steel as hell


Dra mig baklänge vad stel jag är idag! Gårdagens bravader satte djupa spår i kroppa'..

Dags att börja beta av alla skolarbeten nu månne tro, det är ju trots allt bara en månad kvar idag tills Ayia! På tal om Ayia, fest på fredag? Sahara Hotnights intar wickan..

bråten - filipstad

Tacka vetjag, nu är träningsmatchen klar! Resultatet blev efter många om och men 4-4, efter jämn kamp. Med tanke på att vi var ett lag som inte spelat en enda gång tillsammans gick det vägen må jag säga! Nu gäller det att få upp flåset & hålla i, match på måndag igen & då är det seriepremiär ;D

Dagen har faktist inte bjudit på något annat spektaktulärt! Dags att börja bocka av allt som är kvar i skolan nu, endast 2 veckor tills allt ska vara fit for fight! Det gäller även Ayia, som närmar sig med stormsteg ! :D



vem f*n är han kondition?

Jo jag vet att detta kommer komma som en chock för de flesta i den inre kretsen, men jag, sandra, maja, kina & stina pallrade oss tappert iväg till bråtens fotbollsträning idag! Vi höll ut 1,5h som den varade men kommer väl allihopa få lida för detta imorgon.. Något som kan låta ännu roligare kan vara att vi allihopa som inte lirat fotboll på 3-5 år ska lira match imorrn också, haha! Kan bli succe eller parodi!


Tror fan jag är värd en lång natts-sömn på det här!
Valborg på torsdag hörrni!

Man in the mirror


gaddning nr 4




Per aspera ad astra - genom svårigheter mot stjärnorna

Gårdagens utgång var grym, thanks!

Brännboll dags..


Under förmiddagen samlades ett stort & glatt gäng nere vid näset för brännbolls-lirande samt lite fussbal! Grymt trevligt i det underbara vädret.. Kvällen till ära bjuder upp till party, med övertaggade brudar!

Gaddningen är klar & jag är lyyycklig!
Bild kommer imorrn : )

Liseberg


Lisebergs nya attraktion 2009 - Hanghai
Attraktionen består av en 15,5 meter hög rälsvagga där passagerarna är placerade på en roterande platta. Någon som vill med? ;D


JAAAAAA!!

Om det är något som kan göra mig riktigt glad just nu, så är det just detta: Stephanie Meyers som har skrivit Twilight böckerna ( som ja, jag vet att jag tjatar om ) håller just nu i stunden på att göra nästa film "New Moon" !! Den 20 november är det biopremiär i USA, & det är nästan så man ska åka dit för att se den.. Den jobbigare biten är dock att både jag & alla andra som sett Twilight filmen har ganska höga förväntningar som den här filmen måste leva upp till, men det tvivlar jag inte på, eftersom böckerna är guld :)




get under

  
Taggad inför nästa gaddning som sker på Fredag!

Skoldagen har varti lång & grym.. Usch, vad mycket det är kvar på så få dagar! Hur ska allt hinnas? Inte nog med skolarbeten så är det ett helt kit som ska ordnas inför studenten!

För en gångs skull antog jag mig en tävling på en blogg, & tro på trissor att jag vann? : ) Skitskoj, jag får hem ett Smoking Eyes kit, som kommer användas flitigt!

lästajmn


Här är min klockrena samling som står som gjuten på bokhyllan. Rekomenderas starkt för alla som älskar Twilight filmen, & vill läsa fortsättningen..


På fredagen hade vi som sagt vårat projektarbete, guu' va skönt att det är klartt nu.. Eller ja, nu börjar skiten med att skriva allt!
Eftersom allt i skolan ska vara klart om 4 veckor är man inte stressad för fem öre över att allt ska hinnas.. inte alls!

 
Eftersom det bjöd på sånt skönt vårväder under lördagskvällen drog vi ihop ett gäng & grillade! Med grillning & fint väder medkommer alltid alkohol, & det blev en toppen kväll : )

brb

fika på melkers..

berrys


Fil med frysta bär - mumma
Dagen har inte varit så pass händelserik man hoppas på, blev ett pump/spinningpass imorse på collu & sen litte skola på de! Sponsorer ordnades till PA & sen färgade jag sandras kråkbo! Det var väl i stort sett det..

Onsdag


Grymt fin bild..
I desperat behov av studentskot, help me!

tisdag & tillbaka från lovet

Idag började skolan igen i vanlig ordning, och det innebär att vi haft vårat sista lov. Hör & häpna, det är endast & då snackar vi endast ,57 dagar kvar till studenten! Det var ju nyss jag satt här & skrev att det bara var 100 dagar kvar, det här går ruskigt fort, nästan för fort! Givetvis för att jag inhandlade studentklänning igår läste jag idag om en sida med några studentklänningar, så för er som inte har köpt ta er en titt! 

Nu på fredag är det dags för vårat projektarbete-utförande som sker på skolan för ett gäng med 8:or.. Det vankas idrottsdag! Känns skönt att det äntligen har börjat ordnat upp sig med sponsorer & diverse annat som ska klicka!


Forever21.com


One step closer


Happy faaace! Drog med mig Lilja in till Örebro på äventyr idag & väl där hittade jag även studentklänningen! Känns riktigt skönt att nått börjar bli klart åtminstonde, nu äre bara shoes kvar.. Någon som vet nån bra sida med snygga skor?
Glädjelista;
-Tatto 24 april
- Ayia Napa 29 maj
- Bal 8 juni
- Student 10 juni
- Sommar&festivaler


Karlskogas underbaraste fylla?

Haha karln lär ha haft en toppen natt med tanke på den fyllan..

Sweet duude


Gårdagen blev även den en natt ute på statts dansgolv med mina tjejer!
Helt okej kväll & helt okej't kort, visst?

Frågan är vad som sker ikväll, det är ju trots allt söndag, men ledig måndag!

Kings of Leon

Denna låt hörde jag första gången på PhiPhi när jag vad där med millan & pathy, och jag älskar den! Örongodis för hela slanten..

Bloody god damn love it!
LOVEIT!

BodaBorg


Imorgon, eller ja rättare sagt idag bär det av mot Bodaborg för att göra ett försök att överlista banorna! Med våra skills lär det vara en piss i nilen.. Ett glatt gäng med glad dryck intar stället & kan även ses senare mot kvällen på dansgolvet i takt med barbados på hotellet!

50min kö utanför Redbrick ikväll, what the f**k!

På lördag, på lördag, på lördag, på lördag..

Jetlag fortfarande, & konstant trött

Skönt att vara hemma & få träffa alla goa kompisar igen, guldvärt helt klart! Både igår & idag har det bleve flertalet träffar & snackat ur oss allt mellan himmel & jord : ) Helgen står & knackar på dörren & det bjuds på utgång så innibömba, så jag hoppas jag ser er alla där ute i dimman!

   
Jag vill ha sommar! Sommar med sletna goa jeans, brunbrända ben & massor av festivaler : )


Tisdag den 7:e april


AYIA OM 6 VECKOR, DAGS ATT TAGGA OM ;D

It's working..

Datorn är i liv igen, Hallelulja!
Slänger upp lite bilder från våra sista dagar i Thailand nu på en gång när jag har tillgång till dom! : )
Bland annat från Phuket Zoo!


Vi började dagen med elefantridning!

Sedan drog vi till Phuket Zoo..

Kul kille!

Fick pli' på han tillslut!

; )

Hey you..
 
Min älskling & jag..

En blötkyss kanske?

Du är söt..

Stackarn har ju förfaen en hel banan i huvve', eller ser åtminstonde ut som de..

Pratglad jekel..

Varför stå där & hänga läpp?

Ahmen tjena mittbena..

Koi fish

Murena

Fulast vinner - du vann!


borta bra men hemma bäst..

Nu har vi just kommit hem till kära karlskoga igen.. Tack&lov är vädret toppen med lite mer värme i luften än när vi åkte! Thailands 2 veckor har varit oslagbara & grymma, så det blir svårslaget med nästa utlandsresa!

Ska väl ta & ge mig på den jedrans packningen som väger multum! Wihow, va skoj!
Vad dagen sen bjuder på får vi se, efter den här resan på ca ett dygn är det bara skönt att vara hemma igen.. Kanske blir en tripp till Paris & tar sig en fika, who know?

OBS! Min dator har gett upp så den måste lämnas in, så förhoppningsvis får vi tag på alla bilder igen om någon vecka!

PUSS

Phi Phi

Som mina tidigare inlägg har förklarat så älskar vi PhiPhi! Var tråkigt att åka därifrån idag men & andra sidan har vi haft 3 toppen dagar där.. Vi har inte gjort något speciellt, utan bara gjort det man gör på PhiPhi.. Softar! Men nu har just lagt in alla bilder på datorn så jag tänkte bjuda på några här på bloggen..

Imorgon däremot blir det stranden på dagen & sedan drar vi oss till Phuket Zoo & kollar läget! Vi har hunnit med så grymt mycket saker på bara 2 veckor & hunnit sett så mycket, så det ska bli skönt att åka hemmåt i övermorgon, men ändå vill halva mig stanna någon månad till! Trots att svensk vår är underbar osv. men vafan, hur underbart är det inte med 40 grader i skuggan dagligen?!

Jaja, nog snackat om de.. Förresten, det blev en tattuering igår trots allt!


Färjan från Phuket till PhiPhi

Phi Phi

Så jedrans söt

Om du mot förmodan har lite tid över, kanske åka & kolla hajjar?

Angenämt gott folk låt mig presentera Peter Pan, han kommer enligt han själv bli hollywood kändis & ska efter hans filmgenombrott med Peter Pan-filmen strö ut pengar från ett flygplan över Afrika.. Somliga skrattar, andra gråter! (medverkande på bilden som ej syns är kungsörn-bebisen som sitter på självaste peter pan's axel)

4 av 5 i familjen bestämde sig alltså för att unna sig en bamboo tattuering! Här är det mamma som fixar sin!

Resultatet
(Våra årtal, 1990, 1992 & 1995) Pappa har en likadan, dock utan hjärtat!



Tjena tuffing!

& detta är resultatet av min tatto! älskar den, men helvete vad det kändes!
No pain, no gain!

Kvällen bjöd på eldande hoppreps-tävling



Limbo-tävling

Elinor & jag

Bra jekla groggar - Buckets

Jag & ma'ma ställde upp i ballongtävling



Idag badade vi med Homer Simpsons igen..

Fredag

Chill sa innibomba! Det ar PhiPhi, jag alskaart!
Imorgon eftermiddag bar det av hemmat igen till Phuket - Patong.. Det marks pa familjen Bodin att det ar slutspurten har nere i varmen nu, for det ar olja i mangder & tar vara pa varenda soltimma ; ) Idag tog vi en longtailbat till Long Beach & var dar under dagen, valdigt mysigt stalle med hangmattor overallt & jekligt soft!
 
Igar va vi ute & at pa ett tacostalle & knallade sedan runt har pa on & shoppade lite av vardera grejjor! Sedan tattuerade sig mamma, pappa & elinor med bambu! lev riktigt bra, men det far ni se pa bilder om nagan dag! Jag sjalv ar ocksa jekligt sugen pa en ny gaddning, far se om det blir en i kvall, det aterstar att se! Anyway, nu ar det strax time to eat! Sa ni dar hemma, take care!

Forresten om nagon manad eller tva ar det Ayia Napa kara studenter!!!!!




Phi Phi

Nu har vi kommit till PhiPhi alltsa & vadret ar toppen! nastan..
Det har varit grymt vader hela dagen tills nu klockan 14.00 da det vraker ner regn! Fast det ar valdigt mysigt, ga och plaska runt har! Jag klagar da inte.. Daremot har jag angest langt upp over axlarna att vi aker hem snart! Pa mandag kvall lyfter vi hemmat & tiden har gatt grymt fort, vi har inte hunnit med allt vi hade velat gora, men det ar val bara en bra orsak till varfor man maste tillbaks?

Vi ska iallafall stanna har 2 natter trots allt, nar man val ar har vill man stanna i veckor, men nu har vi bestamt oss for en natt extra! Vi bor pa RimKao & det ar riktigt frascht dar!

Har tyvarr inte mycket mer att meddela for tillfallet, utan ni far ta & skotta fram varen dar hemma tills jag kommer hem, for sno ar det sista jag vill se! Puss&Kram pa er


Pictures

Sisådära, nu är internet igång.. igen!
Idag tog vi oss en sovmorgon till hela 9.00, sen drog vi oss ner mot Patong Beach runt 10 snåret & låg där hela dagen.. Vi drog oss hemmåt runt 15.00 då himlen öppnade sig & bjöd till på en rejäl regnskur! Men det var tammefaen de bästa på hela dagen, för resterande del av dagen var det klarblå himmel & med solen stekande så man inte kunde vara i solen mer än några minuter innan man va tvungen att hoppa i havet igen som inte svalkade! Dom har hållit vad dom lovade thailändarna, uppemot 45 grader i skuggan denna vecka, jotack!

Imorgon bitti åker familjen bodin vidare på äventyr mot Phi Phi alltså över 2 dagar, vilket ska bli grymt! Charmen med stället är att det inte finns en bil-jekel som åker omkring, endast små gå-gator som man traskar runt på barfota!

Nejni, här kommer bilder från gårdagens utflykt : )

Maya Bay - Där filmen The Beach spelades in, vettefaen vad de är för film men!

Maya Bay

Maya Bay

Maya Bay

Maya Bay

Maya Bay - Hyffsat klart vatten

James Bond Island - Logiskt nog spelades scener av JamesBond in här.

James Bond Island

James Bond Island

Monkie Beach - Guess what, här vare apor! & inte blyga för fem öre..

Before

and after..

Sötast på stranden!

Bananas are for monkies

PhiPhi Island - Hann inte tas några bilder, pga rush i hopp om att hitta något boende tills imorgon!

Någon jätte liten ö strax utanför Phuket:



Kritvit sand!

Ros gjord av sugrör ;p

Tack för idag gott folk ♥


Freedom Beach

Tänkte börja med att slänga upp bilderna från underbara Freedom Beach som vi var på i Måndags, har jag för mig.. Här nere tappar man dagarna totalt, vet knappt vad klockan är!


Var fiskar överallt, & slängde man ner en brödbit fick man hela havet över sig!

Hungry?

Taskigt vatten..

Så jekla fint där!



Ny polare 1

Ny polare 2

Ny polare 3

Ma'ma, Little Gerhard & Mormor

Lelle & Morfar

Jag tillsammans med några goa' grabbar..


RSS 2.0