VM 2010

VM 2010 bjuder på folkfest!
Vilka dänger!


Back on track as they say..

Impuls tripp i Fredags upp till Kramfors på stadsfesten! :)
Blev en helt otroligt lyckad helg med nära och kära! Pricken över i:et var givetvis att ingen visste om att vi skulle komma upp :)

Imorgon gör jag sista dagen på Riksbyggen också, och sticker direkt efter upp till Närsen och firar midsommar med ett otroligt grymt gäng! Och på Måndag börjar jag på posten.. Släng och fläng, men det giller vi! :)


Onsdags rutinOnsdag innebär "Greys Anatomy"!
Går inte att missa, familjen Bodin (utan pappa stefan) har nog inte missat ett avsnitt, grymt bra! Ikväll är det enligt rutin kl 21.00, däremot är det bara jag och mama' hemma idag så vi ska kolla extra noga, för det är det sista för säsongen!!!

 
My Love Hilda ska vara med på myskväll hon med!


renovering

Som jag tidigare nämt började vi förra sommaren med vårat gamla slitna garage, och nu har vi kommit otorligt långt faktiskt! Pappsen håller på med elen för tillfälligt och de flesta sakerna börjar falla på plats :) Så inom en snar framtid flyttar jag ner två våningar och får mitt "lilla egna"!

Före bild!


Efter bild!


Otroligt svårt att kanske få en bild av hur allt såg ut innan, men föreställ er ett sunkigt råttbo med sjukt smutsiga väggar och golv! Stora hål i väggarna och allmänt ofräsch! Helt otroligt hur man kan fixa och dola :)Elementet sitter i min åsikt helt galet, men å andra sidan.. det har ju för fan vart ett garage! :)

Bal & Student


8 juni 2009


10 juni 2009

Imorgon är det exakt ett år sedan vi tog studenten.. hur fort kan tiden rulla iväg? Och framför allt.. vad har man hunnit med på ett år? Det enda jag mer eller mindre kan minnas är våran långresa på 4 månader.. Tänkas vad tiden kan rulla iväg!

Vi va iallafall och kikade på balen igår när årets studenter hade klätt upp sig! Dom var jätte fina och imorgon passar dom även på att ta studenten :)


9/6- Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen!


Sagt och gjort...

Eftersom jag haft lite tid över de närmsta dagarna tog jag tummen ur r*ven och satta fart med studentbilderna! Imorgon har det gått exakt ett år sen vi tog studenten så jag tänkte det va lika bra att få ut dom innan det! :)

Ikväll är det balen för alla som tar studenten på Fredag också :)


Take it or leave it..I'll take it!


You're sweet as candy!

  
 Jag är en riktig 'sucker' för affären Lagerhaus, och det gör ju inte saken bättre att dom har så sjukt söta godisaskar! :)


Monday all day long..


Snorkling på ön Gili utanför Bali!
Ett av världens finaste snorklings-vatten!

I lördags slutade min kväll upp på akuten pga. enorma magsmärtor jag aldrig upplevt förut! Efter 4h på sjukhuset och flera provtagningar senare fick jag åka hem framåt nattetid, men dessvärre inte med något besked på vad det var! Svaret jag fick var att det troligtvis berodde på en inflammation i en slemhinna i magsäcken! Smärtstillande knaprades hela natten och söndagen lång!

Jihaa tänkte jag söndags kväll då det började avta, men ack så ska man inte tänka har jag lärt mig! I morse (måndag) vaknade jag istället upp när klockan ringde 05.45 hoppade i arbetskläderna och gick ut till bilen.. Där tog det stopp och jag fick vända mot dörren igen, det small nämligen till i ryggen och "vips" så har vi ett ryggskott i ryggsäcken också!

Annars så :)


SongkranThailands sätt att fira in det nya året!
Vattenkrig, här befinner vi oss i HuaHin!


hur funkar det där - bättre sent än aldrig?Hur förklarar man för alla snälla människor som grattade mig på studenten att - Hej, ni förstår att jag har just fått mina studentbilder från Saxin, fortfarande intressant?

Jag gillar talessättet - Bättre sent än aldrig, eller hur?


4/6-2010

Fredagskvällen spenderades med underbara människor i tokbra väder uppe i Beverly Bråten som di' kallar'ett! Vi startade med grillning och gick senare upp en level och tog oss an volleybollen..

Grymt härlig start på helgen!


Fredag 4/6Projektet jag pratade om var denna gamla rese-väska!
Målningen är numera klartt, men slipning återstår! Så nästa bild, den väntar vi lite med ;)


Det här med uppdatering alltså..

helt klart inte mitt starkaste kort!
och jag kan inte heller säga att jag ska uppdatera oftare, för jag har tydligen skaffat mig nått otroligt konstigt som ett liv? sen får man väl skylla på att det är sommar och lycka :D


RSS 2.0