I will be away for a while!

Nu sticker vi snart iväg mot Gardemoen i Norge, där vi ska flyga ifrån..
Vid 18.00 snåret lyfter vi mot Alanya i en vecka!

So long buddies, take care :)
Pyss


Tack Nelly!

Får ett par nya skor av Nelly pga. fel på skorna som jag visade i tidigare inlägg! Även 60:- på mitt konto hos dom, otroligt nöjd!

SERVICE!


Tips från coachenGör något åt alla dina gamla roliga bilder!
Jag tog tag i saken själv, här för någon dag sen! Satt och bläddrade igenom min gamla externa hårddisk som följt med mig sedan jag fyllde 15år, och har under åren hunnit samla på mig en hel del kort!

Min beställning hos Fujidirekt.se slutade på 355 bilder, för 270:-!
Så imorgon anländer dom, och då har jag att göra hela dagen lång, för vissa ska upp på väggen och andra i fotoalbum! :)


A long time ago..... in the deep forest, there were 4 little girls.. or stop! I mean princess!


Efter helgens bravader..Lördagen blev en otroligt lyckad kväll, men otrolig hård också!

Av någon anledning vaknar jag upp med en inte likaså hel sko som jag hade när jag åkte hemmifrån?
Life's a bitch!


Sveriges största mytomanIgår kväll visade några kompisar mig denna video.. jag önskar jag kunde säga att han skämtar, men får en känsla av att han inte gör det! Stackare ;)


Monday.. once again!

Hej hopp allihopa!
Här sitter jag och försöker göra något vettigt av min lediga tid.. Kan väl inte direkt våga påstå att jag har lyckats något vidare under dagen! Jag fick visserligen med mig min vapendragare Josefine ut på en välbehövlig långpromenad i solskenet! :)

Har tagit tag i lite småsaker nu inför 20 samt 25 års kalaset vi ska ha den 28:e, så nu är vi på gång! Kan inte bli annat än bra får jag en väldigt stark känsla av :) Sen på råga av allt.. 20 ÅR, äntligen

På Torsdag runt lunch sticker jag, lillsyrran, Nathalie & Louise, samt syrrans kompis iväg till Alanya också för en veckas solande!
Hade inte kunnat komma mer lägligt måste jag våga påstå! Så imorgon antar jag att det är dags att slänga ihop något som skulle kunna efterliknas en packning.. 

So long :)
 


Get away your punk!Jag måste inleda detta inlägg och nämna att jag inte är något större fan av insekter, och framför allt inte gräshoppor som man inte har någon koll alls på vart dom är när dom väl börjar hoppa!

Idag när jag åkte omkring harmoniskt i postbilen fick jag en chock då jag kör upp brevid en brevlåda och näst intill klappar på det lilla kräket! Snabb som få greppar jag det största brevet jag kan hitta och smashar bort honom till en annan planet.. trodde jag! En kvart senare sitter aset uppe på motorhuven och vägrar släppa, oavsett hur snabbt jag kör, och hur hårda inbromsningar jag än gör och inte ens i snabba snäva kurvor! Han hade helt klart sugproppar inmonterade i de där fötterna..

Inte nog med att han sitter där.. då sitter han och glyser ögonen ur sig på mig runt hela fisksjön och aggerud! Lite hyffs har man väl ändå?

Jag vill också ta tillfälle i akt och be om ursäkt för ovårdad körning idag! Skyll på gröngölingen!

OBS! vill bara tillägga för er gräshopp älskare att han lever fortfarande och befinner sig numera uppe på Babordsvägen!


Vampires sucks!Jag är övertygad av att jag kommer se denna parodi på Twilight!


Ny Nalle..Jag har lyckats.. IGEN!
För 2:a gången på ca 3 månader har jag tagit sönder en telefon! Så nallen ovanför är det senaste tillskottet! Jag var på snudden att köpa mig en iphone, men med en närmare eftertanke tror jag att jag gjorde helt rätt beslut! Den skulle förmodligen ha varit trasig inom loppet av 2 månader :)


We'r back

Ojj vad jag har mycket att berätta om nu, det har stått stilla här ett tag nu igen!

Vi börjar med årets upplaga av PIP som va grymt bra, men dessvärre hade vi givetvis inte vädergudarna med på våran sida.. som vanligt(?)! Umgicks med de bästa och skrattade mig genom Ons-Lör, i takt med grymma band, så som: Oskar Linnros , Teddybears , The Hives , Melissa Horn , Europe och The Ark!


     Helgen som varit däremot kunde inte vara mycket sämre!
Så jag hoppade med en bil med ett gäng laddade kompisar upp till Stockholm och gick på ytterliggare en festival! Och inte vilken som helst, hör och häpna alla rockers där ute: SONISPHERE FESTIVALEN! 50 000 personer var på plats i piskande regn för att se legenderna! Det var helt klart dom sjukaste spelningarna jag någonsin sett! Jag är tvivelaktig på att jag kommer se något liknande igen..

Banden som fick mig att sväva på moln i helgen var: Iggy Pop , Alice Cooper , Mötley Crûe och Iron Maiden!

Mötley imponerade rejält och bjöd på en show utandesslike! Ett ord beskriver det bra - WOW
Sweden is a great city (?) to be horny in //Tommy Lee

Iron Maiden.. Ord går inte att beskriva!

     

   


Pusshej från en glad rocktjej!


RSS 2.0