mera fredag..

It's finally here, HELG!
Fick prova på ett nytt spinning pass imorse när vi tränade då vi cyklade framför en stor filmduk med Tour De France rinnande på duken.. Vi befann oss alltså i Frankrike & cyklade uppför Alperna, inte nog med att det var ett bra mycket roligare spinning pass så var det grymt fin utsikt när vi cyklade! Så man kan i stora drag säga att jag har idag utan några som helst förberedelser, har cyklat Tour de France! Som om de skulle vara nåt? - Nee!
Vi hade även ett Rodd-pass som jag helt oförväntat fick ta hand om, & leda! Visst är det kul & vara instruktör men inte lika kul när man har en mikrofon vid munnen & ska försöka andas! Eller snarare flåsa! Hur som helst är jag tok-ledig idag vilket är grymt skönt & man kan inte göra något annat än älska våra fredagar i skolan.. Har träning halv nio till halv tio & sen.. ja sen vare inge mer utan det är våran skoldag! MELOVE
Men kvällen bjuer åtminstonde upp på fika på melkers med tjejerna, vilket ska bli riktigt skoj! Alltid lika mysigt att sitta en fredag med nära & dricka något gott och snacka lite skit ; ) 


I know, dom är gryymt snygga! Har kommit in i någon skoperiod nu, & jobbigast av allt är att varenda sko är så grymt snygga! Dags & beställa lite snart tror jag allt..
Puss

Kommentarer
Postat av: nickepicke

dom där skona var ju nästan lite kinky ;)

2009-01-17 @ 13:12:46
Postat av: Anonym

gaah vad snygga, vart hittade du dom?;)

//

joeyy

2009-01-19 @ 20:52:17
Postat av: eve

jahru, det var på forever21 eller på nelly tror ja ;)

2009-01-19 @ 21:55:25
Postat av: Anna-Maria

riktigt snygga skor!

Våren får gärna komma lite tidigare så man kan använda alla också :)

2009-01-22 @ 18:01:34
URL: http://owenannamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0