I hate everything about you

Three Days Grace  -  I hate everything about you
The offsprings - You're gonna go far, kid 



Impuls köp igår på nätet när jag klickade hem ett coolt armband från cocoo,
som kom hem redan idag i brevlådan! Fraktfritt dessutom : )



Igår körde vi Combat ännu en gång, & satans va kul det är! Ett pass man inte kan missa om man inte kört det förut, helt klart!



Många bilder och lite text idag märkte jag just, men whatever!
MINA skor.. eller ja, inte än!

TAGGA TILLS IKVÄLL GOTT FOLK!

walking in memphis

Oh vilken gammal go' låt : )
Och på tal om go, spana in bruden! Bra jekla tur man inte blir sugen på utlandet nu..
Men nu har jag snart tiden inne för att börja nedräkning till Thailand. Just nu är det faktist bara 52 fjuttiga dagar kvar till sol & värme! HellYeah

& på tal om dansmackera' så är dom polerade & klara för att inta karlskogas nöjeskrog wickan imorgon kväll för att sjunga allsång till black jacks fina stämmor med massivs med bugg!




Sup & svälj helt klart trevlig helg!

goodbye my lovers

Ja då har vi kommit till dagen innan millan & pathy ska åka iväg till soliga thailand i 2 hela tok-långa månader! Jag kommer sakna dom som tusan men känns ändå skönt för jag är bombsäker på att dom kommer ha det tok bra. Många minnen och upplevelser, ja tusan, man kan ju inget annat än att önska dom en toppen resa! ♥
Men nog tusan rycker det i kroppen på 'en när var & varannan åker utomlands för tillfället..



Me love you girls!
Have a great time!


right ..

Kan inte riktigt släppa helgen som varit för lördagen som var så efterlängtad blev ju galet mkt bättre än bäst! Fyfan tokka fylleslag det blev, men ack nått så grymt kul! Vi började grunda hemma hos Helena som ska ha en medalj för en toppen förfest, där det bjöds på sång, fylla & skratt : )  Väl på väg ner till statt hann jag bli av med bankomatkortet i bankomaten, kan ha berott på att koden inte uppfattades så bra när jag tryckte med hela näven! så nu är det dag att fixa ett nytt tydligen.. & statt var väl bland som bästa ever? Har hört att många tyckte det var så där men jag kan iaf prata för mig själv när det helt klart var bland dom roligaste, & det var ju för tusan fullt på statt, folk överallt! Nej det är bara att tacka & bocka för en helt klart grym kväll! Hoppas på en lika grym fredag då självaste Black Jack intar wickan ;p

Min gårdag var inte värt att skryta över.. Må det bero på lördagskvällen?
Släpade med mig wolle & putte till donkan & käkade & våldgästade sedan olivia! Sen kan jag inte påstå att det blev mkt mer gjort den dagen.. Vi satt som två fågelholkar framför tv;n hela dagen och tog oss till sist i kragen för att ordna lite krubb! Nog om det!



Studiedag idag som satt exakt där den skulle! Guu' va gött det har varit!
& nu frammåt kvällskvisten drog vi till lagret & körde combat : )

PUSS

öppet hus ..

Japps imorgon är det öppet hus på Walthers, vilket innebär att vi elever även måste närvara några timmar! Men vi blir å' andra sidan lediga på måndag istället :) Efter öppet hus har jag planer på att åka & titta på någon match i Varannan Damernas som spelas i helgen!

Dagen har i sin ära fått innehållit färgning av kalufs på först mig & sedan min soulmate sandra som jag slingade håret på! Hann även boka tid på stråt' för att fixa till snygga naglar lagomt till student tider! : ) Sedan får vi inte glömma dom 6 sista timmarna på min otroliga Fredag som innehöll jobbjobbjobb!

Imorgon ger vi järnet brudar, för då äre party! Nyktert sedan nyår så nu ska taket lyfta & sen får vi inte glömma att vi ska festa en sista gång med millan & pathy på ett tag nu ,för dom ska ju iväg & bli bruna & jävliga ; )

Måste ge en hyllning till min käre vän & även norrlandsbo Peter som har skapat; Peter & Johans blogg! Vilken jekla grejj, keep on the good stuff!



BRIING MEE!

i love shopping

Kanske inte något nytt i "tjej-världen" men ännu en gång har jag åkt in till örebro för att kolla runt lite..
Åt helvete med kolla runt! Klart som fan jag hann bränna pengar så det skrek om det, dumt, men min garderob är lite gladare så det är de värt! På tal om min garderob måste jag snart slå ut en vägg för att få plats med alla mina kläder.. För att slänga kläder är inte kul för fem öre, jamenar.. nån gång kanske man får använvning för en gammal trasa?
Fick iallafall med mig dessa leggins & skorna på bilden bland annat!



Även några t-shirtar fick följa med hem till Bråten, däribland outfiten på bilden nedan!



Helt klart veckans höjdpunkt blir på lördag, för då är det äntligen fest efter 3 låånga nyktra helger!
& imorgon ska jag fixa håret också, kanon!
Puss&Kram


kebne flashback

Hur patetiskt det än låter ligger jag här i sängen med ett geografi arbete som jag försöker mig på & tycker synd om mig själv. Har något så grymt ont i hela kroppen, tror man även kallar det för träningsverk! Detta är ju ännu ett tecken på hur otränad man är, nej tack&lov för nya tider! Imorgon hoppas jag på ett combat pass men det känns ganska långt borta för tillfället för det var grymt många inbokade, så tiden får visa vart vi hamnar..

Måste även få med en & annan klagorad & idag lyder den så här; Kan för mitt liv inte förstå mig på mina torsdagar i skolan! Börjar med spanska klockan 8 till 9, men sen förstår ni gott folk har jag en fin håltimma tills klockan halv 1 då jag har samhällskunskap en timme. Varför inte kunna ändra om schemat så man slipper all dö tid i skolan. Så ja, känns redan mycket bättre att jag fick säga det!

Från en sak till en annan! Sitter & kollar igenom alla goa Kebnekaise bilder som jag tänkte bju på : )

Jag & sandra vid våran tältplats

Ganska grym utsikt & hyffsad bra tältplats!

Hela gänget med kebnekaise långt bakom oss med snövita toppar :)Går från kebnekaise på väg hemmåt!Jag & sandra bygger upp vårat tält för ca 20: e gången!

Sedär nu har jag lyckats slippa ifrån Geografi arbetet i 20 minuter tack vare detta inlägg, så jag hoppas ni får lika stor nytta av det för att fördriva tiden som jag har haft!
PUSS 


Getting off on the right foot

Om det är något som jag tror nästan alla människor för tillfället ser framemot är det våren! Jag hade vårkänslor för någon vecka sedan då solen stod högt på skyn med många plusgrader & torra vägar. Men vad hände sen? Jo då bestämde vädret sig för att ta en helomvändning och istället ge oss centimeter med blötsnö, man tackar & bockar! På med vinteroverallen igen! Något jag inte heller riktigt kan förstå mig på är hur tisdagarna i skolan alltid är så långa & galet sega, det känns som dom aldrig ska ta slut, & sen på råga av allt sitta & snacka växtceller!

Slut på negativt för idag & tillbaka till det något roligare!
Gick mot alla mina principer idag & följde med lilja till ett spinning pass! Spinning som jag för mitt liv inte kan förstå att människor frivilligt går till. Varje gång jag hör ordet spinning är det som en automatisk knapp som slås på inne i huvudet & säger svettigt, tråkigt & nära-döden-upplevelse! Men se och häpna, jag anlände till lagret med inställningen att jag inte skulle komma därifrån levande, men det gjorde jag! & tro det eller ej var det kul på råga av allt. Vi körde nämligen inte vanlig spinning utan med puls klocka, & det gjorde att tiden gick mkt fortare & även roligare!
På fredag är det äntligen inbokat färgning av detta kråkbo till hår man har & det är inte en sekund för tidigt! 



Sängen ropar, så lika bra att hoppa ner för imorgon bitti väntar combat på colluseum! 
Puss&Kram 

Nunc aut nuncuam

I folkmun Nu eller Aldrig..
Igår fick jag äntligen hem filmen Twilight som jag har velat se så länge & för er som vill ha ett bra filmtips råder jag er att se denna film! Jag gillade den iaf nått grymt ♥  Har även varit bra sugen att se Benjamin Buttons otroliga liv samt Yes man ett tag nu, men har inte hunnit.. Så är det någon själ där ute i världen som läser detta & har sett dom släng mer en gärna in en kommentar om dom är sevärda : )

Idag tog jag foten ur r*ven & kostade på mig ett träningskort på träningslagret som jag funderat på det närmsta året! Idag var det då tänkt att jag, olivia & lilja skulle köra oss slut på Combat, men så blev inte fallet för det var proppfullt! Så istället körde vi nån timma på gymmet ist. Men nu är det hårdköra framöver, som sagt, Nu eller Aldrig.

Har även en låång lista på vill ha saker för tillfället! Dessa listor kommer & går men just nu är den lång som attans! & som prio nummer ett är dessa grymt snygga nike sneakers som helt klart måste inhandlas! Förövrigt har jag inte mkt att tillägga för tillfället! Utan min vecka kommer mer eller mindre endast bestå av träning vilket jag ser fram emot!




Peace out!

mera fredag..

It's finally here, HELG!
Fick prova på ett nytt spinning pass imorse när vi tränade då vi cyklade framför en stor filmduk med Tour De France rinnande på duken.. Vi befann oss alltså i Frankrike & cyklade uppför Alperna, inte nog med att det var ett bra mycket roligare spinning pass så var det grymt fin utsikt när vi cyklade! Så man kan i stora drag säga att jag har idag utan några som helst förberedelser, har cyklat Tour de France! Som om de skulle vara nåt? - Nee!
Vi hade även ett Rodd-pass som jag helt oförväntat fick ta hand om, & leda! Visst är det kul & vara instruktör men inte lika kul när man har en mikrofon vid munnen & ska försöka andas! Eller snarare flåsa! Hur som helst är jag tok-ledig idag vilket är grymt skönt & man kan inte göra något annat än älska våra fredagar i skolan.. Har träning halv nio till halv tio & sen.. ja sen vare inge mer utan det är våran skoldag! MELOVE
Men kvällen bjuer åtminstonde upp på fika på melkers med tjejerna, vilket ska bli riktigt skoj! Alltid lika mysigt att sitta en fredag med nära & dricka något gott och snacka lite skit ; ) 


I know, dom är gryymt snygga! Har kommit in i någon skoperiod nu, & jobbigast av allt är att varenda sko är så grymt snygga! Dags & beställa lite snart tror jag allt..
Puss

15 Januari

Sitter förtillfället med teknikens under Josefin Thingberg & hon ska ha en guldmedalj för att hon efter alla dessa år äntligen ha skaffat en sida där man kan kontakta henne! I detta fall, facebook! Fick frågan vad det var för fel på brev & frimärken, men fann inget vidare bra svar! Anyway imorgon bitti är det träning igen, & då bjuds det på spinning och rodd! Rodd som är grymt jobbigt med även galet kul!



Jag som hade så mycket att skriva om trodde jag.. tappade allt efter vägen!
Take care!

14 Januari

Sitter här nyss hemkommen från Colluseum där vi körde Step/core idag!
Nu om en timma är det back to school igen för 2 lektioner & sen direkt till Konsum, eller ja coop som det numer heter för att jobba tills sena kvällen.. That's my day! & förövrigt för er som frågar, så nej det blir inget party för min del i helgen, utan vi har bestämt att det inte är fest förens den 24!
Tänkte även vara hygglig & slänga upp någon gammal go låt, men det fick jag fan för! Till min besvikelse insåg jag att just den låten inte gick att lägga in, men jag bjuder på länk ist ; )

http://www.youtube.com/watch?v=TZn4S4y4NII&feature=channel


Rise and Shine

Tisdag ännu en gång & skola ännu en dag.. Vårat jullov som varade i nästan 3 veckor är ju som bortblåst? Känner mig inte utvilad, eller något liknande som man tydligen ska göra efter ett lov.. Men helgen bestod åtminstonde av diverse roliga aktiviteter! Däribland på lördan åkte vi in ett gäng till Storstenshöjden under några timmar för att få chansen att åka lite snowboard, för vem vet hur många till gånger man hinner göra det i år? Detta väder som tar vändningar som en hormonstin tonåring.. Väl efter det hann vi komma hem några timmar innan vi samlades ett glatt' gäng nere på uterinken en lördagskväll runt 8 snåret! Galet bra anledning till att inte festa!




Förövrigt har jag inte mkt att säga om mitt otroligt händelseriksfulla liv för tillfället.. Mina dagar börjar i skolan & slutar oftast upp på jobbet, & om inte annat blir det trötta hemmakvällar! Nej nu ska man ta & återgå till allt!
XOXO DUUDE

freeakyfriday!

Då har ännu en vecka gått! En vecka närmare sol&värme..
Idag bar det av in till Karlstad för att göra en instas i fotbollslaget på skolan. Fotbollen känns tyvärr som ett avslutat kapitel för min del, fick jag uppleva idag.. Så tro vad som står på tur nu härnäst, kanske Boul? Eller varför inte kanot? Det återstår helt klart att se :)



Idag däremot vet jag nästan exakt vad som kommer ske, för jag ska nämligen med sandrutt på nya Wallander bion som har kommit idag! & sen efter det blir det mycket troligt melkers för att kolla läget : )
Puss&kram, people!

Mrs skridsko!

Ja ni hörde aaabsolut helt korrekt.. Numera kan ni hitta mig & mitt gäng hängandes i nobels finaste kvarter, uterinken! Där har vi under dom senaste två dagarna hunnit spenadera 6h med blod svett & tårar! Jag & min högra hand Camilla Widå har numera siktet inställt på Bofors "tryouts", så vi tänker finslipa formen så vi har en chans nästa säsong!

Smådetaljer som att kunna bromsa, eller ja stanna det är väl vårat största problem, trots att poletten tycks ha fallit ner någolunda efter dessa hårdjobbade timmar! Jamenar, förr eller senare tar det väl stopp? Så nu sitter man här med verkande fötter inlindad i ett stort duntäcke för att få upp normal kroppstemperatur ännu en gång! Bildena nedan visar vilket gäng med hjältar jag hade & göra med igår, & värt att nämnas hade vi även sällskap av mia, nicko, solberg & hermansson!



Idag var det ett nytt gäng med nya krafter som intog uterinken, därbland: widå i högsta person följt av olivia, madde, hanna, myran & varg! Mycket trevligt mycket trevligt.. Sen til något som kanske inte är just lika mycket trevligt.. Skolan börjar imorgon, vilket innbär ett nytt stort lass med alla dessa skolarbeten som ska göras & aldrig tar slut!
Alwaaays look on the briight siide oooof life!
Puss&kram

Bättre sent än aldrig..

Som sagt! Här kommer lite bilder från våra underbara julavslutning där vi kammade hem segern i waltherskampen! ;)

   

Dåligt med andra uppdateringar här på bloggen faktist..
PUSS&KRAM CYKELRAM
 

Whiskey Lullaby

The angels sang a whiskey lullaby ♥



Lördag&lugnt!

Ja ni, detta är första lördagen på jag vet inte hur länge som jag inte dricker alkohol & blir full&gla'!  Må detta bero på att febern & hela förkylnings-skiten är ihållande även idag.. För vore det inte för det skulle väl förmodligen även jag vara ute på hotellets golv inatt för att dansa & röjja lite med alla góa brudar! Men nej, det får vänta!

I dessa tider då allt känns kallt&snorigt längtar jag något grymt mycket till Thailand som inte är så långt borta just nu.. Närmare bestämt faktist en ca 3månader, ojj va skönt de ska bli!



Om några dagar börjar skolan också, men det ska bli så skönt! För nu jävlar äre slutspurten!
STUDENT 2009

Puss&kram cykelram

2009

Nytt år - Nya möjligheter

Impuls resan till Branäs under nyår blev inte bara bra.. Utan toppen! 
Bilder kommer någon gång dom med, dock inte just nu.. För ska man ligga på topp kostar det säger dom. Så nu sitter man här inlindad i ett täcke med tända ljus överallt, med feber, halsont, förkyld & bara galet ont i öronen.. Men vadå, vi hade ju kul! Nej vad säger vi gott folk.. Kanske ska återgå till min största syssla under dagen, ligga i soffan & försöka bli människa igen!
OBS! hur goit vare inte att få åka litte snowboard igår då! oooh, loveit!

Såå, take care buddies!


RSS 2.0