new born




Mycket snack om dessa nya hand & ben smyckena för tillfället, personligen tycker jag dom är grymt snygga! Därför tog jag tillfället i akt & pysslade ihop ett eget!


Party in the u.s.a


Lika som bär


Blake Lively från Gossip Girl och Natalie Zea från Dirty Sexy Money


Prins Carl Philip och Orlando Bloom


Agnes och Taylor Swift


Ashley Simpson och Ashley Tisdale


wanted



Någon som har ett siden reselakan till övers kanske?


Rese-tips


Torsdag

Dåligt med saker att uppdatera om för tillfället..
Ska åtminstonde skriva någon rad, men ska strax bege mig till badhuset & basta och ha det gött för en stund..

Tips på bra bloggar:
http://kandeedrawings.blogg.se/index.html
- Tjejen är grym på att teckna och har en egen klädshop där du kan köpa tröjor med hennes tryck! Snygga toppar!

http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.3169734
- Älskar att läsa om deras liv nere i Australien! Dom skriver om allt från hur deras vardag ser ut, surfning och förhållanden. Rekomenderas starkt!

http://dollyblond.se/
- Tips & skriver i många fall riktigt roliga inlägg!

http://kenzas.se/


music all around


close enough



Chelsie Davis - Årets sportbild 1996, misslyckade ett hopp från tremetersvikten under VM i simhopp, hon klarade sig förhållandevis väl & fortsatte senare med simhopp!
- vilken jekla smäll..



Dick Andersson - Fotbollsspelaren från IFK Göteborg krockar med AIK:s målvakt år 1963! Det tog honom nästan ett år att återhämta sig efter skadan & fortsatte sedan spela igen! 
- Auuuch, check his foot!



Hanna Ljunberg - Sverige möter Frankrike då den franske målvakten krockar med Hanna Ljungberg. Målvakten Sarah Bouhaddi fick rött kort & Ljungberg gick därifrån med ett brutet okben.



Mike Tyson - En legendarisk bild där Mike biter av Evander Holyfields öra under en titelmatch 1997.



Jacob Olsen - Danske fotbollsspelaren fastnade med skon i gräset under en match 2006. Efter ett halvår med operationer och rehabilitering var han åter på fotbollsplanen!
- Du.. din fot är sne



Chris Marsden - krockade med Jihai Sun under en match 2003.



Richard Johnson - Jockeyn faller med sin häst på sista hindret under häcklöpningen. Mirakulöst nog klarade sig både häst och jockey oskadda!
 


Eduaro - Taylor tacklar Eduaro med dobbarna före under en match mellan Birmingham och Arsenal 2008. Benet går rakt av, och tv-bilderna var så hemska att tv valde att inte visa repriser av händelsen.



Terry Butcher - Den här klassiska bilden föreställer fotbollsspelaren Terry Butcher under VM–kvalet Sverige – England 1989.



Luc Nilis - Kolliderade våldsamt under en match med klubblaget Aston Villa år 2000! Han bröt benet och skadade knät, och kom aldrig tillbaka till toppfotbollen!



Ewald Lienen - Siegmanns tackling på Ewan under en match 1981 räknas som en av tysk fotbolls största skandaler, straffet blev endast ett gult kort!



Henrik Larsson - Fastnade med foten i gräsmattan och bröt benet under en match 1999.



Paulo Diogo - Fastnade med fingret i läktrarstaketet under en match 2004. Bilden togs innan han märkte att han förlorat en del av fingret ;p

Källa: Aftonbladet


Monday morning



Godmorgon allesammans, ny vecka & några dagar närmare! Trots att det är måndag känns det riktigt nära till helgen, har visserligen kanske & göra med att jag jobbade helgen, men på råga av allt går jag endast halvdag på fredag! Wihhow!

Nu ska jag ta mitt pick&pack & sätta mig i bilen!
Work work..


Bring it to life!



Denna voljang(?) klänning har jag lyckats använda 1 gång! Varför har jag inte en blekaste aning om, men hur som helst fick jag iden att snygga till den med siden svart tyg! Den är inte klar än, men jag diggar resultatet!


Beautiful youyouyou!

SOM JAG HAR LETAT!
& så måste det vara dyrt - kul..


sjuttiofem


Idag är det 75 dagar kvar, kort & gott cirka två månader innan resan blir av! Inte långt kvar nu tjejer :)

Lördagens bravader har bestått i jobb, nu är det snart dags att slänga sig omkull för att få några timmars sömn innan det blir ytterligare 8h gallej på coop! ;p Nu inpå små-timmarna har även lite pyssel hunnits med, kommer bilder på resultatet imorgon förhoppningsvis!

Vid det här lagret är väl de flesta av mina kompisar klapp-kanon & köar intill statt - ha så kul era as!


H&M





Snygga höstkläder & snygga karlar - HM rocks!


So last week



Gillar förra veckans start på idol med "we are the world" med Michael Jackson!


Fredags godis

Jamen visst får jag ta & bjuda på lite gott när det trots allt är Fredag!
Ni får ha överseende med att det inte är klart ännu, men inom en snar framtid!

Bloggen nämligen.. Javisst det är på denna sida vi kommer uppdatera så pass mycket vi bara hinner under våran resa på 98 dagar! Så spara så ni inte missar något ;)

Http://acrosstheworld.blogg.se


Friday night

Då var vi här igen, tiden går fort hörrni..
Lång dag på jobbet idag, slutade nu vid 18.00 snåret & har inte hunnit med mer än att tanka bilen, så jag tar mig någonstans! Strax ska jag bege mig vidare mot Pathy & spendera kvällen där, imorgon som sagt är det jobb igen.. Gud - ge mig krafter!

So long!


Spending my time..





Slutet är nära! Endast 2 tapet-längder kvar nu, sen listerna!

Helg imorgon igen, däremot ingen höjdare helg.. Jobb både Lör+Sön - 77 dagar kvar!


Watch up



Hahaha, var förbi Natta en sväng förut idag & kom över denna video från Fokis blogg, iloveit!


2009-10-21



Snyggt, smidigt & framförallt enkelt att sätta upp - väggord! Detta ovan köpte vi faktiskt på Tradera från ett företag som säljer, & billigt var det också!

Dagen har annars inte varit mycket utöver det vanliga, betalat räkningar (jippie), jobbat & tänkt tanken att städa mitt rum..


Total makeover!





Ni kanske kommer ihåg att jag startade ett projekt uppe i våran hall med att tapetsera om i somras.. Tjaaa, jag kom ungefär hälften innan tapetklistret tog slut så nu är det påfyllt igen & projektet har rullats igång igen.. Denna gång blir det helt klart!

Blir riktigt fräscht, blir en ny bild då jag har blivit klart med allt! Detta är rolig sysselsättning på hög nivå, hjälp någon med att göra om kanske? I'm free! 


countdown

Pengar rullar in, det går tungt nu..
Imorgon är det 10 dagar kvar tills jag får min efterlängtade helg som jag redan nu skulle vilja ha! Helgen blir jobb på Coop igen, & veckorna givetvis på frontoffice Tele2!

Här är det fullt upp, inga lediga minuter inte, lunchen slut, & även jag! 


She's a lady



Snart fyller våran lille kämpe hela 8 år, tiden går fort när man har kul!


A story about my sunglasses







Min trogne kompanjon - i vått & torrt!
Powermeet i Västerås, Putte i Parken, Ayia Napa - bra meriter!


For all kind of sports



Svårt att hålla fingrarna i styr! Välbehövlig ipod-hållare som klickats hem, blir guld att spänna fast runt armen under en powerwalk runda med hög musik dunkandes i öronen!


Wipeout next?

Skicka din ansökan till [email protected]  och besvara alla frågorna nedan. Vi får många ansökningar så berätta så mycket som möjligt om dig själv.

Hur fränt skulle det inte vara att få prova på Wipeout banorna i Argentina? Synd dock att det är tv-inspelning annars hade jag inte tvekat en sekund på att anmäla mig!

För alla er andra, hoppa på tåget!


Future plans

Nejni vet ni vad..

Tror nästa prjoekt blir att söka jobb hej vilt runt om i Sverige! Sugen att prova nått nytt, en annan stad & på egna ben! Kanske står jag långt upp i Kiruna & jobbar i gruvor, eller långt ner i skåne på någon fiskebåt? Det återstår att se, men först ska resan bockas av!


Reading



De fyra böckerna i Twilight-serien står tryggt på hyllan i mitt sovrum! Däremot har jag den sista boken kvar att läsa.. Men nu till själva poängen! Har någon tips på några bra & läsvärda böcker? Alla tips är välkomna : )


Kedjor


Inhandlades idag för 99:- på Kappahl!
Har varit på jakt efter ett sådant halsband ett tag men utan framgång, now i have it!


He got a point


Som Andreas i juryn sa första gången han hörde Erik, "-Jag skulle offra min högerarm för din röst"! Jag håller då nästan med, vilken röst!


Saturday 17 Oct



Som jag tidigare nämnde spenderades dagen inne i Marieberg och timmarna bara sprang förbi.. Fick med mig lite smått & gott, som man alltid gör! En Lördagskväll som spenderas framför tv & dator har varit förjekla uppskattat måste jag säga! Nu är det slut på utgångs-lördagar för en tid framöver - Resekassan börjar strama åt!


Sneakpeak


Snart redo!


Ayia Napa


Tiden går fort när man har kul..
Ayia Napa var oslagbart!

Lördag igen & gudars skymning vad skönt med helg! Hur skönt är det inte att få sova ut? Hur som helst, strax bär det av mot Örebro med Camilla & Natta & givetvis lilla Louise.. Blir till att gå omkring & spana lite är tanken, lovely!


Tips!




Hemklickade för endast 98:- styck!
Det har jag Virre & tacka för hon var så uppmärksam när jag la ut ett inlägg för några veckor sedan ang. gladiatorsandaler, vart man kunde hitta dom! Och vips så sitter jag snart med två stycken, riktigt billiga också! Var nersatta från 398:-!


Favorit tjej nr1


Min nya favorit tjej som klättrat väldigt snabbt upp på listen är Louise Posth, har ni sett något så sött? Det har då iallafall inte jag, your my baby nr one!

Ojj vad denna skönhet kommer bli bortskämd!


Holding on for an hero


Resnerverna blir bara värre & värre för varje dag som går.. Kanske har det & bero på att vi ordnar med lite i taget fortfarande & det är dygnet runt aktuellt!

Som jag längtar :)

Blir en väldigt lugn & skön helg nu tack&lov, får hoppas på ett riktigt myxigt höstväder som det har varit de senaste dagarna här hemma!


Torsdag


Idag var det back to work, & nu sitter man här.. den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, för härnäst ska jag & träffa den här lille skrutten ovan! Måste erkänna att Natta har gjort ett förjävla bra jobb i 9 månader!


18.45


Jag vill åka nu!

I och med halsbesvär har både gårdagen & dagen spenderats hemma i soffan! Min enda bedrift jag kunnat åstadkomma är våran nya blogg-header för vår rese blogg! De ni ;D Blir guld..

Annars rullar livet på precis som vanligt i stort sett, förutom att jag tok längtar efter att få träffa Nattas lilla tjej : ) Världens sötaste tjej - helt klart!

Ikväll är det Greys, så det blir till att sitta bänkad framför tv;n!

Nu ska jag gå ner & kurera min hals igen, Seyah :)


Lady marmalade


Slänger givetvis upp en gammal goding ;D


Tik Tok



Skönt låt & riktigt härlig video ;)


Det var på tiden..

Idag fick det vara nog, tid hos läkaren med denna krångliga hals som börjat spöka ännu en gång, men här kommer dom glada beskeden! Inom loppet av 1 och en halv månad kommer jag äntligen få opereras! Gudars skymning vad det ska bli! Få tillbaka sin gamla röst framför allt!


Välkommen

Idag den 13 oktober 4 dagar försent kom lilla Louise Posth till världen! Som vi väntat & nu är hon här! Har skrivit med en väldigt trött mamma under dagen & sett en bild på det lilla lilla livet - ohh va söt!

Grattis till världens goaste tjej, Nathalie! :)


Måndag

Grymt bra helg med en grymt full båt med grymt fulla människor!

Jag har gått på helspänn under hela dagen nu, & vet ni vad! Allt detta för Natta ligger på BB sedan tidigt i morse, ohh lycka till gumman!



Flera bilder kommer dyka upp under morgondagen, nu är jag däremot nerklubbad efter 1h träning på aero med superkvinnan lilja! Shiet, det var ett tag sen, skönt med en ordentlig genomkörare!


Lördag!!


Om någon timme eller två hoppar ett stort gäng taggade jävlar på bussen som styr kosen upp mot Stockholm, väl där står givetvis Cinderella Viking Line och väntar på oss! Hoppas för guds skull inte att Ruth, känd från Färjan är där! Men ingen tv-inspelning idag som tur är, så då lär väl inte hon heller dyka upp! ;D

Förövrigt, lyckats fixa en liten nedräknare på vänster sidan på bloggen också, till våran grymma resa!

So long duude!
Seyah in sunday!


fredag - höst - mörker


Hittade en riktigt mysig höstbild från den här tjejen!
Plus i kanten för hösten är alla härliga färger!


13,26

Låt mig få gå hem från jobbet nu, snälla!

Tips på fredags aktiviteter?


come out and play..


Baby & baby på bilden ovan! Imorgon är det enligt, satt datum dags! Cant wait..

Känns som det var nyss jag fick veta den stora nyheten om tillökning, men det är faktist ca 9 månader sedan! Med andra ord var det ganska ungefär 8-9 månader sedan jag var i Thailand första dagen med mina underbara vänner Natta & Millan! Tiden går faktiskt väldigt fort & det är då inte någon klysha!


Rather watch this!



Filmer som står högt upp på listan!


  




- Luftslottet som sprängdes
- This is it, Michael Jackson
- New Moon ♥


Wanted!


Någon som har koll på vart man kan hitta gladiator sandaler?
Helt fel säsong men ett par kommer behövas utomlands sedan & jag tycks inte hitta några någonstans?


Jeans is the new black


I adore you! Har ni sett något så snyggt, i have'nt!

Jeans tvättat, mörka jeans, jenas jacka - you name it, så jekla snyggt, går i alla tider, alla väder & helt klart snyggt på alla!


Keep it up


Bra jobbat hörreni, ni har just blivit en klump av 112 stycken unika besökare igår! Kul, så keep it up!

More update later - slut på rasten, jobb!


Handsome


Perfekt till höstens mörker, mysfaktor - hög!


Rewind


Bild lånad från Virre&Sarah!

Här har vi äntligen en bild på pysen som hittades i badhuset härom veckan! Bäst att se upp vart man går nu förtiden och om inte annat, dags att införskaffa sig ett par cyklop!


Come on



Let do something fun!
Halloween!


Många bollar i luften



Jahaapp, på lördag är det äntligen dags för en ny kryssning med ett gäng glada! Nu har det redan gått ett helt år sedan vi var där sist, så time for a final round!

Guess what!!
Igår tog vi slutspurten på alla resor! Vi är klara!
Alla flygresor gick sammanlagt på ca 9450:-

Flygresor:
1. Arlanda - Peking - Bangkok
2. Bangkok - Kuala Lumpur
3. Kuala Lumpur - Melbourne
4. Brisbane - Kuala Lumpur
5. Kuala Lumpur - Bali
6. Bali - Kuala Lumpur
7. Kuala Lumpur - Phuket
8. Bangkok - Peking - Arlanda

Så jävla nöjd! 




Keep rooling

Få mer besökare till din blogg, eller snabbt &
smidigt hitta tusentals andra roliga bloggar,
klicka här..



Snake trouble

Tro det eller ej, men i Karlskogas badhus har man under förra veckan hittat en snok-bebis! En stackars liten orm som inte hade kunnat få upp munnen för att bita i stortån!

Med andra ord har någon sjuk männsika tagit med sig stackarn när han/hon skulle bada & släppte därefter ut snoken i vattnet för en ordentlig simtur.. Problemet är bara att bassängerna är högt klorerade, så det stackars livet levde inte länge!

Hade jag däremot simmat & tittat ner på botten & upptäckt en orm, hade evelina bodin sprungit som Jesus på vatten!

Nog om det :)


Helg-behov


Nytt i garderoben & kanon till höstens mörker!
Finns på Lindex för 149:-


21.25

Ännu en söndag är avklarad & dags för en ny vecka!
13 veckor och 5 dagar kvar tills vi åker nu, det är inte mer än ca 3 månader, och med tanke på hur fort veckorna går nu förtiden kommer väl den 8:e januari strax stå & knacka på dörren!

Update so far:
Flygresa: Stockholm - Peking - Bangkok
Bangkok - Peking - Stockholm
4553:- /pers

Flygresa: Brisbane (Australien) - Kuala Lumpur (Malaysia)
831:- /pers

Everest ryggsäck 75 liter
850:-

Greyhound busspass 45 dagars fritt åkande genom Australien
2300:- /pers

• Visum till Australien
295:- /pers

• Uppdatering av nytt pass
400:-


091004

Gårdagen bjöd som sagt upp till dans på stattshotellet!

Idag är man snäppet segare än vad jag borde vara, så soffan är en riktig livräddare idag! Om några timmar bär det av till Sofia också för att förhoppningsvis kunna boka klart, eller åtminstonde boka någon resa! Även Oth följt av ensam mamma söker på tv;n under kvällen, guu' va gött!


Dom här ramlar snart ner i brevlådan också, däremot i rött!


Hurry up!


Snabb fint vänster, drar höger, sticker snabbt förbi & spurtar framåt - spontan utgång!

Med andra ord snabba ryck & dags att sticka vidare till gillan strax.. Varför alltid detta återkommande problem med kläder? Vet att jag inte är ensam, men det är helt makalöst!


Marknad


Snart bär det av ner mot stan, är trots allt höst marknad idag :)
Så på med halsduken & njuta av kylan!

Seyah later my fellows!


091002


Idag har jag faktist haft mitt körkort i ett helt år!
Rätt coolt faktiskt med tanke på att det känns precis som det bara var för några månader sedan.. Har för mig prövotiden är på 2år, eller är jag helt ute & cyklar?

Fredag igen, ooh vad skönt det ska bli & hela helgen är fri från jobb!

På tal om tidigare inlägg om resan, så blir bokningen framflyttad till söndag!


End of the story


Om en sisådära 30 minuter kommer mina välkända kompanjoner och gör mig sällskap! Vi ska boka de sista flygresorna nu så de stora utgifterna kan bockas av & sedan börja spara till fickpengar!

Nej ni, jag får ta & slänga in några ord lite senare igen.. nu ska tid spenderas framför airasia.com


RSS 2.0