Patong - Phuket

Sadar alla kara vanner har kommer en uppdatering fran Thailand!

I Lordags gick vi som bekant i mal vid barnhemmet, vilket var helt fantastiskt.. Kanslan gar fortfarande inte att beskriva och personligen har jag fortfarande inte forstatt vad det ar vi har gjort. Gatt 900km genom Thailand och samlat in over 230 000 svenska kronor. GALET! Vem fan gor det? Tydligen vi..

Det var iallafall kort och gott, underbart att traffa alla fran barnhemmet och for att inte prata om alla goa ungar. Ah jag skulle nog kunna sitta och prata om dom allt for lange har, men ialla fall sa efter malgang akte vi och frashade upp oss och sedan tillbaka till barnhemmet igen for att fa avnjuta en fantastisk buffe som inte bara var god utan fantastisk! Dar bjods det pa disco som volontarerna hade anordnat och det blev manga skratt och kramar bland alla goa manniskor pa barnhemmet..

Nar discot borjade ga mot sitt slut akte vi vidare ner mot Patong for en annan variant av disco. Det discot inneholl inte fiskedamm eller limbo, utan mer farliga drinkar och manga skratt med harliga vanner. En kamera som fortfarande ar ute pa vift fick offras, och vi kom alla hem efter manga om och men mellan 05.00-09.00. Vilket borde vara ett gott tecken pa en grym kvall ute :P

Sedan i Sondags har vi med andra ord bara legat pa stranden och strosat runt i hetsiga Patong tills idag. Kanske inte den idylliska thai staden men imorgon ska hela ganget (familjen + tjejganget) ut pa en heldags batutflykt till Rayha island. Pa kvallskvisten forflyttar vi oss mot Kamala, ja iallafall familjen Bodin. En liten lugnare stad bara bara nagra mil bortat, dar vi kommer fira jul och ha det mysigt tills vi pa den 26 dec aker vidare mot on Phi Phi.

Om det inte blir nagon mer uppdatering har sa onskar jag er alla en riktigt God Jul och hoppas att ni far en mysig vit jul med alla era nara och kara! Stora kramar fran oss :)

 

En bild fran stranden igar! :) Imorgon blir det battur med ganget + sandra.

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0