one year has just passed by - the year is 2009


Starten av 2009 gick av i Branäs med ett hejdundrans glatt' gäng! Inte långt därefter styrdes kursen ner mot Thailand med Släkt&Familj!


Klassen åkte ut på hajk under ett par dagar och hann med att både vandra,paddla och cykla! Sen hann givetvis vår klassflagga att invigas och hyllas under de kommande månaderna i väntan på Studenten & allt som hör till!


Vårat projektarbete blev otroligt nog klart, & herre vad skönt det var när det var över! But we did it!


Ännu en gång satte jag mig på flygplanet fast denna gång mot AyiaNapa.. & tror ni det var den bästa resan jag någonsin gjort? JA! Visst alla resor har varit guld, men det var själva grejjen med att man kände så många och alla var 100% taggade inför Studenten, & jeklar så det firades i 1 vecka!


Några dagar efter hemkomst stod Balen och knackade på dörren, & den blev minst lika bra den! För att sen inte prata om Studenten som var den bästa,lyckligaste,underbaraste och roligaste dagen i mitt liv! Shall we do it once agian?


En ny gaddning tog plats på axeln och en impuls Powet Meet resa till Västerås styrdes! OBS! Tröjorna är bland dom bättre..


First in line!
Putte i Parken, rätt hyffsat drag & förjekla härliga dagar! Visst var det kletigt & geggigt, men det har väl sin charm det med?

Göteborg impuls trip med Lilja tryckdes in över några dagar där Liseberg hann göras! Hon lyckades även få upp mig i nedsläppet & jag tror inte jag haft dödslängtan mer än då..


Bokning av våran långresa genom Australien Bali & Thailand gjordes i september vändan! & nästa vecka åker vi.. Tiden bara springer iväg! Anyway, den årliga kryssningen till Åland fram&tillbaka stod även den med på schemat! Alle man ombord!


Den 13 Oktober kom lilla lilla Louise till världen! Årets höjdpunkt!
Bara någon vecka efter, fick jag äntligen min operation för halsen, fri som en fågel!


Nu kanske ni tänker.. Jaha, har du inte hunnit med mer? Nepp, jag har nämligen jobbat arslet av mig, så det här var mitt år! Juldagen bockades av på statt i vanlig ordning!

Thats it, mer eller mindre!


Dear Santa.... Ehy, i mean dear parents



How gorgerous are you!
I love those shoes, and they would fit my foot like cinderellas shoe.. Belive meeee!

Snygg-västen finns på res hos H&M nu för endast 249:-, dåligt snygg den med..


091228


once upon a time


Halleluljah



1. Shiet vad ljust hår jag lyckades samla ihop under sommaren!
2. Den här meningen ligger så jekla bra i munnen för tillfället: Nästa vecka åker vi..
3. Idag har vi bokat Hostel tills vi kommer ner till Melbourne (www.australienguiden.se)
4. Onsdag blir det skridskor med ett glatt' gäng på uterinken! En bra kompromiss eftersom jag inte kommer hinna åka bräda..
5. Jag har endast 5 arbetsdagar kvar
6. Visum till Indonesien är numera ordnat!
7. Jag har fått 2 förbaskat stora brännmärken efter en ring?!
8. Har en miljon saker i hvudet för tillfället
9. Någon som har en bra spotifylista eller tips på låtar, skriv en rad!
10. Har inte en aning om vad jag ska skriva på den här punkten..


10 days

Idag kan vi äntligen säga:
"Nästa vecka åker vi.."


crazy night



Tror jag blir tokig snart, mitt hår tjatar ihjäl sig att det vill bli brunt igen! Dock är det inte så snyggt med ljus utväxt och grönt hår med tanke på att det kommer bli solblekt! Den som väntar på något gott..

Igår blev det impuls utgång.. igen!
Fick ihop ett rejält gäng på 4 personer & på förfesten kan man bokstavligt talat säga att taket lyfte & det blev dans långt in på småtimmarna!


juldagen 2009


Bra kväll med ett gäng superbra tjejer!
Dresscode - svart!


Dancing in the dark all around the world


Putsa buggskorna, på med festblåsan och kyl drickan!
Juldagen has arrived!

Ikväll blir det taggning på hög nivå, ska li riktigt kul att gå ut med alla tjejerna! : )


MerryChristmas


Merry Christmas everyone!


Merry x-mas



Hilda är julsnygg och är lika nyfiken som alla oss andra på alla julklappar som ligger under julgranen! Konstigt att när man inte önskar sig något speciellt finns det plötsligt galet många paket till en'..

Tänkte bara önska er alla en God Jul :)


bättre sent än aldrig


Man tager vad man haver!

Pezo & Asken hade inte mycket i baklådan, så vi fick nöja oss med ordentliga "bak-verktyg"! Här står Khan och mottar upp en husvägg på vårat fina pepparkakshus!


Kavlarna blev en och annan spritflaska..


Våra talanger utvidgades, och det blev inte enbart hus-bygge!


Här inne vilar en 90% strårom!


Svar nej! Vi hade inte en lös glasyr.. vi gjorde det med vilje, vi ville inte ha ett traditionellt hus, vi körde på "tö" istället för snö..

Snyggt va?! :D


babysitting



Nu är det långledigt ända tills Måndag, hallelulja vad skönt!

Sitter nu och spanar in snygg-Louise, mamma Natta skulle ner på stan och springa ärenden nu i juletider ;D


091222


Hopefully it will brings me luck


Vet inte vart Virre har fått ifrån att jag har otur? ;)
Fick ett jätte fint lyckoarmband av henne igår som hon så duktigt suttit och pysslat ihop! Tack&bock ännu en gång..


cross my fingers



Det är lika jobbigt varje gång! Varje gång!!
Denna förbaskade resfeber är alltid den samma, snöar in sig totalt på resan och märker knappt av omgivningen och vad man gör om dagarna nu strax innan! Jag tror aldrig jag har varit så här taggad någonsin, jag längtar nått så grymt!

För er som missat, häng med på våran resa genom vår rese-blogg:
Http://Acrosstheworld.blogg.se


Change yourself, and change the world



Idag efter jobbet stack jag som en spjuver in till Örebro i ilfart för att vaccinera mig mot Hepatit-B, så nu är Twinrix fulländad i stora drag! Vidare mot Stadium-Outlet där jag hittade både Everest-väskan ovanför för endast 100:- och även ett par ordentliga Nike löparpjux för 500-lappen! Tips för er som ska köpa ny snowboard inför säsongen, åk in dit! Fanns många och väldigt snygga för under 1000-lappen..

Nästa punkt på listan var Forex i Marieberg!
Valutan varierar oerhört mycket i plånboken för tillfället, allt från en hederlig svensk 20-lapp till en Australiensk dollar!


flowrider



Nu har du möjlighet att lära dig surfa inomhus! Anläggningarna finns bland annat i Sälen och Sundsvall! Rätt fränt om du frågar mig! Dock provar jag nog på real surfing om några veckor!


you said what?

Har ni hört på tusan?
32-år blev skådespelaren Brittany Murphy, hon hittades i morse i sitt hem, de kunde inte återuppliva henne efter ett hjärtstillestopp.. Usch, bara 32 år!



Hon har gjort en hel del filmer men jag känner mest igen henne från 8-mile med Eminem!


get out of here'



Klockan tickar på bra snabbt & nu ska jag inta jobbet om 15min! Sista dagen på Coop innan jag åker nu iallafall, så lite motivation finns allt!

Vi lär väl inte behöva undra om vi får en vit jul längre?
Jag röstar emot minusgrader!


Treat them well




Efter många års snack om att jag ska ta reda på alla kort jag har som bara ligger så har nu bollen satts i rullning! Bland annat alla dessa små skolkort som bara ligger och skräper i nån låda? Rätt kul faktiskt att kolla igenom allihopa ;D


Mr cool



Dåligt med nya bilder, så varför inte ta tillfället i akt & ta oss en ordentlig titt bakåt i tiden!

Nu är det krubb som står på spel & sen jobb!
Have a nice weekend!


Ny blogg-header?



Bilden kanske borde ersätta min gamla i headern?


freaky friday

Äntligen fredag tänker de flesta.. bara 5 dagar kvar att jobba innan det är "helg" tänker jag! Jobbar helgen på konsum & sen back on track på Tele2 igen! Men tanken av att det är jul om endast 6 dagar känns rätt knepig?

Allt har gått så himla fort, som jag tidigare nämnt, jag tycker det var nyss vi tog studenten? Nyss jag va i Göteborg med Kristin & absolut nyss det var PutteiParken! Jaja, nytt åt nya möjligheter säger man väl?


Dear mr Santa


Merry X-mas



Julstämning på topp!
Nu saknas endast apelsinerna med de doftande nejlikorna :)


give it all, and a little bit more



Jag har av någon konstig anledning grävt ner mig totalt i Bungeyjump! Jag är så väl medveten om att jag skulle skaka som ett asplöv om jag skulle göra nått liknande och förmodligen hinna på en hjärtinfarkt innan jag ens fått på mig linan.. men ändå är jag bomsäker på att det är nått jag ska göra nån gång!

Rafting blire förhoppningsvis i Bali, där vi blivid tipsade att det är riktigt fränt! Resterande vet jag inte om det är mycket att nämna om? Barriärrevet kommer bli jekligt bra tror jag, och hur coolt skulle det inte vara att få stå öga mot öga med en haj-jävel då? bur imellan tack!

Full Moon Party på Koh Phangan tar plats i Thailand den 30 Mars, vi anländer till Phuker den 19 Mars, så förhoppningsvis tar vi oss dit & spenderar en kväll med 15 000 glada party människor!


unskinny bop



It's have been a long day guys!
Jobbade till 18.00 idag & åkte sedan direkt vidare till Melkers där tjejerna ovanför väntade glatt! Long time no seen', det var dags för en hel den snack & tiden sprang förbi! Fikan uppskattades väldigt mycket!

De sista kvällstimmarna låg jag mestadels i soffan & njöt av tv-serien Bondi Rescue, någon som sett det? Har för mig det går på kanal 6! Handlar som ni kanske alla redan förstår livvakter på Sydneys största strand Bondi Beach! Kanske uppskattar jag programmet mer bara för att jag vet att inom en väldigt snar framtid själv kommer ligga på den stranden.. och kanske har turen att få bli räddad av en pudding? ; )


one last piece of this.. then it's over

Hör & häpna!
Idag jobbar jag mitt sista kvällspass ever på Tele2.. Känns rätt bra att svara i telefon när klockan slår 18.00 och 19.00 och ännu bättre när klockan slår 20.00! Ska bli skönt som faen..

Annars då?
Jo millan fyller kärring på söndag, thats it!


Then and now

Fick ett roligt mail idag på jobbet, åldern sätter tydligen sina spår! ;D






Lucia!

Idag är det Lucia, tyvärr har det inte blivit något speciellt "Lucia-firande" eller vad man nu gör.. Har inte ens hunnit sett ett enda Luciatåg i år.. Kanske beror på att julkänslan som sagt inte landat ännu!

Igår blev det som sagt pepparkakshus-bygge, & kors i taket så bra det gick!
Visst vi fick slänga några delar & det blev en hel del mjöl överallt blandat med många skratt.. Tyvärr har jag ingen bild på vårat mästerverk men jag lovar att slänga upp en bild så fort jag fått tag på dom! Värt att veta: För att bli påmind om vårat mästerverk och att vi inte glömmer bort det passade vi på att bygga in en 90% Strårom i huset! Det vankas fest när det ska rivas ;D

Nu är det dags för "Skicka Vidare" på tv:n!
Har du inte sett den, slå på tv;n!


Pepparkakshus


Nu ska artitekt kunskaperna fram, för nu blir det hus-bygge hos Pezo&Asken!
Ska försöka räkna hur många gånger vi hinner svära under kvällens gång..

Game on!


I'm flying



Grattis till idolsegraren Erik Grönwall!
Helt klart en värdig vinnare utan tvekan, men jag kan inte ljuga mig ifrån att jag älskar Calle's röst! Plus i kanten är vinnarlåten som är riktigt skön, jag gillart!


getting' on mate



Time pass by.. Vi är numera nere på en nedräkning som har en 2 framför sig, med andra ord börjar säcken dras åt!

Innan det hoppas jag att både kroppen och huvudet rustar upp sig med ett ordentligt immunförsvar, för nuvarande är inte mycket att hänga i granen.. Hann i stort sett bara åka iväg till jobbet innan jag satt i bilen hem igen, förkyld & j*vlig sen vi va i Stockholm (?)..

Någon som har julkänsla?
Hos mig har den inte infunnit sig än!


Gooodnight



Ett rop på hjälp!
← Hur kan jag fylla upp utrymmet mellan bilden och vänster spalten?


8:e December

Som tidigare nämnt styrde rese-sällskapet kursen mot Stockholm imorse vid 05.30 och spenderade dagen! Visum är fixat och även en hel del rese-saker fick följa med hem!

Känns kontigt att säga det, men om 2 veckor är det jul och om ynka 4 är det våran tur.. Tiden har en rendens att bara springa iväg? Hur snabbt ska inte våra 3,5 månader gå då?

Sängen blir det nu, med tanke på att sömn är en bristvara för tillfället!


Tisdag



Soon we will be standing at the finishline!

Imorgon (Tisdag) åker vi upp till huvdstaden för att bocka av visum till Indonesien - Bali! När detta är klart tror jag det mesta har börjat falla på plats.. Tror ni vi är taggade?

Hostel ska även försöka hinnas med att boka till de första dagarna i Australien, just så vi hinner landa och ta det lite lugnt efter 2 dygns resande :P

Nu blir det strax sängen, med tanke på att jag ska plocka upp Lilja och Sofia vid halv 6 imorgon bitti.. Hey&hå önska oss lycka till, vi ska nämligen köra bil i stan i stockholm + att vi är där vid rusningstrafik..


Final(ly)



I mina ögon är det två riktiga stjärnor som står i finalen i idol 2009!

May the best man win!


A new episode will soon begin



Gårdags-kvällen spenderades hos Lilja med god dricka och gott sällskap! I vanlig ordning slutade vi upp på statt och dansade till förvånadsvärt dålig musik faktiskt.. Vem anställde "Dj" Nyberg?

Imorgon är vi inne på vecka 50, och idag är nedräkningen nere på 32 dagar! Känns som vi nyss var på 100-dagar?

Idag är det bara att buga och bocka, congratz Kristin på 19-års dagen!


091204


My baby!


Oh my..





Satt nyss och bläddrade runt på tv;n och kom över Biggest Loser, shiet vilka förändringar dom går igenom dom veckorna dom spenderar där! Jag skulle själv vilja vara där för ett tag, tänk er vad härligt att ha en tränare i ryggen hela tiden som peppar och kämpar, sen på råga av allt får man endast nyttig mat - Ja tack!


time pass by..



Tidsfördriv inför resan håller just nu på att beställas, någon som kanske i just detta nu läser någon bra bok att tipsa om? : )


091202


Igår efter jobbet hann jag hem till Natta och pussa på godingen, hon hade saknat mig! ; )

Vi är redan inne i December & vart är snön? Visserligen har kylan just börjat infinna sig men den kryper väl knappast över 5 minus.. Helt klart värt att nämnas är att om 22 dagar är det julafton och om 36 dagar slipper vi kylan helt & hållet!


Plockar poäng


Ica-kort.. det om nått måste vara vuxen poäng?

Jag har just blivit ägare av ett iallafall, ett kanon tips för er som är ute & reser mycket, skaffa ett Ica-kort! Med det kostar det ingenting utomlands att ta ut pengar i bankomater, som de flesta andra Visa eller Maestrokort gör!


RSS 2.0