upptäckte just att sista augist är idag.. inte igår!

En måndag precis i sin ordning..
Gått på autopilot i stort sett under helda dagen:
- Åf kreditbedömning det är Evelina!
Ja hej vad kan jag hjälpa dig med..

Nu till något mer uppskattat.. Ska strax sticka vidare & möta upp mina travelpartners då vi en gång för alla ska försöka luska fram en grym resetripp & beställa! Så stay up, and catch up my update later!


Peppning!


Teach me


sista augusti tvåtusennio



Ännu en söndag avklarad & även en helg avprickad!
Lördagen unnade jag mig lite jobb som jag skrev tidigare, & även idag (söndag) blev det några timmar av den varan! Vid 16.00 fick jag slutligen gå hem & vila upp benen för ännu en ny arbetsvecka som står & knackar på dörren.. Men! Inte nog med det hann jag slänga förbi Natta några timmar nu på kvällen & rusta upp lägenheten! Skötbordet på bilden ovan är numera redo att användas, it's gonna be greaat!

6 weeks to go


living on the edge



Dagen till ära skulle Michael Jackson ha fyllt 51år. 
Han kommer leva minst 100 år till.. Rest in peace!


unisex


Att vakna klockan 08.00 en lördag & vara pigg är inget man direkt föredrar.. Å' andra sidan har jag hunnit med en hel del & klockan är bara 14.00, ni ser! Drog på mig jogging pjuxen & åkte ner till badhuset en sväng & tog mig en grymt härlig promenad i solen! Därefter blev det en dusch & avslutningsvis en svettig bastu, sweet!

Hann även sticka upp på stan en sväng med Lilja & kostade på mig ett nytt nitarmband, då dom har kommit in med nya igen på Lindex för endast 39,50, har visserligen redan ett, men nitar blir det aldrig för mycket av!

Nu är det en cirka 2h kvar tills jag ska ta & dra mig dessa 70meter ut till Konsum & jobba kvällspasset till 22.00! Så precis som ni tänker kommer jag alltså inte inta Hotellet inatt! För imorgon bitti väntar givetvis jobb också, avundsjuka.. i know!


thats aboute time


Det var på tiden att jag träffade min kära vän Nathalie idag, känner jag! Känns som det var år & dagar sedan man såg tjejen senast.. Konstigt hur man helt plötsligt bara kan "tappa kontakten" men någon nära vän under en tid? På tal om det hade jag en gång i tiden en mycket go tjejkompis men som sorgligt nog är helt spårlöst?

Har någon sett henne eller hört av henne, lämna genast tillbaka henne!



Dont put baby in the corner


You're mine babe!

Congratz


Grattis syrran på 17-års dagen, endast ett år kvar!

...time to work again!

on and on..

Ibland har man helt enkelt mer tid än andra dagar, därav alla inlägg..
Fick svar idag från läkarn att det var bihåleinflammation som jag gick & drog runt med, så dags att gå in på ännu en pencellin kur! Känns inte som om jag har gjort något annat än ätit  tabletter det senaste halvåret, men dumt & sluta nu å' andra sidan?


Kebnekaise -08 
Grymt bra resa!


Slutspurten

Sitter just nu på sista rasten för dagen & får sen gå hem : )
Blir en halvtimmas längre arbetsdag idag då jag var tvungen att åka till sjukan igår för att både ta prover & röntga huvudet.. Kanske var på tiden, nått är inte rätt där inne som mina kära föräldrar ofta säger!

PEACE ♥


Extreme sports


När ska vi göra om det?

Gul&blå


Härligt - vinst igår med 3-0 mot rysslan i EM-preimären!
Keep it up!

Rekomenderar ett flingpaket för er alla.. nämligen Fitness!
Artikel från Aftobladet:

Skulle innehålla dans-cd med!
Frukostflingorna blev rena porrchocken!
Träningsvideon som följde med i paketet visade först allt annat än danssteg! - Det känns ju för jävligt, säger Ida Riedel Palmer, 23!
I helgen köpte ida ett paket flingor av märket Nestle Fitness. På köpet skulle hon få en instruktionsskiva för "body jam". -Jag har dansat det förut och tycker det är jätte kul, säger ida!
Länkade till porrsida.
Men när hon la i skivan i datorn visades helt andra takter på skrämen. Den länkade automatiskt till en grovt pornografiskt internetsida! det var inte den typen av träning jag hade tänkt mig, så jag blev lite snopen säger ida dagen efter "porn-flakes-chocken"


whispering in my ears

Om man nu ska vara laglydig & inte riskera att åka fast på denna jekla nedladdning av allt mellan himmel & jord på internet, så måste jag få ställa följdfrågan som lyder hur / vart får man tag på musik till ipod & allt man ska ha det till? Är det spotify som gäller endbart nu & enbart radio på ipod? Help me..



Nästa inköp får ta & bli en ipod.. det är jag trots allt värd! kanske ska köpa mig en lagom till min födelsedag nästa vecka!


ruta nummer 1


Då är noravägen 85 fullbordade igen & inte alls något brunare i kroppa'!
Som sagt.. den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..

Nu drar även skolan igång för alla som går i skolan vill säga. Shiet, känns faktiskt riktigt konstigt att man inte ska gå tillbaka dit man gått de 13 tidigare åren. Men nu är det väl å' andra sidan dags att börja arbeta också, & på tal om arbete fick jag min lönespec idag! & man ler lika mkt varje gång man inser att man får in pengar på kontot! I feeeel good

Typiskt måndagar - vad faen ska man göra?
1. Pilla i naveln?
2. Sitta & kolla ut ur sovrums fönstret och iakta konsum?
3. Klättra längst upp i vårat träd & se på vilken höjd jag törs hoppa ifrån?
4. Gå ut i trädgården & prova äta alla bär som finns tills magen vänds upp och ner? 
eller slutligen
5. Slå på "oops i did it again" på repris & kolla in i väggen?



OBS! Bra film ikväll har jag för mig på kanal 9 klockan 9.. Har dock glömt namnet, men har en svag känsla av att jag sett den!

Sunday night



Tydligen har det varit strejk på Antalyas flygplats så många svenskar har blivit kvar i turkiet.. Så idag har det blivit en hel del koll ang. avgående plan tills imorgon, men som tur var så kommer familys plan lyfta åtminstonde!

Söndag igen.. Trevligt!

hipp

Kan någon snälla säga mig vart man kan köpa HM's nya nitarmband, med massor utav olika nitstorlekar på?


det ska kännas att man lever..


Någonting som verkligen börjar gå mig på nerverna är mitt kassa immunförsvar! Jo då, mycket riktigt har jag legat hemma idag däckad i soffan i hopp om bättre tider! Febern har visserligen släppt men det där pannbandet runt huvudet med konstant tryck hänger duktigt kvar!

Med tanke på att det faktiskt är lördag kan man inte bara vara hemma! Så istället tar jag mitt pick & pack och drar till Camilla till hennes nya lägenhet & hjälper henne att måla  : )

En annan lite små rolig nyhet som jag fick ta del av från mamma som befinner sig i Alanya för tillfälet, är att en kompis där nereifrån skulle kunna hjälpa mig att ordna jobb till nästa sommar om det är aktuellt! Värt att fundera över!

to be continued..


Jo visst, igår fick jag chockerande nog förlängt på jobbet, vilket är jävligt uppskattat med tanke på att det är grymt svårt att få ett nytt! Så hösten verkar lutar mot att bli kvar på Tele2 - Transcom!

what to say

Äntligen helg! Eller snarare om några timmar då man får gå hem från jobbet för veckan, ska bli grymt skönt!

Vad som sker i helgen är fortfarande lite luddigt, tiden får avgöra! Time to work, stop by later!

popping in my ears!



Lyssna & njut ♥

last time.. was a good time


Här sitter man 2h efter ett lite ovanligt träningspass, men så jävla mkt roligare också! Jag begav mig nämligen direkt till Pezos stuga efter jobbet för att åka lite vattenskidor, & även wakeboard var det tänkt.. Wakeboarden får helt klart vänta ett tag tills man är något mer skillad på skidorna! Hade ju för mig att jag dominerade på vattenskidor sist jag åkte, men idag fick man tydligen jobba grymt mkt för det! Till slut så kom jag upp, och ni ska bara veta vilken lycka & mjölksyra jag hade i just det ögonblicket! Så värt det, imorgon däremot lär jag inte komma upp ur sängen!

So long my fellows!

OBS! Sluta åka utomlands era kräk!

a little bit gosspi just for you


Dessa två snyggingar ska snart gifta sig har Vanessa själv uttryckt det så vackert! Blotta 21 år är de båda High School Musical stjärnorna!


Trashade jeans for sale?


Miley Cyrus vs Ashley Tisdale
2 snygga brudar med grymma stilar!

18/8


Usain Bolt från Jamaica har rätt så snabba fötter..
Slog världsrekordet i Berlin där nu förtillfället VM håller på, tog givetvis hem VM-guld i 100-meters loppet! Karln får de andra motståndarna att se grymt långsamma ut!


16/8


Död levande, eller levande död?

Spontan utgång igår med ett gäng härliga människor, där vi var hos pezo först på kräftskiva! Kort sammanfattning över helgen kan väl beskrivas gemytligt..

& idag åkte den största delen av familjen iväg till Alanya igen för att sola & må bra i en vecka framöver.. kul för dom! Vi andra här hemma i sverige tycks få inleva oss med storm, kyla & regn! Men å' andra sidan har väl det en charm i sig också?

Nej ni.. den som väntar, väntar då faen aldrig för länge - våran 3-månaders tripp till årsskiftet ska bli riktigt grymt!

14/8



Lite nostalgi här på bregårdsgatan hos Olivia för tillfället! Gluttar igenom bilder från fina tider i våras med både studenten. bal & ayianapa i bagaget!



Jag & lille olivia!

Kräftskiva


Igår blev det kräftskiva som planerat i Helenas stuga - tack&bock för en härlig kväll! Synd att man bara äter kräftor en gång om året för faen va gott det är! Slänger in lite bilder sen ikväll när jobbet är över, fan va skönt det ska bli med helg!

Sommarens längsta vecka tycks det vara!


Kärlek vid första ögonkastet!

20,49


Hur kan tisdagar vara så jekla mycket längre än alla andra dagar på en vecka? Har efter 19år fortfarande inte kommit underfund med detta i-landsproblem! Något som jag däremot kommit på är att jag måste dra igång träningen på nytt nu, för det går käpprätt neråt, så idag var jag & lilja iväg på rodd-träning som en start i det hela långa loppet!

Något annat att berätta... neejru, Bye!

and theeeen..


Av någon anledning kom jag just & tänka på en film som jag har tappat bort namnet på helt & hållet, där den där jobbiga jävla kinesen i "kina-mat-drive-in"  kör sitt race med: - And theen? And theen? And theeeeeeen? Säg mig Posth, du har koll på den här biten det vet jag, är det Dum & Dummare?

Så känns skönare mycket bättre när jag rensat mitt huvud & vet att jag förhoppningsvis snart får ett svar!

Förresten blir det lite nöjen i veckan givetvis! Tisdag tycks luta mot vattenskidor & wakeboard - finally! Och Onsdagen verkar bjuda på en kräftskiva, fan va fint!

8/8

Igår var det då grillning hos Madde, & jeklar så fint det satt, en riktig trerätters så att säga! Solen värmde & var lagomt irreterande i ögonen, grillen rök lagomt fint, jossan grillade sin första marshmallows & camilla tog död på sin tattuering! En helg vanlig lördagskväll som avslutades på Jack & för resterande umgänge som även intog statts dansgolv & skakade rumpa i vanlig ordning! Jag själv? Jo jag åkte hem & sov, för idag var det givetvis jobb som knackade på dörren vid 9-snåret!


- Jossans godbit
  
Mat samt widå's stendöda älva!

nytt i garaget..


Numera är jag bilägare till en Mazda!
Min polo är snart ett minne blott! Men nu ska en ny racer ta plats i garaget!

Jiiihaa!

* * Wanted * *



Efterlyses en båt med förare samt vattenskidor eller wakeboard!
Fyfaaan va kul!

Ni kan nå mig på: [email protected]
Tack på förhand!

What the f*ck



Nog för jag vet att Karlskogas hetaste ställe förtillfället är i Bråten, så kan jag inte förstå hur kul det kan vara med mopeder som låter något kollosalt mycket, & helst av allt åker runt & runt på Konsum-parkeringen mitt på natten? Är det inte lika kul att åka en moped som snabbt och tyst glider förbi, eller är det de höga oväsendet som plockar upp brudars ögon?
- Låter som en insändare i KT av en gammal tant som varit bosatt på sammaställe sina senaste 85år & inte får sin nattssömn, men.. va trött jag blir!

Förresten, någon som har koll på vilken ålder & vad som gäller för motorcykelkörkort?
... påtal om moppe!


End of this summer..


Nu gott folk börjar vi tyvärr se slutet på sommaren för i år! Vet inte om man ska skratta eller gråta med tanke på hur pass mycket sommar det nu varit, med tanke på vädret! Tungt som fan att börja gå in mot mörkare tider nu - usch! Fast & andra sidan kan man förhoppningsvis få åka snowboard någon gång?

Nej nog om den skiten, för idag har det trots allt vart strålande sol... & jag har jobbat, jippie!

On the road!

It's set!
Numera har vi fått lite bättre koll på vår långtrip som ska utföras! Vi kommer besöka Australien, Bali samt Thailand - en månad vardera. Under dessa månader ska vi åka runt galet mkt & se bla. stora barriärrevet och givetvis måste vi lära oss surfra. Det kommer bli en grym tid & jag längtar redan nu något gruvligt mycket! Vi sticker redan om en ca 5 månader sjukt nog, så i Januari smäller det!

Stora Barriärrevet i Australien Bali & surfa Thailand

Dags att slå ihop våra kloka huvuden!


Ikväll bär det av till Lilja för att börja planera min, Kristin's & Sofia's långtrip-resa till våren! Fyfan va gött då - JA! Asien är givet, men vart mer det bär av är det meningen att vi ska komma fram till ikväll! Så vi hörs sen ♥ 

Give oss some Putte löve


Taggade brudar strax efter Moneybrother's spelning!
Sofie, Louise, Louise, Olivia, Jag & Malin
Fotograf: Helena



Backyard Babies kan endast sammanfattas med ett ord...
GRYMT!!


Moneybrother fanns även på plats!


Timbuktu

Hoffmaestro & chraa


Grymmaste live spelningen jag någonsin sett!
Fyfan, bra skit gossar! Keep up the godd stuff!

Kärlek till Putte i Parken -09!

RSS 2.0