Beard

Karlar - ge oss skägg! Det är ju nått vansinnigt snyggt, givetvis i viss mängd såklart! Men åh..

Imorrn är det tydligen fest så innibömba, så då går vi på't igen! Känns som jag fortfarande inte efter 2 dagar bleve' av med bafyllan, sikken grejj! Men innan imorgon är den borta, annars dricker vi bort den! Tanken på att vakna upp lika jävlig på söndag igen lockar inte!

Dags att börja fixa jobb.. - what!


Sweet home

Hemmåtfärd imorgon bitti mot Karlskoga igen! Denna gång med lite sällskap på tåget, som forhoppningsvis gör att resan går fortare.. Väskan är packad och allt är i sin ordning, så de är bar å åk.. Tack & hej för denna gång kära ångermanland!

Lite sommar på det här skulle vara som pricken över i:et ..


torsdag 26/2

104 dagar kvar för oss i karlskoga till studenten!
99 dagar kvar för kramfors-borna' till studenten!
24 dagar kvar till thai!
92 dagar kvar till Ayia Napa!

100-dagars
på gladan blev riktigt bra, med nått minus i hörnet kanske men vafan, heltheten va toppen, för jeklarns vilken kväll! & tokka jacka jag fann.. Idag blir det pizza så inni bömba med diverse folk, kommer sitta som en fläskläpp de! Bjur' på lite bilder från förfesten igår & sätter prov på hur många namn jag lärt mig;

jag, johanna & mikaVetej, henke, vetejAdam, Larsson & Ida Jag, Johanna & mikaAdam, Henke & kommer inte ihåg namn ;D
Någon som vill ha bilderna får ni skriva på [email protected] : )

sunshine

Dags att jobba upp brännan lite, seyah!


stay with me honey

Varför kan inte hjortar ångra sig?
- Gjort är gjort..

Ännu en dag som gått & tiden rinner bara iväg!
Dagen spenderades alltså i Sundsvall där vi hade hopp om att hitta nått snyggt, men tro det eller ej fick jag bara med mig ett linne hem! Visserligen ett par örhängen också, men de räknas faen inte.. Hade för mig det brukade vara tvärtom, att man kommer hem & inser hur mycket saker man köpt som man ändå inte kommer använda, men icke!

Kvällen spenderades i Nyland där det var derby mellan Kramfors & Nyland, som väntat tog Kramfors hem segern med ganska så mycket marginal! Det var i stort sett det! Men imorgon däremot lyfter taket på gladan, hey&hå..

Grymt skön låt!


23 februari

Tre veckor och sex dagar tills planet mot thailand lyfter & gissa om jag är taggad? svaar: JA! Läser flitigt millans & pathy's blogg om deras upplevelser borta i thai & dom verkar ha det mer än bra.. Saknar dom dock en hel del!

Birsta-city imorgon & kolla om det finns något snyggt som kan passa bra i garderoben, men det tvivlar jag inte en sekund på.. Shopping på schemat alltså, men dock hur länge återstår att se! Har åkt på nå' skit så i natt har det inte bleve mycket sömn.. Snarare att spana in toalettsitsen på närmare håll med spyan i halsen!

När börjar studentklänningar komma ut på nätet? Är det någon som har hittat någon bra hemsida kanske, med fina klänningar.. För jag har nämligen letat ihjäl mig i hopp om att hitta någon fin som jag ska kunna sy upp nere i thai! Men allt förgäves.. Den här klänningen är hittad på Lipsy & är riktigt ögongodis  ♥

Förövrigt.. Satt & skulle beställa en bikini på HM härom veckan & kände mig väldigt glad, tills jag såg att bikinifanskapet inte skulle komma förens 20 maj! Vilken tur att det tar tre och en halv månad att få hem en bikini! Visst, förstår att jag inte är ensam om att ha den men vafan, 3,5 månader?

Löningshelg förövrigt, vilket innebär festfestfest såklart! Då hoppas jag ni alla intar stadshotellet för att vara goa & gla'a! För det ska jag då minst sg


three floors down

FUCKING LOVE IT!

16.45

På med tjocka kläder & ut i vinter landskapet.. Var grymt skönt att äntligen få åka litte igen & köra av sig : ) Tycks som influensan har nått var & varannan för tillfället, för det hostas & är förkylningar lite överallt! Än så länge har jag klarat mig hyffsat undan men med min otur är jag väl snart sängliggande jag med.




Dagen i ära började med 2h snöskottning & en översvämmning i fam. fahléns stall.

Ikväll tänkte jag låta Seven Pounds rulla på tv;n, eftersom den tydligen ska vara bra ; )

Holy Makaroni

Fredag & helg
Det positiva för dagen har varit att vi numera har fått låna en bil så vi tar oss från A till B! Våran bil står fortfarande på verkstan & väntar in den jeklarns remmen som aldrig tycks komma! Kvällen spenderades först på Kramm där vi käkade taco-buffe som var guldvärt! Strax därefter åkte vi vidare till ishallen där Kramfors alliansen spelade & tog hem en vinst mot sundsvall med 6-2! Där Luffen dominera med hela 2 pinnar..

Bräda på söndag på latberget, gott folk?



Fan va jag tappa orden helt plötsligt.. tror jag får avsluta för idag!

and here we go..

Om det inte vore så förbaskat kallt skulle jag trivas som fisken i vattnet.. Men nu är det inte så! Imorse hade det varit -32 i Kyrkdal & -31 i Västansjö.. Vi klarade oss undan med -28 i morse!

Fick även veta idag av mina kompisar här uppe att jag blir kvar längre än väntat! Förmodligen blir det hemfärd nästa fredag eller torsdag! Därav för att alla studenter här uppe firar 100-dagars på onsdag som jag tydligen skulle med på! (Dock får jag fira 105-dagars) Men lönehelgen är jag hemma till, för då blire fest! right?


Nej nu bär det av & se om jag får liv i skotra'

Förövrigt var jag med i skolan idag hos dom här uppe & passa på att sitta & snacka med luffen nån timma som berättade diverse norrländska upplevelser karln fått genomlida.. Som bland annat en snodd kebabrulle av nått kriminellt gäng, åkt på stryk några gånger & spelar luftgitarr med nått coverband på kramm!

PUSS

Guess what?

Inte så svårt om man verkligen tänker efter..
För jag har ännu en gång haft oturen på min sida! Åkte & kollade på bandy nu på kvällskvisten & tro på fan att när vi satt i bilen hem att en rem gick i bilen! Så nu måste morfar åka till verkstan imorgon för att se om de va kamremmen eller vad som spökar.. Detta är helt sjukt, har aldrig tur jag!

Snälla alla med blogg! Börja ALDRIG att videoblogga är ni snälla.. Bland det värsta & skämmigaste jag sett!



Top Notch!

om sanningen ska fram..

Dagen har till sin ära inte varit värst så speciell men började inne i Kramfors på Ådalshallen där Johanna hade spelat fotboll! Sen blev det en runda på stan & ett stopp för lunch på bakfickan, helt godkänt!

15 Sanningar om mig själv:
1. Ofantligt klumpig
2.
Blir i stort sett alltid kär i snygga hjältar i filmer ♥
3. Älskar att göra om i rum, eller renovera & inreda!
4. Jag känner aldrig "fan va kul för den personen" om det innefattar nått jag vill göra mer än nått annat!
5. Bästa tecknad film →Lejonkungen
6. Jag har en tendens att prata en hel del..
7. Jag älskar att åka till nya ställen
8. Målmedveten
9. Kan aldrig svara på vad jag gillar för musik!
10. Har en tatto som säger "fånga dagen".. Men tror starkt att jag inte gör de!
11. Är jag ute & går med bra musik i öronen kan jag lätt börja sjunga högt & upptäcker det ofta försent då jag mött någon som ler lite förnämt..
12. Har kräkfobi, & får en känsla av att jag aldrig mer ska få luft!
13. Grymt kittlig, vilket gör att panik uppstår om någon håller i mig & någon annan kittlar mig!
14. Jag hatar att göra fel
15. Jag älskar mjölk & kan dricka hur mycket som helst!

Jag utmanar:
Sophie, Sandra, Luffen, Helena & Maria ..



Is it'nt a lovely day?

Jotack idag har det varit strålande sol men fruktansvärt kallt. Termometern har legat runt -20 i stort sett hela dagen, men det hindrade inte mig & Johanna att ta en promenad med hundarna över sjön fram & tillbaka! Bilderna säger väl sitt ganska bra & hur sjukt fint det är.. Dom tre första bilderna är tagna från Johannas hus & kan innefatta ganska hygglig utsikt! Sista bilden är väl snarare bara ett bildbevis på hur mycket snö norrlandsborna' får handskas med för tillfället, & är taget från köksfönstret här hemma!








Imorgon får vi se vad som sker, men verkar stå fika på schemat & kanske en sväng förbi skolan!
Måste givetvis träffa vår käre karlskogebo Luffen, som bosatt sig här uppe i Kramfors nu någon dag! Han hade tydligen hemlängtan så det ska vi ordna upp för karln!

Förövrigt är allt som det ska! Morfar och någon granne såg dock för någon dag sen ett lodjur knalla över gården, så man får väl hålla sig inne på kvällarna, för att kela med en stor katt står inte på schemat iaf! Nejni, tillbaka till verkligheten gott folk : )
Take care

sånt jävla oflyyt..

Vad har jag i hela världens frid gjort för att förtjäna all dess otur som jag har dagarna in och ut! Helt sanslöst faktist.. Allt från att jag slår in tårna i bordsbenet till att jag tappar bort min mobil! Det är fanimej inte rättvist.. För alla er som känner mig vet ni mycket väl att ordet klumpig kan sammanfattas ganska bra med Evelina Bodin, & även ordet otur! Hur som helst lever jag efter 18 års olycka, som har innefattat brutna ben, många sydda stygn, kryckor, bandage i mängder samt en mängd blod, jamenvisst, välkommna till Evelina perfekta liv.. riight! Dagen till ära hade att erbjuda en borttappad telefon. Satt nämligen på tåget då jag efter 3h anlände till Gävle och hade väldigt bråttom för att hinna med nästa tåg som stod och väntade! I all hast, sprang jag dit & satte mig till rätta, överlycklig att jag hunnit dit i tid, då jag skulle ringa hem för att berätta att allt gått bra.. jomen visst, ett litet problem bara! Min telefon låg kvar på det förra tåget, så där satt jag & kände mig handikappad som inte kunde kommunicera med världen! Efter många om och men på tåget kom jag över en gammal kärrings telefon som var sur som om hon inväntade döden med minuter. Ringde hem och fick förklara allt för min kära mor som otroligt nog inte var förvånad för fem öre, och som i sin tur fick ringa vidare till Tågkompaniet.. Mycket väl som jag trott, låg mobilen kvar i tåget, men den skulle lämnas av i Örebro imorgon! Så jag är alltså för tillfället mobillös!

Men här sitter man numera i Kramfors med endast 23 minusgrader och förväntas ska vara glad? Johra, klart jag är glad, för jag ska få träffa alla goa kompisar, men vafan.. 23 är väl ändå att ta i! Bara att knäppa overallen och på med vinterkängorna!


Bild från förra vintern då vi va ett gäng som tog en skoterdag! : )

On my way..

Sisådär gott folk, nu sätter jag kursen mot norrlands trakterna & hoppas på en toppen vecka! För er andra.. tjaa, ni får väl ha en lika bra vecka här hemma!

ciaaao


the vaccation can begin..

Efter galet dålig respons igår då jag undrade vad som hände under lovet, bokade jag en tågbiljett upp till norrlandstrakterna till nöjesmetropolen Kramfors city! Har inte rört en fena sen jag slutade jobbet vid 4 & har en magkänsla som säger mig att det är dags att börja packa lite.. För imorgon vid 1-snåret rullar tåget från örebro vidare mot sundsvall! Hoppas för mitt liv kunna komma över en skoter så man får åka litte!


Gammal bild men vad gör de?

Bara tanken att jag sätter kursen mot ett landskap med dubbelt, om inte trippelt så mycket snö & att inte tala om kylan! Desto värre är det när tanken slår mig att Millan & Pathy ligger i thailand i 4 veckor till! era jävlar..
God tid för packning & för att slå igen dumburken!
BYE LOVERS

Alla hjärtans dag

& inte bara det, utan Sandra har bleve 19 bast! Stort grattis till min älskling! Hoppas ni hade en skitskoj kväll på Bodaborg & hela köret! : )



-7 minus med 3dm snö & strålande sol! helt underbart : )
Därför passa jag på att ta årets första soltimma ute i vinterkylan! Strax därefter hämtade jag upp sandra och tog en veva på stan där vi inte fick allt för mycket gjort, lite snack & mys! Men fick däremot bevittna något helt klart väldigt skämmigt.. Jo tack, inne på Paris står vi i kö för att få köpa vårt kaffe då jag plötsligt känner hur någon bokstavligt talat försvinner bakom mig & grabbar tag i min jacka. Förvånat vänder jag mig om och ser en tant på 70 bast som ligger raklång på golvet med handväskan och tidningen utspridda på golvet & med hatten på sné. Med en dam i nöd hjälper jag givetvis den stackars tanten & gudars va hemskt pinsamt hon tyckte det var, & de va tillochmed så en annan rodnade lite, för där stod man mitt i cafe'ts händelse & känner hur hela stället stannar upp & vänder sig om.. Jaja, för er som undrar så bröt inte tanten något ben eller dylikt, hon gick bara upp i rök för henne såg vi inte något mer där inne ;p

Kvälla' har spenderats på kösa! Fan va guld vettni..
& förresten.. säg mig vad som händer på lovet gott folk? Äre värt att vara kvar i stan..
KYSS 


Fredagen den 13..

Denna dag ska innebära otur om man nu är skrockfull vill säga, men min dag däremot har däreimot varit toppen! Började dagen på colluseum där vi tränade upp våra arma kroppar, då jag sedan begav mig till stan med morsan i släptåg.. Väl där tog vi en runda & satte oss på "Som hemma", eller i mina ögon.. Paris! Inte långt efter de fortsatte min dag med en promenad längs näset med hunden & avslutade sedan hos Pezo&Asken.. Käk, film & massa snack! Kan väl sammanfattas som en toppen kväll!

För er som inte sett det här klippet.. njuuut!



Morgondagen är inte mycket roligare än en kväll som ska spenderas på konsum, eller i folkmun kösa! Så take care buddies ♥

delicious..

SEMLASEMLASEMLASEMLASEMLA
.. skulle sitta som handsken i handen!

Dagen i sig har inte bjudit på mycket hörreni, det var en helt vanlig torsdag som kommer en gång i veckan.. En väldigt slapp dag för min del må' jag säga, fast även väldigt seg & sitta i skolan och döda tid.. Hur som haver bjöd kvällskvisten på ett svettigt och skönt combatpass! Galet trött i kroppen av någon anledning & ser inte alls fram emot träningen imorgon bitti på colluseum!



Nej, det får vara allt för ikväll tror jag!
Puss

nothing matters..

Har nu tagit mig tid att knäppa några bilder på balklänningen som
ska bäras måndagen den 8 juni uppför kupolen backen!
Är otroligt nöjd över resultatet med ryggen som vi ordnade till!



later sweethearts..

Dagens dilemma..

Dagens dilemma idag är brunett eller blond..
Satt nämligen & glutta igenom en mängd med gamla kort & fick mig ett & annat skratt på vägen.. Sen upptäckte jag hur pass mycket man förändrats på bara några år, & där bland kom våra hårfärger på tal mina vänner.. Jo idag kan man få ett & annat glåpord över sig i "kommentarer" fliken efter detta inlägg, av mina utsatta vänner! Men ni är jätte söta allihopa & det är för gott ändamål!

Nedan kommer diverse bilder visas på mina vänner & mig
 som både blond och dum, men även brunett som är hett!











Dessa skönheter klär i allt - right?

På tal om samhällskunskapen så var jag där mot alla odds idag & skrev det sketna provet & hoppas bara för mitt liv att jag rodde det i land! Men nu var det sista gjort innan lovet, & lovet är inte en sekund fel!

Innan jag avslutar vill jag tacka alla medverkande i detta inlägg & är väldigt tacksam för allt gott samarbete med bilderna, Tack!


slänger in handuken..

Jag ger fan upp nu alltså.. När man har pluggat i 3 dagar på Naturkunskap & precis börjat fatta grejjen så gjorde vi provet idag, vilket förövrigt faktist gick galant.. Jo då ska man direkt efter börja plugga på Samhällskunskap! Min hjärna är inte skapad för att kunna byta ämne så här pass fort, för redan imorgon vid lunch är det dags för provet! Så åt helvete med skiten!


Nog pratat om skolarbeten för det finns det gott om!
Men nästa vecka blir det lugnare för då är det äntligen lov.. En hel veckas underbart lov!
Igår bar det av till Zari's i degerfors & fixade till det sista med balklänningen & nu är den toppen! Bilder kommer så fort jag har orkat ta mig tid : ) Men vetni vad gott folk.. I helgen på lördag närmare bestämt på ♥ alla hjärtans dag ♥ fyller stans goaste brud år, hela 19 bast blir sandra brunzell!  När en annan just fyllt myndig känns de som så börjar folk bli 19, shiet! Nej jag ska nu, tro det eller ej, försöka mig på en sista gång samhällskunskapen!
LATER : )

samhällskunskap

is killing me softly!
more update.. later!


Outfit yearbook..

Det stämmer bra mina vänner.. Idag ska vi gå tillbaka ända tills -92 då vi hade ena' otroligt klädmode må jag lova! Det var på den tiden shortsen slutade under armarna tillsammans med ett dassigt gammalt söndertvättat linne som var instoppat. Folk gick gärna omkring i speedos då som man till och med kan skymta än idag på vissa gymda skogsbad runt om i Sverige där modet inte haft samma effekt som hos oss andra.. Vi hade gärna håret lockigt med en tofs mitt på hjässan, eller jaja.. ni vet nog resten själva! Jag själv i mina fina 2 fullvuxna år hade inte mycket att säga till om just den biten.. kläder! & det har vi många bildbevis på, några som jag tänkte bju' på redan nu!

Visst, naglarna är lite halvsletna med det två veckors gamla nagellacket, & glasögona lite halv taskiga, men bilden får trots det helt klart en 9:a & det pga att min coolhet väger upp allt!
Brillor: Köpta ut en godisapparat
Tröja: MQ limited edition



Här får mitt ego dock ett hårt slag emot marken & det visar sig att jag tydligen inte var så cool.. Det är inte bara håruppsättningen som säger det.. utan i princip hela mitt ansikte!
Tröja: Gucci
Håruppsättning: Tony & Guy



Passa på att ta min LrL TRIKE bil med hjälm som matchar med fälgarna.
Hjälm: Leklådan
Bil: Specialdesignad från tyskland
Blöja: Libro



Plus i kanten på denna bild är nog magen som hänger över resårbrallorna, det kallar vi klass!

Från en tid till en annan, Bye

the following part..

Har just beställt en bok som jag längtar efter att få börja bläddra igenom, och det är ingen mindre än När jag hör din röst med Stephanie Meyer. Det är uppföljaren på Twilight för dom som sett den underbara filmen : ) Måste dock hitta någon mer bok, så har ni något tips skriv gärna!

Har även kommit över en drös med gamla goding låtar!




Säg mig svenska folket hur ni tänker när ni röstar på Caroline af Ugglas?
Hon är väl inte bra någonstans, & ser ut som jag vet inte vad.. Nej, nog om henne! Melodifestivalen var väl inget att hurra över i år inte! Vad hände med förra årets succe melodifestival med björn gustavsson & christian luuk som pausunderhållning?

Sen får det gärna sluta snöa nu & bli vår  ♥

You will be my king..

Låt oss börja med gårdagen då vi grundade hemma hos Sofia för att sedan bege oss till statt där Style höll till, och hur dom levererade igår! Tack & bock..

Här sitter man en lördagskväll själv i huset med datorn i knät & med tv;n på där melodifestivalen står på för fulla muggar.. Ska bli kul & se vad som bjuds på i år.. Så ikväll blir en mysig hemmakväll som var efterlängtad : )
Grym låt med en grym kille .. ♥




Förövrigt satt jag & bläddrade i Aftonbladet idag då jag kommer över en helt klart klockren artikel!
Det var nämligen så att en 23-åring utan körkort tog sig en tur i bilen, men fick polisen efter sig då han körde för fort. Så efter några minuters färd svängde 23-åringen in bakom en bensinstation och försvann några sekunder ur polisens synfält. När polisen fick syn på bilen igen var den parkerad och en man står på bilens passagerar sida. Mannen var bra rund under fötterna och greps för grovt rattfylleri men blånekade till angklagelserna. I förhöret senare uppger 23-åringen att den verkliga föraren hade varit en 120 cm lång främling vid namn Mållgan..  Mållgan skall ha hunnit flytt innan polisen hann dit alltså!

Man kunde inte bevisa att det var 23-åringen som hade kört bilen så han friades.

För er som inte har koll på vem denna mystiska förare Mållgan är så är det Alfons Åbergs låtsaskompis..

PUSS

us against the world..

Sedär varmt välkommna helg, jag älskar dig!
Dagen har hittills bestått av ett boxpass på colluseum med skolan & sen vidare till lagret där jag fick med mig både jossan & kristian för att stå på den där jekla jobbiga maskinen! fyfan .. Men ikväll gott folk går vi på alkoholen igen & kör! En vecka efter Black Jacks super kväll på wickan ska vi försöka få stattshotellets tak att lyfta minst lika mycket i takt till Style's låtar som; Fantasi, Det hon vill ha, Dover Calais, Vill ha dig, med fler gamla godingar!



Sen nu till en väldigt intressant och viktig punkt i dagens inlägg..
Vem hade lite & göra inatt klockan kvart i 3?
Vaknade av att Fingers Eleven med Paralyzer spelar högt & jekligt jobbigt klockan 02.44 då okänt nummer ringer.. Svarade inte och tänkte inte mer på det förens jag kom till träningen imorse då både Sandra & Stina hade bleve väckta dom med, så träd fram din okände nattbesökare och få våra frågor besvarade vem du är..

Jag vill utomlands!
jag vill utomlands!!

levandedöd..

Om någon mot förmodan inte har upplevt den känslan så har jag för tillfället tillräckligt ,och lite där över om någon skulle vilja lida med mig.. För er som inte vill veta om min dag kan sluta läsa här!

Vi skulle hur som helst upp med tuppen idag, bokstavligt talat för att komma med bussen som skulle ta walthers till snölagda säfsen! Väl där knöt vi på oss bootsen & hoppa på liften för första åket.. och ojj sikka bra backar det var! Hade en uppfattning om isbanor i backarna men fallet visade sig vara tvärtom, åtminstonde inte där jag åkte! & ett stort plus i kanten för alla hopp som byggts! Efter 6h åkande och några vurpor senare hoppade vi ännu en gång in i bussen som skulle ta oss hem till Alfred Nobels Karlskoga.. Underhållning på vägen hem var offside som visades på burken, och vem kan inte älska den filmen? Har väldigt svårt för svenska filmer, men denna film är ju helt underbar!

Väl hemkommen dök jag handlöst ner i sängen & slocknade närmsta timmen, men sen ringde detta hemska alarm ännu en gång, för då var det dags för ett box-pass på lagret med jossan! Just nu känns det som jag va i täten på vasaloppet & spurtade sista biten mot någon jekla norsk, för min kropp är.. jag säger det ännu en gång - levandedöd!

Tillbaka till er som inte ville läsa, välkommna tillbaka!




Då min kära vän Hoffner fick sitt infall under en håltimma i skolan att gästblogga här tappade jag konstigt nog besökare, så slut bloggat för den karln! Från en sak till en annan fick jag en chock när jag fick höra att statt skulle ta inträde på 170:- på fredag när style kommer dit. Men det verkar inte vara så farligt gott folk, utan dra av 30:- på det extrema priset så kommer vi ner till det riktiga. Men en glad nyhet för att trogna Statt-medlemmar på Facebook kommer vi glida in innan 00.00 för endast 70 riksdaler! Det lönar sig att vara statthora som mina kära vänner kallar det..

Vi ses på fredag!

gästblogg



Hej evelinas vänner. här är jag tobias oskar tauer hoffner.. Sitter här i skolan och pratar med evelina om att hon har köpt en ny bil. grattis till henne tycker jag. men nog om henne. fick lite inspiration när jag va inne på blondinbellas blogg nyss o ville gärna blogga då jag med. sitter här i skolan o lyssnar på coco jambo. bra låt. *evelina diggar* imorgon ska vi till säfsen då ska ja o eve sitta brevid varandra i bussen för vi ska köra sten sax påse. längtar även tills ikväll då det är myskväll för mig o eve. vi ska ha maskerad. överaskning väntar bakom fiskedammen. men nu vill jag inte skriva mer för att det var tråkigt o eve har inte betalat mig ett dugg för att ja ska skriva.

Vid pulpeten Tobias Hoffner

en vanlig dag i skolan..

Nu vill jag bara ha vår, vår och åter igen vår!
När våren kommer blir man inte bara glad, utan man har en galet bra ursäkt till att förnya garderoben också! Har spanat runt & hittat många godingar som kan ses!




Sitter förövrigt just nu på en Naturkunskaps lektion där lärarn "grod-jenny" gör sitt bästa för att förklara Gentik för en klass på 25 stycken som inte verkar förstå mkt mer än mig.. Detta är ju bara ett kapitel med massa konstiga förkortningar och ord, som inte har någon logisk förklaring om varför dom gör som dom gör.. Bäst av allt må vara att det är prov på måndag & här sitter jag och förstår verkligen ingenting men tycks inte göra saken bättre för den delen heller..



Som sagt .. det är kört!
Ikväll blir det träning på lagret igen, & det är något som ska bli skönt åtminstonde!
Förövrigt är det säfsen imorgon med skolan då jag ska få åka litte snowboard igen! wihow, ska bli grymt!

Ciao!

One of us..

Här sitter man nyss hemkommen från shule & har inget bättre för sig än att sitta vid burken! otroligt liv.. Egentligen har jag väl en hög med skolarbeten som borde göras, men har någon tendens att göra allt i sista minuten vilket gör allt så mycket jobbigare!  Från en sak till en annan så hemskt mycket roligare har jag varit & bokat tatueringstid nu i helgen, så den 24 april blir det en ny gaddning!

Ska skriva en text & bygga på den jag har på höften med stjärnor! längtar just bara lite!



Nej tjollahopp, thats it i mitt händelserika liv!
Ikväll ska vi svettas ut all alkohol som finns ligger kvar i kroppen sen helgen med hjälp av combat!
Ciao!

turn it up, and make som noice

Läste igår på gibbans blogg om hans otroligt bra avmålning av karlskoga.. Staden som vaknar upp fredagar och lördagar men som resten av veckan kan tyckas vara otroligt likt en spökstad.. Kan stämma väldigt bra, men å' andra sidan.. fan va kul vi har den fredagen & lördagen!

På tal om fredag, blev det som väntat Black Jack som oväntat hade lockat otroligt mycket folk som i sin tur ledde till lång kö väntan! Men ack så skoj de va, & ganska bra blandning med musik.. Ena dansgolvet hade black jack där 40+ stod & bugga, då andra dansgolvet hade högtalare som dånade ut bas så golvet skakade samt all musikblandning mellan 50 cent till dj sammy tecno musik! Nej slutsnackat om detta..



Så grymt bra film, so make some noice!

Nej ni, tack&hej för idag.. Nu hoppas jag få me mig nån till lagret för att göra någon nytta!
Ciao

RSS 2.0