thats what i have to offer

Alanya -07 Sälen -08       

Evelina Anna Bodin - En brud som gillar fotboll, träning och djur! Hon älskar att åka snowboard & givetvis sova! Hon har en tendens att i stort sett i alla lägen skada sig, men hennes kompisar har som tur är, vid det här lagret vant sig. Dricka är nått som står högt upp på listan också, men med det brukar ofta sjukdomar lätt följas! Tatueringar är jävligt hippt tror ja, därav att jag var ful när jag var liten & gillar att ha afro peruker!


Get better!

JAAAA! Mitt sjukliga tillstånd går för tillfället åt rätt håll - så nu jeklar hoppas jag att det håller i sig! Däremot vår kära vän Josefin ligger inlagd på sjukan med hjärnhinneinflammation, eller vad dom kommer fram till att det är? Så strax ska jag faktiskt ta med mig lite tidningar & åka upp & se till att hon blir bättre, hon fyller trots allt 20 på lördag, & det firar man inte i en sjukhussäng med slangar i armarna!




Skit också!


På gränsen att fixa en hem-operation snart om min hals inte blir något bättre!
Samma jekla skit om och om igen. Skjut mig äru gullig

Vm


Jobbigt läge för amerikanen Ricky Berens som under VM fick en nyare samt en lite annorlundare design på sin baddräkt! Men som tur var får man väl säga så tog han hem guldet trots allt och satte även ett nytt mästerskapsrekord, kanske borde alla elit-simmare prova denna nya baddräkt?


Inmates dancing for Jackson

1400 fångar i ett fängelse i Filippinerna hyllar Michael Jackson!
- De vilade endast för att äta eller för att ta skydd när det regnar, säger den inhyrda koreografen Gwendolyn Lador.
They Rock!




En helg i bilder

 

Dont drink and drive..

Blytungt huvud


Sunne har ännu ett år levt upp till våra förhoppningar, tack&lov! Grymt bra helg med grymt bra folk! Det är bara att blicka framåt till nästa år nu igen. Kroppen är inte i sitt toppskick för tillfället då dygnsrytmen med 3-4 h sömn om nätterna är vad som har stått på schemat! Däremot vid den här tiden redan på onsdag igen har vi många timmar tidigare knäppt första kalla!

Slänger upp ett gäng bilder imorgon istället.. som sagt, blytung keps på huvudet!

Nick Pitera


RÄTT SÅ SÄKER KILLE

Efterlyses


Bristvara på gummistövlar!
Skulle vara guldvärt i regn & lera!

Sunne 2009


Det finns inget dåligt väder, endast dåliga kläder!
Nu har partyhumöret landat på noravägen 85, för packningen är i stort sett klar & mina tankar är hos dom som redan sitter där uppe i sunne under björkarna i "vårat hörn" under partytältet & dricker sig fulla med inga bekymmer! Imorgon efter jobbet, det vill säga efter klockan 18,00 är det plattan i mattan upp till Sunne för min, Jossan, Kristin & Hermans del!

Partytältet är införskaffat, så nu blir det bara till att trycka ihop oss allihopa under denna yta! Vi hörs på måndag igen ♥

Sunne 2009


Efter många om och men är det numera spikat angående sunne i år igen!
På fredag tar vi vårat pick & pack efter jobbet & rullar uppåt mot förhoppningsvis bättre väder!

Onödig fakta..

♦ Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män
En snigel kan sova i tre månader
Varmt vatten fryser snabbare än kallt vatten
Man tillbringar 6 månader av sitt liv på toaletten
På 10 minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen
I Virgina är det olagligt att ha sex med lamporna tända
En spermie åker fortare än en vanlig moped
Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder
Varje år dör det fler människor som blir sparkade av åsnor än som omkommer i flygolyckor
Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola
En guldfisk kommer bara ihåg de tre senaste sekunderna i sitt liv
Greklands nationalsång har 158 verser. Ingen har hittills lärt sig alla verserna utantill
Håret på huvudet växer omkring 1,3 centimeter på en månad, och man tappar ungefär 75 hårstrån från huvudet varje dygn
Vi krymper ungefär en centimeter varje dag, på kvällen har nämligen ryggen tryckts ihop. På natten när vi sover rätar den ut sig igen
Löparnas flåsande kommer att förbruka 270.000 liter syre och bränna 1.620.000 kcal, vilket motsvarar 623 kg falukorv.

du är så vacker utan spackel..



Som ni alla borde veta om vid det här lagret är vårt hus ett enda bombnedslag för tillfället, men det går faktiskt sakta men säkert framåt! Idag har jag offrat några timmar efter jag slutat jobba & fick detta resultat ovan! Spackla, slipa & tapetsera - gud vad så lite kan göra sådan stor skillnad!


Som sagt.. att drenera runt huset är inte en dans på rosor! Förövrigt, lägg gärna märke till den högra ferarrin på bilen som ni stundvis kan se mig glida runt i stan med - Respekt!

Sunes sommar


Don't bring flowers after i'm dead

Insåg just att helgen har gått exakt lika fort som vanligt!
I fredags blev det en impuls utgång med mina tjejer - väldigt uppskattat, & på lördagen blev det under dagstimmarna hel-renovering nere i mitt nya sovrum! Lördags kvällen avslutades på jack som sedan följdes av statt - nyktert men kul! ; )

Idag var det till att gå upp med tuppen & få något gjort! Så min söndag har i stort sett bestått av att mura rummet i 5 h följt av trimmning av håret med hjälp av Lilja! Så nu har man gått ner cirka 3kg med tanke på allt hår - men åh så gött! Även hunnit börja tapetsera vår hall,många bollar i luften för tillfället men guu så skoj!

Känns lika tungt varje söndag vid den här tiden, att veta att imorgon är det jobb igen! 6 veckor kvar nu innan det är dags att leta nytt jobb i karlskoga - lycka till!!

pretty fun..

Grymt skönt att kunna säga att det faktiskt är Fredag imorgon!
Helgen blir väldigt spontan, inget som är bestämt ännu så förhoppningsvis blir det en lugn & fin helg ; )

Var på stan en sväng förut för att kosta på mig lite hårfärg då jag en längre tid tillbaka insett att utväxten börjar ta över majoriteten av mitt håret, said and done! Väl där sprang jag på dessa påstridiga telefonsäljare som försöker sälja på 'en allt möjligt & tror ni inte jag själv fallet dit? Jora & det tragiska är att jag jobbar på Tele2 & tar emot runt en 30-40 samtal om dagen av dessa säljare på stan ang kreditupplysningar!

Visserligen måste jag väl påpeka att jag var ibehov av ett nytt abonnemang då jag haft kontantkort under en längre tid & haft en del knövel så nu är detta ordnat iallafall!  Nu är det bara en ny telefon som står på inköpslistan! Men nu till den roliga biten av detta möte med säljarna då vi stått & pratat en stund och jag passar på att nämna att jag haft ett & annat samtal om dagen med dom som dom varit helt omedvetna om - & nu står jag med ett jobberbjudande om att själv bli en påstridig säljare! Ska visst vara ett jävligt kul jobb med bra betalt, so why not?! Hösten kanske blir en tripp runt om i sverige för att sälja på er telefoner!

For so long...


Youtube


kärlek i garderoben

  
De två första ovan kostar 699:- & är ifrån Nelly.

 
Denna skönhet är även den från Nelly & kostar 749:-
Den kommer förhoppningsvis snart finnas i min garderob också..

You're beautiful


Marilyn Monroe
Dåtidens skönhetsideal med kurviga former, kort och lite små lockigt hår, normala bröst och väldigt neutral..


Jordan Price
Dagens skönhetsideal inte lika hälsosamt med både en radikalt smalare kropp samt dubbla eller tredubbla storlekar större bröst, platt hår med lite just bara lite mer smink..




premiär

Idag är det premiär för Harry Potters senaste film! Den ska absolut ses men får väl bli någon dag framöver kan jag tänka mig..

Hur gött skulle det inte vara att befinna sig i Båstad eller på Gotland just nudå? Proppfullt med folk & snygga karlar - jatack ; ) Men snart är det putteiparken också - får väl se fram emot det för någon tripp till båstad lär det inte hinnas med tyvärr..

& då va denna lunchrast slut , jippey! Back to work!

Nobody puts baby in the corner


Hel renoverings projekt på hela huset nu i stort sett!
Boa' är åtminstånde klart i sin helhet nu, även kallat festpalatset! Så nu blir det till att inviga skiten! Welcome dear friends!

Day after tomorrow


- Utsikt från Lisebergsbanan
  Kanonen!  Balder   Snabba fötter.. 
- Litte roligt tidsfördriv ovan på bilderna, bland annat Höjdskräcken som Lilja lura i mig - dödsångest på hög nivå.

 
- Vi ska erövra världen som dvärgar..

Nya tag!


- Balder
Då va denna härliga helg i Göteborg över också, nu är det bara att ta nya tag & ladda batterierna för en ny arbetsvecka! Jag tycker jag skriver det hela tiden, men inte konstigt då veckorna bara springer iväg, vart tar tiden vägen? I fredags så var det exakt en månad sedan vi sprang ut lyckliga som aldrig förr iklädda vitt med mössor! Tänk om tiden kunde spolar tillbaka en sisådära 5 ggr bakåt & få uppleva allt igen - Tack på förhand!

Imorgon tänker jag vara bjussig nog & slänga upp diverse bilder fårn helgen också, nu blir det snabb-röjning på mitt rum eftersom jag upptäckte att min garderob skulle kunna efterliknad med ett bombnedslag! Sen blir det natta logiskt nog, så godnatt'

Gothenburg


Efter många om och men igår hittade jag & virrvarret lilja ner till Göteborg.. Vi har just tagit oss en promenix & nu står frukost på schemat! Därefter intar vi avenyn & kollar läget under dagen & kvällen spenderas på Liserberg!

- evebodin gillar (tummen upp)

GRYMT


Så sjukt jävla bra!

20090709



Äntligen är det helg i stort sett! Känns lika bra att säga det varje vecka måste jag medge.. Imorgon blir det jobb i sin vanliga ordning som sedan följer av en biltripp på en ca 3 h ner till Göteborg med Lilja & spendera helgen. Liseberg är väl i stort sett det enda som står på schemat så fortsättning följer...

Have a nice weekend party people!

Finally!


Äntligen har jag vart iväg till läkaren med min besvärliga hals!
Fick som tur var en remiss vidare till öron-hals-näsa, så nu är det bara att hoppas att man inte behöver vänta i ett halvår för operation! Halsmandlarna är ett minne blott!

Memorial for king of pop!


Igår satt jag fastklistrad framför tv;n då det var minnesstund för Michael Jackson, under några timmar som sedan följdes av en utav hans konserer! Brukar då inte vara blödig men usch va hjärt-skärande då Paris (dottern) skulle prata till sin pappa!

Kungen kommer aldrig dö ut, han lever för evigt!

På min gata hemma i stan..


Världens bästa mormor & morfar ser ni bl.a. på bilden ovan ♥

Vas finns det att prata om? Förutom att det är lillördag och brudarna ska ut & röjja, förutom att jag jobbar i morgonbitti igen.. Nej ni, det var inte värst idag inte!

Happy Hour


Taggad till 1000 på Liseberg till helgen så jag hoppas innerligt det bär av!
Gå & leka av sig under några timmar & sen därefter bli hes - sweet!

Har just kommit hem från bion - Baksmällan - & för er som inte har sett den - SEDEN!! Haha vilken jävla klockren film. Det är absolut inte första & sista gången jag ser den där rullen, förmodligen går jag i min kära vän Sandras fotspår & ser den minst 3 ggr till! Nej kort & gott, den bästa komedin på länge ur mitt perspektiv!

So long my fellows!

Once upon a time



Måndagens arbetsdag är numera avklarad för denna vecka! Härligt Härligt, så med andra ord är det snart helg? Sjukligt tungt att kliva upp imorse när klockan ringde vid 7-snåret, men efter många om och men kom jag upp på vinglande ben!

Imorgon bjuder dagen på jobb och följt av bio - baksmällan!
Helgen däremot bär förhoppningsvis av ner mot Göteborg med Lilja! Strosa runt lite och givetvis gå på Liseberg, man kan nog kalla det för en dejt helt enkelt!


Fick förresten hem min klänning från HM idag och den rekomenderar jag verkligen att köpa för er som inte gjort de! Grymt snygg och skönt - perfect!


Cover på SvenneBanan

Här har ni sommarplågans nya cover!
Sång & musik: Thomas Varg, Mattias Andersson, Mikael Forsberg & Martin Bengtsson!
Film & Redigering: Evelina Bodin, alias evebodin


King for one day


♦ Tänkte bara påpeka hur jävla bra Kings Of Leon är!
♦ Jag skulle kunna döda för att få vara på Hultsfred i år!
♦ Ångesten är stor att vi går in på en ny arbetsvecka imorgon..
♦ Måste även passa på att gratta min kära mormor som fyller 60 jämt idag!

Power Meet - Västerås


Efter ett samtal runt 11 snåret igår förmiddags och lite tjat följde jag med på en impuls tripp till Västerås till Power meet! Jag agerade chaufför tillsammans med dessa grabbar ovan på bilden! Ångrar inte en sekund att jag följde med för faen vad kul det var! Ska vi tillbaka - Ja!

Tänk er en solig dag i Väserås med fulla människor överallt, allt från fula till snygga bilar i alla möjliga modeller och storlekar med massor av skratt.. Grymt bra dag helt enkelt!

Och ja.. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så föll jag handlöst till scenario 2! Med andra ord gick jag ut på statt trots allt , och röjjde tills klockan slog 02.00! Tack för en grymt helg!

Black Eyed Peace - Boom Boom Boom

I mina högtalar dag in & ut - Boom Boom Boom!
Ayia Napa Nostalgi..

Times like this we learn to live again


HELG HELG & återigen HELG!
Ord kan inte beskriva hur pass mycket jag längtat efter helg & nu är den här.. Vad ska man hitta på?

Det bästa och otrovärdigaste scenariet är att jag imorgon kväll befinner mig hos min mormor&morfar, äter gott & umgås med dom när dom nu åkt hela vägen från Norrland.

Det andra scenariet som jag oftast faller handlöst ner i, är fest med nära & kära och intar sedan hotellet med ett sju'hejdrans taggat humör! Vad väger tyngst månne tro..

Dagen till ära bestod av jobb, & en grym raggarunda med mina homies Millan slash Lilja!

Tele2


Sitter för tillfället på rast här på jobbet & ser fram emot att klockan slår 18,00, för då är det helga! Kvällen & även helgen blir faktiskt lugnt, efter många om och men! Kvällen däremot får vi se vad den bjuder på! Seyaaah!

Time to rock



Putte i Parken närmar sig partypeople!
Frågan är, är det många som ska dit?
Trots att jag jobba ons+tors+fre så ska jag dit & röjja - helt klart

Däremot är jag lite besviken att inte någon större svensk bra artist kommer dit i år - som t.ex. Magnus Uggla förra året då han gled ut i träningsoverallen tillsammans med pilotbrillorna! Kung

Dålig som jag är på artister har jag noll koll på alla dessa olika band som kommer & spelar! Men favortier eller snarare artister just nu som jag känner igen är: Erik Hassle, Sahra Hotnights, Backyard Babies, Timbuktu, Möjligtvis Ulf Lundell med Ohlala jag vill ha dig! Insåg just att jag trots allt kände igen ganska många när man hörde lite låtar så listan blir längre!

RSS 2.0