13 november

-"Jag kommer nog faen aldrig skaffa blogg, förstår inte meningen med det".
Jahapp ja & här sitter man med denna nystartade blogg trots att man intalar sig själv en helt annan sak! Det är väl lika bra att inte förvänta sig något alls i stort sett, för detta kan ju gå käpprätt åt helvete, men det handskas vi med då.
Var & varannan tycker man har blogg nu och varför jag skulle tro att min ska bli så spännande har jag då inte en aning om.. som sagt, ett steg i taget :)

Jag har iallafall bokat "blogg-kurs" hos pathy, för hon är en trogen skrivare & verkar då jämt veta vad hon ska skriva om trots att en annan knappt vet vad man ska skriva om på första inlägget, så därför har vi bokat in en weekend tors-sön i hennes lägenhet med levande ljus, vitt vin, och just det.. blogg lektioner! Dyng billigt, såå värt 5000:- men det förstår nog alla.. Såg även att min kära vän camilla w som även hon har en nystartad blogg hade sökt till kursen, men det är visst hög efterfrågan på pathyblogg! Yeahright..

eve, millan & pathy


Anyway, idag kändes det i luften att det var en filmkväll, så jag tog mitt pick&pack och begav mig mot stadens älskade filmbutik för att hyra mig en film. Där stod sandrutt så glad & slänger på mig en film som ska vara SÅÅÅ BRA, och här sitter man och finner inga ord 2h senare. Ny film, ny dag & absolut nya möjligheter imorgon! ; )

Dagens omtalde: http://nathalieposth.blogg.se/
http://sandrabrunzell.blogg.se/
http://camillawido.blogg.se/

Tack&hej leverpastey


Kommentarer
Postat av: Anonym

yeeey:Djag kommer troget att följa din blogg:D

2008-11-13 @ 23:53:27
URL: http://johannamajohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0