Is it'nt a lovely day?

Jotack idag har det varit strålande sol men fruktansvärt kallt. Termometern har legat runt -20 i stort sett hela dagen, men det hindrade inte mig & Johanna att ta en promenad med hundarna över sjön fram & tillbaka! Bilderna säger väl sitt ganska bra & hur sjukt fint det är.. Dom tre första bilderna är tagna från Johannas hus & kan innefatta ganska hygglig utsikt! Sista bilden är väl snarare bara ett bildbevis på hur mycket snö norrlandsborna' får handskas med för tillfället, & är taget från köksfönstret här hemma!








Imorgon får vi se vad som sker, men verkar stå fika på schemat & kanske en sväng förbi skolan!
Måste givetvis träffa vår käre karlskogebo Luffen, som bosatt sig här uppe i Kramfors nu någon dag! Han hade tydligen hemlängtan så det ska vi ordna upp för karln!

Förövrigt är allt som det ska! Morfar och någon granne såg dock för någon dag sen ett lodjur knalla över gården, så man får väl hålla sig inne på kvällarna, för att kela med en stor katt står inte på schemat iaf! Nejni, tillbaka till verkligheten gott folk : )
Take care

Kommentarer
Postat av: luffen

haha ja de är sant eve fyfan.. De är kallt och eländigt här uppe med all snö men ja börjar vänja mig nu men ja ser fram emot att komma hem till tropikerna karlskoga :D

2009-02-17 @ 20:05:42
URL: http://luffens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0