiden. De får gå igenom alla sina dåliga beslut för att komma på var det gick snett och förhoppningsvis hinna få Doug tillbaka till Los Angeles i tid till bröllopet.

Ju mer de upptäcker, ju mer inser de hur illa ute de verkligen är.

En film jag defenitivt längtar efter att få se! Hoppas bara den är så pass bra jag tänkt mig nu ;D
Dåligt med skrivande här nuförtiden känner jag, men jag jobbar 9-h pass om dagarna nu så när man kommer hem är man rätt så trött & vill bara vara! Man ska väl iof vara glad att man har ett jobb men lite sommarlov hade jag varit glad över ;p


Karlskoga Natta'

Sådär ja, då är det söndag igen! Antingen går tiden jekligt fort eller så har dom införskaffat fler söndag i veckorna!

Igår drog vi ett gäng till Dalen vid Kupolen för att roa oss på Karlskoga Natta', om den lilla tappra skaran med folk väl på plats berodde på regnvädret eller inte är svårt att avgöra! Väldigt dåligt med folk men lika bra var både Björn Rosenström & Rydell&Quick! Tyvärr känner man efter man sett Rydell&Quick ca 4 gånger att man sett nog ;p Dom är jävligt bra & har ett grymt bra tempo som man blir taggade av, men nu får vi leta upp nått nytt coverband tror ja!
Björn Rosenström!  Rydell&Quick 
Jag, björn & Lilja
På utvägen sprang vi på karln också så turist som vi är passade vi på satt ta ett kort! Efter diverse artister gjort sitt i dalen, drog vi vidare till Statt där det var sjukligt mycket folk (?!) Kan väl snabbt och smidigt sammanfatta kvällen som helt okej ;)


Veckan som väntar kommer bli otroligt kul.. Jobba på cms mån-tors, konsum fre-sön (kul midsommar) cms mån-fre! Jobbigast av allt är att jag redan nu längtar efter min lediga helg om 12 dagar!!


time of my life

Jag kan helt ärligt säga att från Ayia Napa resan och tills igår har varit - time of my life! Fyfan vilka härliga veckor, jag skulle kunna offra min höger hand för att få göra om allt igen med samma underbara människor! Så snälla, låt oss börja om?

På radion spelas en hel hög med låtar så som: Rap das armas, Mayhem, Svenne Banan med fler & dom allihopa är fastgjutna sedan Ayia samt studentflaket! Nej ni som har studenten framför er, ha så jävla kul för det går fort!

Ett annat dilemma som står på spel är inför Karlskoga Natta' som är imorgon vid Kupolen där både Björn Rosenström, Rydell&Quick, Johan Palm & Värmlandspöjkera kommer lira! Skulle vara grymt kul, för vem faen gillar inte Björn? Men allt hänger för tillfället på vädret, inte så poppis med regnskurar!

Sandra, jag & Amanda   Sandra & Jag på flaket!   Paketöppning!

STUDENT 2009

Onsdagen den 10 juni 2009 är en dag jag aldrig kommer glömma!
Hela dagen blev perfekt & jag ville aldrig att den skulle ta slut. Till vår stora förvåning när vi sprang ut genom dörrarna klockan 11.00 som studenter, var det smockat med folk! Hade aldrig ens kunnat gissa att så många skulle ta sig tid att komma upp till vår lilla skola, men ack så fel man kan ha!

Vi lyckades även tajma in Bregårns marsch upp till Statt för att skåla, & hoppade därefter på vagnarna! Om jag själv hade fått bestämt hade jag fortfarande stått kvar på vagnen med klassen och åkt runt & runt i stan, & skrikit sig ännu hesare! Vagnen var grym att åka med & på råga av allt hade vi enorma högtalare som gjorde att vi stack ut lite mer än alla andra ;D Ska vi göra om allt från AyiaNapa kära studenter?

Studentstatt var även det kul men inte i närheten av alla andra roliga händelser som skedde igår, för h*lvete vad bra det var! Tack älskade S3A för 3 jävligt grymma år, ni är bäst!!


Fler bilder kommer imorgon!

JAG VILL TACKA ALLA SOM VAR MED & UPPVAKTADE MIG PÅ MIN STUDENT, TAACK!

Balen 2009


Igår var det som väntat Balen för oss studenter!
Grymt kul dag & kväll måste understrykas. Riktigt kul att se alla så pass finklädda & försöka skärpa till sig men efter en & annan grogg inne på dansgolvet släpper lös till sitt vanliga tillstånd ;D

Fler sånna kvällar!
Redan imorgon har jag en stark känsla av att en sådan dag står & knackar på dörren, för då är det STUDENTEN! Som vi har längtat i år, veckor & dagar. Inte förens nu dagen innan börjar man känna ångesten krypa upp över öronen, och verkligen inse att vi slutar faktist för gott nu! & det ska firas ordentligt gott folk, så håll i hatten!

Morgondagens schema:
- Champange frukost hos Wictor
- Champangefrukost på skolan (ja vi kör en dubbel, en med alkohol & en utan)
- Fotografering
- Aulan & få betyg
- Utsläpp kl. 11.00
- Knalla till stan skrikandes & skåla på statt
- Åka vagn + skrika sig hes (ca: 13.30?)
- Ta emot släkt & vänner
- Klassen kommer
- Studentstatt

       

mick jagger

Måste slänga in en bild på vår grymma tavla som numera sitter i tv-rummet!
Loveit




  
Igår var det även fotboll hemma hos familjen Bodin där ett gäng huliganer samlades i hopp om att Sverige skulle kamma hem vinsten.. men icke!

En liten del av Ayia Napa i bilder

Wictor & Kalle - så kan det gå om nyckeln är inlåst på rummet..bartender-knep hula hula girls Dennis, Camilla & Elin Sandra, Östen, Johan & Lina Camilla, Östen, Johan, Elin & Amanda Kina, Lina & Camilla Jag & Sandra Bra vatten ;D Riktiga stekare evebodin Jennie hungry shiet Johan & Erika Wictor, Johan & Hoffner Classmates on GrabbarnaGrus Jonna, Natta & Wicki Grabbarna Grus Wictor & jag Wictor & Kalle - så kan det gå om nyckeln är inlåst på rummet.. Olivia Bra drag här!  Lilja & jag på GrabbarnaGrus Wictor & jag GrabbarnaGrus Jag & Jennie Dance moves

Fler bilder kommer : )

Sweden - Denmark



Ikväll hörrni är det fotboll på tv, & det måste ses ; )
Har även fått en hel hög med bilder av Jennie idag& bara hennes billder var 750 st.. Ska bli intressant & få av alla andra sen också ; ) En hög ligger uppe på facebook iaf!

Ångest när man går in på ef & kollar vimmel! Smällar man får ta när man ba' kör! :D

back on track!

efter en helt galet sjuk vecka i ayia är vi återigen hemma! fyfan va värdelöst tillskillnad från cypern.. Kan tyvärr inte sätta ord på hur jekla bra veckan har vart men grymt är förmodligen inte tillräckligt! Visserligen har vi både bal & student framför oss nu men en vecka till där nere hade varit guld..

Ikväll går vi på't igen! Spritnerverna börjar rycka trots en konstant vecka med alkohol, men faen så kul vi ska ha't!

Massor som ska hinnas med, så nu får jag avrunda! PUSS

RSS 2.0