alone in the "badhus"

Kan ha varit terminens längsta skoldag, lektionerna tycktes aldrig ta slut..
MEN vi hade en otroligt intressant labb-lektion idag då vi skulle hålla på med riktigt frätande ämnen enligt våran ny utexaminerade lärare, sagt och gjort följde vi beskrivningen just som det stod men plötsligt hade gruppen brevid en kokande sörja som bubblade upp och en rökmassa fyllde rummet.. röken visade sig vara frätande och tro mig, det fick vi alla känna på långt ner i strupen, så där hängde vi 10 stycken ut från klassrummets enda fönster & såg döden i vitögat.. typ ! Vi hoppades på att få avbryta lektionen efter denna incident, men icke! På't igen bara..

 

snyggkille90.se ; )

Pluggpluggpluggplugg är en ganska bra sammanfattning om vad denna värdelösa dag har bestått av, det tycks aldrig bli mindre i "skagöra" högen, utan byggs snarare bara högre & högre..

Anyway då orken gav upp drog jag ner till badhuset i lagomt tid tills det stängde och stannade i gymmet för att träna en timma, hur skönt är det inte att vara helt själv?
Maama hade endast någon grupp som dom hade haft bastuextreme för kvar på badet.. så bastun va givetvis tomtomtom, och massor av frukt hade bleve över också, mumma!
Kort & smått riktigt skön kväll ensam på badhuset, blir fler gånger!

Nej hörrni, det är en morgondag också.. som börjar med ett core-pass..
så godnatt <3





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0