Mina senaste dagar i ord

Söndag - P.g.a sjukan fick jag hoppa över cykelturen som de andra startade med, som sedan följdes av en promenad på någon timme upp i skogen. Vad vi inte visste innan var att vi givetvis skulle gå upp för ett berg för att komma till vårt första nattläger! Ca 2km uppför kändes rätt bra i vaderna med en väska på 20kg på ryggen!

     

Måndag - Uppe med tuppen & packade ihop alla saker & tälten! Gick i kompassriktning till en början i blötregnet & fortsatte sen vår vandring med ytterligare 5-6 timmar tills vi kom fram till nästa natt-hållplats! Väl där sattes tälten upp på nytt & elden startades så käk kunde ordnas! Mysig kväll framför elden med ett grymt gäng & roliga lekar : )

   

Tisdag - Samma start på dagen som tidigare men idag var det dags för paddling genom diverse sjöar, älvar & allt var det var! Ca 4 h paddling som startades i Rockesholm följde & dagen till ära var iallafall mulet istället för regn! Övernattade längs älven & gjorde klart för natten. Lyx-natt kan vi faktiskt kalla det! Vi hade en sopkorg, dass och ett vindskydd med eldstad! Vi letade upp diverse träbitar och delade upp lag & körde skogs-brännboll som rekomenderas starkt, de va grymt kul! Bollen studsade hej vilt & banan vi sprang på vad rätt så oförutsägbar! Ena stunden blev det häckhoppning över träd & andra stunden låg man på backen. Hur som haver, natten spenderades i vindskyddet med eld hela natten tack vare johan & östen!
    Hedström & jag  

Onsdag - Sista jekla dagen ute, i kalla långa nätter! Hoppade i kanoten för sista gången & paddlade på som aldrig förr för att komma hem fortare! Paddlingen tog ca 3-4h tills vi tillslut nådde Öfalla där vi blev hämtade! Väl hemkommen sov jag som ett litet barn i soffan några timmar innan det var dags för avslutningsmiddag på skolan : )

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0