Julbord

Tjollahopp!
Igår blev det jobb & lite däröver.. Började jobba på kupolen vid klockan 17 för att sedan sluta i ungefärlig tid runt 22-23, men icke, det var i stort sett kaos hela kvällen så evelinabodin kom inte hem förens klockan 02.00..
Men that's life, kul jobb iaf som tur är!
Strax blir det att dra vidare till kupolen igen för att avverka några timmar, & sedan vankas det fest! :)
Nej nu måste jag kila vidare, blev endast ett snabb-inlägg idag!
SUP&SVÄLJ TREVLIG HELG


26/11

Onsdag och greys anatomy om ganska exakt en timme!
Idag var jag ute med lite folk och pratade i skolorna för 9:orna som ska välja gymnasielinje inför nästa år nu, så då va vi trogna Walthers-barn där & pratade gott :) Nostalgi på österleden må jag lova.. Anyway, det bar av ner till badet sedan för att simma, & guu' så skönt de kan vara & få simma ibland, var även där igår med lilja & det var uppskattat :)

Imorgon är det jobb som gäller efter skolan & likaså på fredag.. Fredag börjar jag däremot med julborden på kupolen så det ska bli skoj! Förövrigt händer det väl inte mycket i mitt liv just nu, kanske borde sätta mig på ett stort fint lån & resa jorden runt.. någon som känner som jag?  Fly från alla skolarbeten & komma tillbaka lagomt till vårterminen! Jatack.

Satt även och glodde lite på youtube för någon dag sen när jag kom över den här filmen från stockholms mässan när vi var där & tränade.. Både filmen från Bodycombat som är nedan & träningen med Paolo Roberto.. Som tur är ser man oss inte så bra, men visst faen är vi där ;) Ganska exakt efter 1.17 tror jag vi kommer med på andra raden.. Kan ha varit det grymmaste & roligaste passet någonsin..
OBS! spana in tränarn ;D
Resten av veckan blir som sagt skola & jobb, men däremot på lördag & söndag är det hel ledigt,
så då blir det partyy! Löning + att Afasi & Filthy är i stan på wickan så vafan;
- KÖ BA!



Har äntligen fixat körkortet nu också.. Kört runt med den där jekla lappen så
nu äre klart : )



XOXO

snowboardjacka ..

Snowboardjacka som ska bort ..
Märket roxy, har bara användt den 5 gånger & är alltså som ny.
Hojta till om du är intresserad eller vill ha fler bilder : [email protected]

24/11 2008

Då var det helt plötsligt bara en månad kvar till julafton, & guu' va mysigt med julkänsla!
För jul blir väl alla glada av : )
Så fort jag anlände till skolan idag fick jag vända på klacken och hoppa in i bilen hem igen, därav att alla lektioner var inställda, men vem klagar? Så idag har det bakats många söta saffranshjärtan som ni ser på bilden..

Toksnöat hela dagen har det gjort också, & hur jobbigt är det inte när man kliver upp på mornarna och måsa skrapa den kalla bilen som ser ut som nån annan jekla iglo.

Nu när dagarna i stort sett är mörka dygnet runt är det så goigt med filmer, så jag listar några måste se filmer;
- The Guardian
- Ghost
- Mamma mia
- Dirty Dancing
- The Holiday
- Brudens bäste man
- Felon
- Never back down
- Step Up 2; the streets
- The bucket list
med många fler : )



All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you ♥

twice a day..

Satt nyss och läste igenom pathys blogg då tjejen har lagt upp bland världens finaste låtar,
oh det går väl bara att älska den ♥



sunday..

Ännu en helg över nu alltså..
Denna helg har liksom dom flesta nu förtiden bestått av jobb både fredag, lördag & söndag, men nu är det åtminstonde slutjobbat på nöjes, så det känns skönt :)

Gårdagen blev oväntat riktigt rolig på jobbet faktist, till största del kan det ha haft & göra med att min kära vän Sandra Brunzell var otroligt trött & även riktigt taggad på festen som väntade in henne.. ;p
Lekar i alla dess slag stod på schemat & därbland vem som kunde få flest kunder att le! Storvinsten gick till móa!
När klockan slog 22.00 klappade vi i igen stället & då bar det iväg till stina ruck som bjöd upp på fest! mycket trevlans!
Blev sängdags tidigt för en lördag... inte!
För visst ringde telefonen klockan halv 3 på natten så då blev det att hoppa in i bilen för att hämta sin otroligt söta & om inte annat otroligt fulla kompis, och det gör man så gärna när man ska upp & jobba 5 h senare ;)
Men det vare värt!




Ny vecka som innebär otroligt massor av skolarbeten.. usch & fy!
Take care buddies <3

linedance!

Dagen bjöds upp med linedance på skolan, fartfyllt, roligt & otroligt koncentrationskrävande!
Men som sagt, riktigt roligt : )
Om någon ynka timma ska jag även bege mig hela 20 m utanför mitt hus så jag kommer fram till konsum för att börja det nya jobbet.. ska bli otroligt skönt med nytt jobb nu, so here we go! Jobb fram till 10 & efter det är det väl ingen större ide & hitta på något, för min morgondag är exakt lika rolig den.. Jobba på nöjes från 2 till 10, and guess what!? Söndag jobbar jag väl självklart med!
Från det inte så roliga till.. jaa'ni, till vad?  


orka va snygg?
-
Stor näspiercing är det senaste.

Hard work,work..
<3

för alla vi som ska ta stuuudenten..

vi är på G, vi är laddade, vi är täända!
idag fick vi för första gången en liten försmak på studenten som vi alla längtar till, för idag har vi beställt våra
vackra "uppsala" student mössor!


MEELIKE <3


alone in the "badhus"

Kan ha varit terminens längsta skoldag, lektionerna tycktes aldrig ta slut..
MEN vi hade en otroligt intressant labb-lektion idag då vi skulle hålla på med riktigt frätande ämnen enligt våran ny utexaminerade lärare, sagt och gjort följde vi beskrivningen just som det stod men plötsligt hade gruppen brevid en kokande sörja som bubblade upp och en rökmassa fyllde rummet.. röken visade sig vara frätande och tro mig, det fick vi alla känna på långt ner i strupen, så där hängde vi 10 stycken ut från klassrummets enda fönster & såg döden i vitögat.. typ ! Vi hoppades på att få avbryta lektionen efter denna incident, men icke! På't igen bara..

 

snyggkille90.se ; )

Pluggpluggpluggplugg är en ganska bra sammanfattning om vad denna värdelösa dag har bestått av, det tycks aldrig bli mindre i "skagöra" högen, utan byggs snarare bara högre & högre..

Anyway då orken gav upp drog jag ner till badhuset i lagomt tid tills det stängde och stannade i gymmet för att träna en timma, hur skönt är det inte att vara helt själv?
Maama hade endast någon grupp som dom hade haft bastuextreme för kvar på badet.. så bastun va givetvis tomtomtom, och massor av frukt hade bleve över också, mumma!
Kort & smått riktigt skön kväll ensam på badhuset, blir fler gånger!

Nej hörrni, det är en morgondag också.. som börjar med ett core-pass..
så godnatt <3





nytt år nya möjligheter!

Vardagens numera största samtalsämne: Vart man ska vara på nyår!
Jag själv som varit i Sälen 2år i rad nu över nyår kan starkt rekomendera det stället, grymt roligt att åka upp med ett gäng kompisar och mysa i en stuga.. Och ja! Självklart festa, men poängen är att det är så mysigt, dagarna spenderas i backen med galet mycket folk i alla åldrar & kvällarna taggas upp med bra musik glatt' folk & findrickan ; )

Men efter två år blir det inte ett tredje i rad tyvärr, pengarna får sparas och gå till thailand senare i mars!
Så då stod det mellan att vara hemma & fira nyår eller att åka upp till alla goa människor i kära norrland.. Och med tanke på att de flesta lämnar stan lutar det åt samma håll för en annan med!



Hittade även denna söta klänning förut, kanske blir nästa investering!

Erik & Peter vill ha massor utav restips till något bra partyställe enligt dom själva, så dela med er av era bästa res-ställen!
Jag själv har tyvärr inte mycket att dela med mig av just för att mina 9 senaste resor har slutat upp i Alanya - Turkiet!
Men det är mitt bästa resetips, åka iväg i agusti till ett galet varmt ställe med mycket ungdomar men även familjer, billigt shoppingställe, riktigt grymt god mat, bra uteställen till ett billigtpris! enjooy
Jag längtar dock så innibömba till den 22 mars då vi ska till Thailand i två veckor och när vi kommit hem lagomt bruna & utvilade väntar bara 6-7 veckor tills nästa resa står och knackar på dörren, & det är ingen mindre än Ayia!
Ohh, vad jag älskar att resa..



Någon som möjligtvis varit i något land som är värt att besöka? För efter studenten är det bara att spara reskassa & sen bär det av..

Tillbaka till knackningen på dörren så tror jag bestämt att Sandra står och väntar vid konsum vilken minut som helst för nu blir det en härlig långpromenad!

XOXO


söndag & slutt på veckan

Sedär, då va även den här veckan över. Vart tar tiden vägen? Veckorna bara springer iväg, & jag tycker vi nyss stod där på skolavslutningen & grattade alla glada studenter & skämtade om att snart är det jul.. och det är ju snart jul!
Snart är man väl pensionär och spelar boul också.

På tal om glada studenter är det snart våran tur! Är i stort sett bara en vårtermin kvar nu, och hur underbart ska inte det bli? Ayia Napa, Balen, Student = oslagbart. Sjung om studentens lyckliga dag!

Fick en fråga förut om jag hade haft en rolig helg, vilket fick tankarna på helgen som varit: Jobba 7 timmar, skjussa fulla&glada människor en lördag kväll, lägga sig, kliva upp för att sen jobba ytterligare 7 timmar.
Tjaae, den har inte varit en utav dom bättre, men dock väger fredagen upp den jobbiga helgen!

:)

Dagens utropstecken: ta oss tillbaka till underbara kebnekaise trippen :)
(Jonna,Sanna,David,Johan,Linus,Sandra,Robert,Eve,Hoffner,Sandra,Kina,Östen,Johanna,Vindahl,
Karin,Mohammed,Mathz,Näslund,Jennie,Lina&Christoffer)

Dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=k4AJcV0PGPM

Godnatt <3

break the ice..

Back to the reality!
Idag vankas det jobb om några timmar som jag faktist inte ser fram emot alls.. Hur skönt skulle det inte vara att bara få vara hemma ikväll och glo tv eller något annat frestande..
Hur som helst, ett stort tack för gårdagen alla som va där, loveit!

Ett passande test för alla som ska ut ikväll..
Saker som är svåra att säga när man är full...

- oöverträffat
- innovativt
- preliminärt
- kvastskaft

Saker som är väldigt svåra...

- västkustskt
- konstituionerad
- substantivera
- tillvägagångssätt

Saker som är i stort sett omöjliga att säga när man är full...

- tack, men jag vill inte ha sex
- nej, ingen mer sprit för min del
- ledsen, du är inte riktigt min typ

Well, thats it, have a nice day duude! :)

Los fines de semana..

..eller ja HELG!
Idag tog det emot att kliva upp ur sängen när alarmet ringde 08.00 och hörde hur regnet slog mot backen!
Efter många om och men var man uppe ur sängen och klädde på sig för att ge sig ut i pissvädret för att gå ut & gå på rävåskullen. (absolut inte frivilligt, med specialidrotten) Sagt och gjort nu sitter man här en timma senare och skulle kunna tro att jag stått i duschen med kläder på..
Men nu är det gjort & det innebär faktist helg!
Dock inte de bäst tänkbara helg kanske, men åtminstonde helg.. Det blir nämligen jobb både lördag & söndags kväll på nöjesbutiken.
Men idag bjuds det upp på partay av ingen mindre än David Bergling som har fyllt 18 och hyrt statt, så det är bara att dra på sig partyblåsan och tagga! Hoppas och tror på en toppen kväll :)



Förövrigt grymt skoltrött nu.. Kanske kan avläsas ganska bra utav mig min och anteckningar..

Tänkte skriva ett par rader om helgen som var också då jag & ett gäng glada brudar fick åka upp till stockholm på "Allt för hälsan-mässan" i älvsjö och vara med på ett träningskonvent. Stället där vi bodde va inte direkt något att skryta över men däremot lördagen då vi tränade hela dagen, var grym!
Vi började klockan 09.00 med något pass i gympa stil, sen klockan 10.00 var det äntligen dags för combat, och hur bra blev inte det passet då? Jotack med den instruktören går då inte mkt snett!
Kl. 11.00 kom det fruktade fys-passet med Paolo Roberto, riktigt jobbigt & ja.. det var väl det enda jag kan säga, det var inte kul, bara jobbigt & diciplin javiesst! Sen fortsatte dagen med dans, i form av Jive och av ingen mindre än Annika Sjöö i lets dance :) Samt 2 pass till.

        Jive-dans  
    

Nej, dags & färga håret!
Kyss&Hey

13 november

-"Jag kommer nog faen aldrig skaffa blogg, förstår inte meningen med det".
Jahapp ja & här sitter man med denna nystartade blogg trots att man intalar sig själv en helt annan sak! Det är väl lika bra att inte förvänta sig något alls i stort sett, för detta kan ju gå käpprätt åt helvete, men det handskas vi med då.
Var & varannan tycker man har blogg nu och varför jag skulle tro att min ska bli så spännande har jag då inte en aning om.. som sagt, ett steg i taget :)

Jag har iallafall bokat "blogg-kurs" hos pathy, för hon är en trogen skrivare & verkar då jämt veta vad hon ska skriva om trots att en annan knappt vet vad man ska skriva om på första inlägget, så därför har vi bokat in en weekend tors-sön i hennes lägenhet med levande ljus, vitt vin, och just det.. blogg lektioner! Dyng billigt, såå värt 5000:- men det förstår nog alla.. Såg även att min kära vän camilla w som även hon har en nystartad blogg hade sökt till kursen, men det är visst hög efterfrågan på pathyblogg! Yeahright..

eve, millan & pathy


Anyway, idag kändes det i luften att det var en filmkväll, så jag tog mitt pick&pack och begav mig mot stadens älskade filmbutik för att hyra mig en film. Där stod sandrutt så glad & slänger på mig en film som ska vara SÅÅÅ BRA, och här sitter man och finner inga ord 2h senare. Ny film, ny dag & absolut nya möjligheter imorgon! ; )

Dagens omtalde: http://nathalieposth.blogg.se/
http://sandrabrunzell.blogg.se/
http://camillawido.blogg.se/

Tack&hej leverpastey


RSS 2.0