Happy New Year

Jaa ni gott folk, det börjar närma sig nyår med stormsteg, & säg mig vart detta år har tagit vägen? Shiet vad tiden går fort när man har kul.. Men året som står & knackar på dörren kommer inte kunna bli något annat än minnesfullt och underbart! För redan om cirka gurka 3 månader styrs kursen av mot Thailand i två underbara solveckor, kommer hem & spenderar sista skoltiden tills vi sedan beger oss till Ayia Napa i en vecka med mycket alkohol! & sendå?
Jooni, 2 dagar efter vi kommit hem har vi balen som skall bockas av, & 2 dagar senare efter det är det så hemskt mycket student! Sendå? äh, det tar vi då..

lilla etta, lilla etta, faan va du är fuuul!
Ingen mössa haar du, ingen studenten tar du
lilla etta, lilla etta faan va du är fuuul!

Nyår som bestämt skulle firas hemma i år tog oanade vändningar efter ett fyllekäk på max en lördagsnatt runt 03.00 snåret.. Jo visst, nu ska jag, jossan, kristian & kristoffer bege oss likt alla andra till branäs. Vi nöjer oss dock med en snabbvisit från tisdag till fredag men det kommer bli great!
SNOWBOARD - HERE I COME!


Merry Christmas everybody

Godjul & gott nytt år allesammans :)
En heldag med nära och kära har det givetvis blivit idag då det är självaste julafton. Dock kommer inte den traditionella tomten till oss längre om kvällarna, och undrar fortfarande varför? Ni vet han snyggt uppklädda i rött med den bekanta rösten och den sprit-doftande andedräkten, miss him!

Med eller utan tomte har ialla fall julafton i år gått mot sitt slut. Julklapparna för året blev bl.a Thailandsresan, klänning, pengar, parfym & allt annat småplock som alltid kommer till hands! <3 Toppen!

Hela släkten, eller ja hela & hela är väl & ta i, för så stor är den inte. Hursom helst, släkten bjöd upp på norsk kareoke under kvällen & det var galet kul! Dubbelvikta låg de flesta med tårarna i ögonen. För er som inte har en blekaste vad norsk kareoke är ska jag förklara det för: Två lag tävlar mot varandra, då en och en från vardera lag går upp ch sätter på sig hörlurar, därur spelas en låt som då denna person ska försöka nynna eller sjunga till så alla andra hör vad det är för någon låt. Ganska simpelt, men dock så kul!!
Tänkte faktist slänga upp några bilder, så enjoy!

FarbrorFarmor ;)Dj, farfar ;D

christmas time

Vart är all julkänsla i år?
Inte ens en gnutta snö kan vi få tills jul, värdelöst faktist! För det är ingen riktigt jul utan snö.
med eller utan snö är julen trots allt här redan om 2 dagar :)
Julklappen i år blir great, för det är thailandsresan <3 längtar någt grymt mkt!

nu är det tagg för på torsdag är det utgång :D

.

Hemskt mycket skön låt!
Är även med i det gamla bodypump passet..


! ! !

Hej gott folk, tyvärr kommer inte detta inlägg vara en dans på rosor för jag har gått från att haft en toppen dag till en inte alltför lika bra dag..
Just nu känns det piss & förstår inte alls vart detta kommer ifrån? Känns helt taget ur luften men givetvis måste det kollas upp, jag förstår mig in i deras situation. Men det som bara får mig på grymt dåligt humör är hur dom lägger upp det för mig, ett möte - fine for me, men vad det handlar om är tydligen helt oklart att få fram? Istället för att ringa & säga vad saken gäller, ha en trevlig ton & lägga fram det på ett väldigt bra sätt för att kolla om det passar mig blir det rena kaoset, otroligt tröttsamt! Otroligt passande då vi nu skriver om filosofer i skolan & har John Rawls som säger att : Var och en skall ha största möjliga frihet så länge den inte inkräktar på någon annans frihet.

Där rök den friheten men att ha ett nytt jobb som t.o.m. dom ringer & tar ledigt åt mig på! sinnes!!
Vad hände med all frid & fröjd längs vägen? Alla goda ord man fick höra för man skötte sig & nu är dom som uppbrända för detta? Sätter en familj med högt temperament i spel på bara några minuter.

Förtal är ett brott som innebär att sprida uppgifter om någon i syfte att utsätta henne eller honom för andras missaktning.
Hot är ingen fördel..

Nu är det dags & sätta ner foten för att få klarhet!
tomorrow is tomorrow


hemskt mycket lördag gott folk!

Nu är det lördag igeeen.. ♥
Dålig uppdatering i veckan här på bloggen, men å'andra sidan har det inte varit mycket som vare' värt att skriva om..
Jobb & skola & träning, bra vecka.. Nej men igår blev det åtminstonde jobb på kupolen, & snäll som man var tänkte jag åka dit en timma innan jag skulle börja för att hjälpa till med all dukning, & det visade sig att det fick man sota för.. För tro på faen att jag fastnade med bilen när jag skulle åka upp för backen till kupan. Joviesst, & där stod man med en volvo v70 orörlig på en isbana, yes! Knalla in på jobbet & ringde efter en traktor, så var det problemet löst, men jag ska då aldrig komma tidigare igen ;p 
När klockan slog 02.00 var man hemma & hade jobbat sina 12 h för den dagen då fick benen vad dom förtjänade, må jag lova! Anyway nu ska jag strax iväg till kupan igen för att jobba litte! Sen ikväll verkar det bjudas på utgång, & vem har dött av det tidigare? När man mår som bäst & röjjer? Join us



overandout ♥

Tisdag ..

Bilden talar ganska bra för sig själv om vad jag tycker om allt plugg för tillfället ..
Men visst ser vi ljuset i tunneln!


Nej,åter till plugg för imorgon bitti är det spinning och bodypump på schemat :)
Puss&kram

gratis är gott

Hur kommer det sig att söndagar alltid ska innefatta en grymt jobbig bakfylla?
Igår förövrigt intog vi statt & firade tjejerna som fyllt & tanken var under kvällen att jag skulle skippa alkoholen totalt, men ni vet väl kanske hur det där brukar funka.. Av någon anledning faller man alltid ner i samma fälla & sitter där 2h senare glad som aldrig förr & alla problem är som bortspolade, vi brukar även kalla det för fylla! :) Men så sant som jag sitter här är impuls grejjer alltid roligast, för igår hade jag grymt kul så tack allihopa för en galen kväll! Fler sånna tack.
Vet inte hur det kom sig men jag fick även halva baren gratis under lördagskvällen, låt mig anmärka att detta är inte ett klagomål, mer bara en otippad anmärkelse, för drinkar kom på löpande band!
Fick tips av Joey om den här sköna låten som brittan nyss släppt!


Puss&Kram

take it or leave it

Lördag & så hemskt mycket ledig!
hallelulja
Fick förökning i familjen igår av två malmöbor också, mycket trevligt!
Värt att nämnas kan vara gårdagen då den va fullspäckad från morgon till sena natten i stort sett, började med bowling med skolan & taggad som man var att ta hem segern gick det givetvis rätt åt pipsvängen, & för att inte få mig själv att låta så kass kan jag väl understryka att sandra släppte klotet i stort sett när hon va uppe i luften så golvet näst intill sprack ;D Anyway, efter det fick jag bila in till örebro för att hämta Amy & Lisa på tågstationen, tillbaka hem & åkte sedan direkt till Lilja som klippte av mig håret, TACK!
Sesåja, va inte oroliga.. det är inte över än! För sedan åkte jag väl såklart till jobbet också, mitt andra hem ;) Men gårdagen var faktist mycket roligare än väntat, & det kan ha berott på 250st galet fulla människor.. Igår om någon gång kan vi snacka om spritfest! På tal om spritfest så bjuder lilja upp ikväll till statt för idag är det ju hennes dag, GRATTIS!
Sen har jag även tänkt bli bättre på att ta kort, så jag införskaffade mig denna goding igår.



Kan man göra något annat än älska denna hånande video mot Karlskoga dialekten?
- nej!


nära döden upplevelse ..

Får väl börja med ett hallå!
Men nu vidare till viktigare saker.. Igår när jag kom hem från jobbet på kupolen fick jag höra att min älskade hilda hade fått ett anfall.. En hund som aldrig varit sjuk förut under 7år, sätter skräck i hela familjen. Börjar krampa och slutligen spyr, usch.. Kvällen kom & vi gick upp och la oss, hann sova 40 minuter tills hilda kommer och väcker mig och trampar omkring. Sen börjar hon krampa igen och givetvis spyr.. I och med att hon inte kunde andas så bra och hade hög puls trodde vi alla att skrutten skulle behöva avlivas.. & tror ni man kan sova efter det? Nej utan istället satt jag uppe med henne tills klockan slog halv 5 då jag somnade på soffan.. Goda nyheter är iallafall att idag mår hon bättre & har fått tabletter från vetrinären, thankgood!



<3

Med tanke på den galet dumma dygnsvändningen så ringde maami & sjukanmälde mig så jag fick sova ut.. Hade varit ganska tufft att kliva upp vid halv 8 igen för att träna! Nepps, utan det blev sovmorgon och sedan runt 4 snåret vidare till Kupolen för jobb ännu en dag :)
Halva veckan avklarad , goigt värre!

kärlek till världens sötaste hund <3

ny design :)

Som ni ser har min blogg sprungit in i väggen & fått en ny look. Detta har vi & tacka Helena för som snyggade till den!

Inte bara bloggen har fått nytt utseende idag, utan även mitt rum fick en liten uppfräschning, som ett hopp på att jag kanske är där oftare..  Har idag min lediga-dag från allt som har med stress & ansträngning att göra. För imorgon börjar min lilla jobbvecka .. Konstant jobb efter skolan tills sena kvällar blir det hela veckan förutom lördag då vi ska fira Lilja som äntligen blir sina 18 fyllda! Som vi väntat.. Men nu ska även hon ut & röja på statt ; )
Här är resultatet av vad som blev målat idag i rummet:

  


Helgen som var firade vi Nikolina och Daniella som även dom fyllt 18, så det blev gallej & sedan vidare mot statt!
Hade dock en sån där kväll då inget duger åt damen, utan statt va tråkigt, & musiken var dålig, & allt va inte som de borde vara när man dricker & är go, MEN vi tar motsatsen nästa helg ; ) Anyway.. nu blir det nog sänga' & lite plugg på det hela så blir det väl inte mycket bättre?

PUSS&KRAM



RSS 2.0