white beauty



Riktigt snygg BH/Topp från Ellos för endast 129:-


Keep it fresh


I och med total förändringen från ett sunkigt gammalt garage med bara massor av skit, till ett sovrum har vi lyckats riktigt bra måste jag erkänna! Jag är sjukt besviken på att jag glömde ta några "före" bilder, men det blir hur som helst grymt!

Har velat fram och tillbaka nu de senaste veckorna ang. vilken sängram jag ska köpa till den nya sängen, slutligen blev det Ikea sängen ovan "Hemnes"! Var inne på att köpa en smide-säng, men hittade tyvärr ingen som fall i smaken, annars är dom grymt snygga!


Take your home to a completly new level


Annorlunda men riktigt stilrent vinställ!


Oh vad jag älskar att göra om.. Då har man en otroligt bra anledning till att köpa nya snygga inrednings detaljer!



Movietime



Jag tror att jag totalt glömt bort att säga att jag älskar denna film! För er som inte sett den, så vet ni vad ni bara måste göra!


Maybe has the future gone a little bit mad?



Okej, jag håller med riktigt grymt gjort, men duger inte en gammal goding?

Bara 80 mikrometer tjock

Nu kan du rulla en skärm runt din penna. Sony har skapat den supertunna skärmen i sitt laboratorium.
Sony har skapat en ny flexibel display som bara är 80 mikrometer tjock. Det är mindre än en tiondels millimeter och ungefär dubbelt så tjockt som ett hårstrå. Tack vare att skärmen är så tunn kan den lätt rullas ihop och på så vis ta mycket mindre plats. Även efter tusen ihoprullningar bibehöll OLED-skärmen samma bildkvalitet.

Detta är inte den första skärmen av det här slaget och även andra företag tillverkar liknande produkter som spås en ljus framtid. Tekniken möjliggörs av så kallade organiska tunnfilmstransistorer. Imorgon kommer den att visas på en konferens i Seattle.


on the other side tho..

Jag vet jag vet jag vet..
Uppdateringen här är verkligen inte på topp, men det kan mycket väl bero på att jag har återgått till att arbeta om dagarna igen.. Det var tydligen dags tyckte de flesta efter 5 månaders semester? Jag som mådde så bra!

Hur som haver..
Arbetar numera på Riksbyggen, och när man väl kommer hem på eftermiddagen är det raka spåret till träningslagret som gäller, därav kass update my lovers!

Men!
Jag ska jobba på att bli bättre..


23/5-2010



Man är ju inte mer än människa men.. jsg dkulle för det första inte dricka alkohol igår, och jag skulle absolut inte gå ut! Båda två sprack under lördagskvällen!


Finally here!



Nu är det äntligen helg, som ni förmodligen känner av ni med! :) Precis avverkat ett iw pass, och nu är det gillning som står på spel! Vad som sker i helgen återstår att se!


Helt fel skickade sms..

Till: Pappa
Sms: Har du knullat med två bröder? Behöver inte varit samtidigt.
Svar: Nej men lugna dig nu. Varför skickar du det här till mig?

Förklaring: Det var inte riktigt meningen att jag skulle skicka till pappa utan till en vän. Anledningen till att jag frågade var för att jag låg med en kille den helgen och 1 år tidigare så låg jag med hans storebror. jag ville berätta det för henne.
/Bella


Till: Pappa
Sms: Tack för skönt sex imorse. Du är grymmast ;) Puss min hunnybunny!
Svar: Fel där Kajsa :)

Förklaring: Skulle till min sambo men kom till pappa. Lagom pinsamt :)

/Kajsa

Till:chefen
Sms: Micke har ingen förhud säger han. Jag märkte inget. Jag bara sög på som vanligt ; Har du legat med någon utan förhud?
Svar: Jag känner inte för att svara på det. Och jag tycker inte att ni skall ha en relation här på arbetet.

Förklaring:Skickade till chefen på sommarjobbet. Hon gillade inte frågan och jag skämdes som en hund.
/Tanya


Till: Storebrorsan
Sms: Onanera i duschen, med handen eller dildo. Vad väljer du?
Svar: Ja, inte med en dildo i alla fall. Varför frågar du det här? Är det något till skolan? Jag hör av mig efter jobbet

Förklaring: Skulle skicka till min väninna och inte till min storebror. Det var pinsamt men vi skrattade när vi pratade i telefon senare på kvällen åt mitt felsms
/Nicole


Just arrived!


Nygråtna lyckliga brudar som äntligen kom hem till svensk mark! ;)


Details


Favorit ring köpt i Thailand för inte många kronor!


Somewhere, over the rainbow..



Bloggtorka de senaste dagarna!
All tid och energi går åt träningen och renoveringen av garaget som snart blir till mitt rum! Vi är på god väg och jag börjar se slutet efter många timmar med en spackelspade och målarpensel i händerna! :) Garderoben blev fulländad idag också, slänger upp en bild på den någon dag framöver!


Amazing..



Har sett denna video några gånger nu men kan inte riktigt inse hur bra dom är tre tjejerna är! Ja menar, hur gamla är dom? Grymma iallafall :)


Thailand


En bild som mama' tagit då vi träffade släkt & vänner första dagen i Thailand! :)


IW pass



Ger mig an ett Indoor Walking pass härnäst!
Har bara kört det någon gång tidigare, men jobbigt är väl bara förnamnet!


Party like a...



Cocoo.se
Råcool ring för 245:-


Australia - 6 weeks



Australien är som många vet ett otroligt stort land! När vi var nere under 6 veckor hann vi avverka nästan hela östkusten, under ett rätt så snabbt tempo!

Platser vi besökte:
Melbourne
Sydney
Byron Bay
Brisbane
Noosa
Hervey Bay - Fraser Island
Bundaberg
Airlie Beach - Whitsundays

Mitt favorit ställe är utan tvekan Byron Bay som ligger strax under Brisbane. Mycket Backpackers och otroligt skön stämning, där vi spenderade 1 vecka först och åkte tillbaka senare för ännu en vecka :)

Tips från coachen - Åk till Aus om ni någonsin har funderat på det!

Nackdelar: Det är hyffsat dyrt i landet, man kan jämföra priserna någolunda med svenska! Det som pengarna drar iväg mycket på är boende.


Dom säger att det var bättre förr..


.. och det kan dom ha haft rätt i! Det går inte så mycket som en dag utan att jag tänker tillbaka på våran ofattbara resa! Den var inte utav denna värld, jag ger allt för att få åka tillbaka nu :)

Men den som väntar på något gott, väntar väl aldrig för länge?


Thw whole world has been carried away..


Snart är det dags för Sex and the city 2!
Premiär 28/5 på bioduken!


Relax 'n come over it


Ashley Olsen


12/5



Onsdag igen..
Dagen har bestått av "make over" i Sandras lägenhet, som kommer bli galant ;)

Övriga veckan har inte bjudit på så värst mycket måste jag väl medge, bortsett från träningsverk! Det där träningslagret vill mig inte gott verkar det som..


Byron Bay Australia



Surfning i Byron!
Jag till vänster och Riia till höger!

Usch vad jag vill tillbaka!


Sunday!


Weekend relax..

Hallå allihopa!
Tog tillfället i akt att arbeta i helgen på Valsverket, då Mia Skäringer gästade oss under 3 stand-up shower! På Fredags kvällen bockade hon av första showen, och under lördagen bockades ytterligare 2 av! All respons jag har hört har varit otroligt bra, och jag personligen måste väl medge att kvinnan är otrolig!

Hon bjuder på sig själv till allra högsta grad, då hon illustrerar allt från en scen i en porrfilm till hur hennes förlossningsdrama ägde rum, och allt detta framför 500 personer! Jag tar av hatten och säger - Sikken Show! Helskönt från början till slut, och underhåller alla åldrar!


Mia som Tabita!


Mia som nyopererad transvestit!


Mia som gulletussan!


Mia som entrar scenen i början av sin show! What to say? She's rock!

Haft en otroligt rolig jobbhelg med underhållning på hög nivå! Dock blev lördagen en lååång och stressig dag, då jag började vid 10.00 och kom inte hem förens 01.00! 15h springandes men fort. skitskoj!


* * *






Lillskrutten!







Igår va Louise på besök här & myste :)


Pip - Putteiparken 2010






Pip 2009

Iår kommer det bli grymt på PIP har jag en känsla av! Dock har jag inte hunnit med att köpa biljetten än, men den kommer väl inramlandes så småningom den också förhoppningsvis! Var just inne och spanade in vilka band som är bokade än så länge, och favoriterna är just nu:

Hoffmaestro - Corroded - Petter - The Sounds - Europe 
Melisssa Horn - Royal Republic - Takida - Teddybears STHLM - The Ark

Http://www.putteiparken.se


Unicef



Igår sändes Humorgalan på tv och de som kollade kan väl inte ha lämnats oberörd! För 100 kr i månaden kan man bli världsförälder och hjälper barn runt om i världen med enkla saker som rent vatten och medicin bl.a.!

För 4:- kan man hjälpa ett barn med mat för en dag!
Do as us - join!


3 Maj


Joel Kinnaman

Uppmärksammad reklam för MQ pågår just nu, och personligen hade jag inte sett bilderna förens nu! Och alla som pratat om reklam har haft rätt.. Han är ju rå-snygg!


Sunday - oh dear..


Railey - Thailand

Seså, då har man just blivit människa igen efter två galna party nätter! Nu får drickan gott ligga på hyllan någon helg framöver, men hur som haver..

Nu har man varit hemma i en vecka och hunnit landa i vardagen återigen! Men man måste väl redan nu passa på att understryka att det är rätt hyffsat att hålla till utomlands under en längre tid :) Jobba lite sen hoppa på't igen..


Back on track once again..


Koh Phangang - Thailand

Sedär ja.. Nu är jag tillbaka från våran underbara resa vi varit ute på i 4 månader! Vi har haft det helt ofattbart kul och sett helt otroliga saker.. Jag personligen måste ta tillfälle i akt och rekommendera Australien till varenda människa jag känner, för jag älskar det landet! Helt otroligt fint och befolkningen är mer än hjälpsamma och trevliga :)

Vi reste från Melbourne i Australien upp till AirlieBeach på sex veckor, sen åkte vi vidare mot Indonesien - Bali för en månad där vi tillbringade vår tid på KutaBeach samt en vecka på Gili Trawang :) Den sista månaden var vi i Thailand och reste runt, vi startade på KaronBeach och tog oss ända upp till Bangkok!

Får slänga in ett inlägg lite senare om resan, det finns så mycket att berätta! :)
Puss&Kram


RSS 2.0