Merry Christmas everybody

Godjul & gott nytt år allesammans :)
En heldag med nära och kära har det givetvis blivit idag då det är självaste julafton. Dock kommer inte den traditionella tomten till oss längre om kvällarna, och undrar fortfarande varför? Ni vet han snyggt uppklädda i rött med den bekanta rösten och den sprit-doftande andedräkten, miss him!

Med eller utan tomte har ialla fall julafton i år gått mot sitt slut. Julklapparna för året blev bl.a Thailandsresan, klänning, pengar, parfym & allt annat småplock som alltid kommer till hands! <3 Toppen!

Hela släkten, eller ja hela & hela är väl & ta i, för så stor är den inte. Hursom helst, släkten bjöd upp på norsk kareoke under kvällen & det var galet kul! Dubbelvikta låg de flesta med tårarna i ögonen. För er som inte har en blekaste vad norsk kareoke är ska jag förklara det för: Två lag tävlar mot varandra, då en och en från vardera lag går upp ch sätter på sig hörlurar, därur spelas en låt som då denna person ska försöka nynna eller sjunga till så alla andra hör vad det är för någon låt. Ganska simpelt, men dock så kul!!
Tänkte faktist slänga upp några bilder, så enjoy!

FarbrorFarmor ;)Dj, farfar ;D

Kommentarer
Postat av: F

Hahaha, får jag vara med på eran julafton nästa år eller? ;D

2008-12-26 @ 11:19:59
URL: http://fhenriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0